reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dzięki czekam na kolejne adresy :)
ja slyszalam jeszcze,ze na sw.Marcinie obok sphinksa jest duzy klep na pietrze z urzywana odzieza i podobno sporo markowych ubran mozna wyszukac i w dobrym stanie,sama musze sie tam wybrac,ale bez rodzinki bo z dziecmi to niewiele wybiore jak bede sie zastanawiac gdzie biegaja zamiast wybierac ubrania.mam kumpele,ktora ma 2 corki i tam regularnie jezdzi i mowi,ze tam zawsze pelno ludzi,dostawa w srode z tego co pamietam.

reklama
Witam was moje drogie....
Gosiu z Dominika to przystojniak wyrośnie:tak:

Co do komisu to u mnie na osiedlu był i tam nawet fajne sprzęty były leżaczki wózki foteliki samochodowe...
jest on na p5rzeciwko cerrfura expres na wichrowym wzgórzu tam gdzie tele pizza w takim białym pasażu.

mam05- też mam Dominiczka :tak: ja potwierdze tylko ze jest komis na hetmańskiej, ale nic tam ciekawego nie ma :-D;-) przynajmniej jak ja byłam to tylko natłok różności ale nic ładnego i konkretnego :sorry2:
cos mój Dominik od wczoraj marudny no i troche gorączkuje, nie wiem czy to choroba jakaś sie rozwija czy na zęby ale dziś już mnie głowa boli od marudzenia :sorry2: do tego nie wiadomo skąd ale od jakiegoś miesiąca zawsze po popoludniowej drzemce natalka straszliwie marudzi :no: wczesniej wstawała z usmiechem :baffled:

IWONKABLAZ- moj Domi tez ostatnio byl troche marudny jak nie On i przez weekend mial stan podgoraczkowy,poszlam z Nim do pediatry w poniedz.i okazalo sie,ze zapalenie okrzeli:zawstydzona/y:wcale duzo nie kaszlal a od poniedz.Mu sie rozkulalo,ale juz daje Mu leki i jest duza poprawa:tak: wiec moze warto,zeby Twojego synka tez pediarta osluchal:blink: a co do Twojej corci to widocznie taki etap ma bo pamietam,ze moja Zuzia tez taki przechodzila i zastanawialam sie o co kaman jeli rozklad dnia Jej sie nie zmienil,drzemka o stalej porze itd. w okolicach 2 urodzin dzieci przechodza pierwszy dlugotrwaly bunt imoze u Niej tym sie "objawia",ze marudzi chce na siebie uwage zwrocic:sorry2:tez to wszystko przechodzilam.

mama05 - bunty to ona ma niezle :baffled::-D z Dominikiem bylismy w tamtym tygodniu bo troszke kaszlal i to bylo lekkie podziebienie wiec powiedzial dawac 3 dni nurofen, cebibon i calcium i raczej minelo ale od wczoraj znow maruda, zobacze jak przez noc bedzie, narazie daje cebion i dzis nocy i rano nurofen od goraczki

witam wieczorową porą :)
dziękuje za informacje, w zasadzie najbardziej bede poszukiwać uzywanego wózka zatem zajrze pod wskazane adresy co do ciuszków to moja kuzynka sporo naprawde fajnych rzeczy kupiła dla synka w lumpeksie na dąbrowskiego nad rossmannem, zatem można i tam sie rozejrzeć. Miłej nocy

witam sie z rana:tak:piekne slonko dzis mamy. IWONKABLAZ-jak tam Dominik,lepiej czy nadal goraczkuje:confused:moj synek niby od poniedzialku na lekach i jest poprawa,ale dzis wstal taki jakis niezadowolony,nie chce nic jesc. goraczki nie ma i ogolnie nie marudzi,zobaczymy jak dzien sie rozwinie. milego dnia Ci zycze i wszystkim pozostalym mamuska tez:tak::-)biore sie za sprzatanie domku,bede zagladac.

mam05- wieczorkiem mial goraczke, w nocy sie czesto budzil z wrzaskiem ale juz gorączki nie mial, wiec moze to jednak zeby:confused: dzis narazie bez goraczki ale troche marudny :sorry2: ja w zasadzie nie wiem jak to jest z tym ząbkowaniem bo Natalki ząbkowania wogóle nie odczułam :blink:

reklama
mam05- wieczorkiem mial goraczke, w nocy sie czesto budzil z wrzaskiem ale juz gorączki nie mial, wiec moze to jednak zeby:confused: dzis narazie bez goraczki ale troche marudny :sorry2: ja w zasadzie nie wiem jak to jest z tym ząbkowaniem bo Natalki ząbkowania wogóle nie odczułam :blink:
ja zabkow Zuzi tez nie odczulam-jeden dzien zadkich kupek i zabek a z Domisiem kazdy zab prawie dal sie we znaki-albo sie megaaa slinil,albo maruda,albo goraczk,albo nichec do jedzenia,albo zadkie kupki-duzo tego i nigdy nie wiedzialam na 100% czy to kolejnu zeb czy choroba-jak widac kazdy krasnal jest inny:tak: ciekawe jak bedzie przy 3 maluchu. zuza tez bez problemu spi,od czasu jak skonczylo 4 m-ce do dzis spi cale noce a Domino ma 2,5 roku a nadal budzi sie 1 albo 2 w nocy a jak jest pelnia to nawet czesciej:zawstydzona/y:w pelnie zaczelam Go rocdzic...

Do góry