reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dzięki czekam na kolejne adresy :)
ja slyszalam jeszcze,ze na sw.Marcinie obok sphinksa jest duzy klep na pietrze z urzywana odzieza i podobno sporo markowych ubran mozna wyszukac i w dobrym stanie,sama musze sie tam wybrac,ale bez rodzinki bo z dziecmi to niewiele wybiore jak bede sie zastanawiac gdzie biegaja zamiast wybierac ubrania.mam kumpele,ktora ma 2 corki i tam regularnie jezdzi i mowi,ze tam zawsze pelno ludzi,dostawa w srode z tego co pamietam.

reklama
Witam was moje drogie....
Gosiu z Dominika to przystojniak wyrośnie:tak:

Co do komisu to u mnie na osiedlu był i tam nawet fajne sprzęty były leżaczki wózki foteliki samochodowe...
jest on na p5rzeciwko cerrfura expres na wichrowym wzgórzu tam gdzie tele pizza w takim białym pasażu.

mam05- też mam Dominiczka :tak: ja potwierdze tylko ze jest komis na hetmańskiej, ale nic tam ciekawego nie ma :-D;-) przynajmniej jak ja byłam to tylko natłok różności ale nic ładnego i konkretnego :sorry2:
cos mój Dominik od wczoraj marudny no i troche gorączkuje, nie wiem czy to choroba jakaś sie rozwija czy na zęby ale dziś już mnie głowa boli od marudzenia :sorry2: do tego nie wiadomo skąd ale od jakiegoś miesiąca zawsze po popoludniowej drzemce natalka straszliwie marudzi :no: wczesniej wstawała z usmiechem :baffled:

IWONKABLAZ- moj Domi tez ostatnio byl troche marudny jak nie On i przez weekend mial stan podgoraczkowy,poszlam z Nim do pediatry w poniedz.i okazalo sie,ze zapalenie okrzeli:zawstydzona/y:wcale duzo nie kaszlal a od poniedz.Mu sie rozkulalo,ale juz daje Mu leki i jest duza poprawa:tak: wiec moze warto,zeby Twojego synka tez pediarta osluchal:blink: a co do Twojej corci to widocznie taki etap ma bo pamietam,ze moja Zuzia tez taki przechodzila i zastanawialam sie o co kaman jeli rozklad dnia Jej sie nie zmienil,drzemka o stalej porze itd. w okolicach 2 urodzin dzieci przechodza pierwszy dlugotrwaly bunt imoze u Niej tym sie "objawia",ze marudzi chce na siebie uwage zwrocic:sorry2:tez to wszystko przechodzilam.

mama05 - bunty to ona ma niezle :baffled::-D z Dominikiem bylismy w tamtym tygodniu bo troszke kaszlal i to bylo lekkie podziebienie wiec powiedzial dawac 3 dni nurofen, cebibon i calcium i raczej minelo ale od wczoraj znow maruda, zobacze jak przez noc bedzie, narazie daje cebion i dzis nocy i rano nurofen od goraczki

witam wieczorową porą :)
dziękuje za informacje, w zasadzie najbardziej bede poszukiwać uzywanego wózka zatem zajrze pod wskazane adresy co do ciuszków to moja kuzynka sporo naprawde fajnych rzeczy kupiła dla synka w lumpeksie na dąbrowskiego nad rossmannem, zatem można i tam sie rozejrzeć. Miłej nocy

witam sie z rana:tak:piekne slonko dzis mamy. IWONKABLAZ-jak tam Dominik,lepiej czy nadal goraczkuje:confused:moj synek niby od poniedzialku na lekach i jest poprawa,ale dzis wstal taki jakis niezadowolony,nie chce nic jesc. goraczki nie ma i ogolnie nie marudzi,zobaczymy jak dzien sie rozwinie. milego dnia Ci zycze i wszystkim pozostalym mamuska tez:tak::-)biore sie za sprzatanie domku,bede zagladac.

mam05- wieczorkiem mial goraczke, w nocy sie czesto budzil z wrzaskiem ale juz gorączki nie mial, wiec moze to jednak zeby:confused: dzis narazie bez goraczki ale troche marudny :sorry2: ja w zasadzie nie wiem jak to jest z tym ząbkowaniem bo Natalki ząbkowania wogóle nie odczułam :blink:

reklama
mam05- wieczorkiem mial goraczke, w nocy sie czesto budzil z wrzaskiem ale juz gorączki nie mial, wiec moze to jednak zeby:confused: dzis narazie bez goraczki ale troche marudny :sorry2: ja w zasadzie nie wiem jak to jest z tym ząbkowaniem bo Natalki ząbkowania wogóle nie odczułam :blink:
ja zabkow Zuzi tez nie odczulam-jeden dzien zadkich kupek i zabek a z Domisiem kazdy zab prawie dal sie we znaki-albo sie megaaa slinil,albo maruda,albo goraczk,albo nichec do jedzenia,albo zadkie kupki-duzo tego i nigdy nie wiedzialam na 100% czy to kolejnu zeb czy choroba-jak widac kazdy krasnal jest inny:tak: ciekawe jak bedzie przy 3 maluchu. zuza tez bez problemu spi,od czasu jak skonczylo 4 m-ce do dzis spi cale noce a Domino ma 2,5 roku a nadal budzi sie 1 albo 2 w nocy a jak jest pelnia to nawet czesciej:zawstydzona/y:w pelnie zaczelam Go rocdzic...

Do góry