reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Karolina- moje dolegliwosci to była senność, ciągłe picie.... bekanie.... hahahha bez zadnych nudności itp.
teraz mam dolegliwosci takie ze mam rozpieszczonego Filipka...ktory wlazi mi na głowe:) pozdrawiam:)

reklama
hej ale tu cisza jak makiem zasiał....:szok: jurto idę z moją Zosia na sczepienie i już się boję co t będzie bo ostatnio odstawiła taki cyrk :baffled::baffled:
kurcze muszę nakarmić Zosię bo już marudzi:sorry2::dry:

Witam wszystkie mamuśki:)
Polianna na ktorego sierpnia masz??ja z sierpnia ale 08'r :) Olimpia" świetne imie:)
zapraszam na wątek główny:) "Czy jest jakaś mama z Poznania"

pozdarwiam

Czesc dziewczyny :-) witam i te nowe i te stare ropuchy :-p;-)

Ja już po od niedzieli w domku ;-) rodziłam jak chciałam na polnej innego wyjścia nie mieli jak mnie przyjąć;-):-D

Guziczek pobiłam twój rekord mój miał 4500g :-D a i tak wyliczyl mi go do 4922 g wiec mógł mieć 5kg :szok::-D

trafiłam na super położne co odbierały mi poród i nie musiałam być nacięta :-);-)

a jak mała po szczepieniu ???

hej hej
oj Gosiu to synek kawał faceta :tak: jak dobrze że już w domku jesteś..:-D no to super że bez nacięcia się udało pewnie po porodzie byłaś jak sarenka;-):-):-)
Moja Zosia dziś na szczepieniu była bardzo grzeczna..przy ukłuciu tylko trochę strzeliła grymas a tak to było super. waży 5740g więc super :blink: przepisali nam mleko nutra coś tam dla alergików...i zaczynam w pełni przechodzić na butlę ale stopniowo oczywiście..:-p

Dziewczyny ale duże dzieciaczki macie:tak: gratulacje:tak: mój Natuś jak się urodził to miał 3500 a teraz waży 8300 a ma 10 miesięcy

Dziewczyny ale duże dzieciaczki macie:tak: gratulacje:tak: mój Natuś jak się urodził to miał 3500 a teraz waży 8300 a ma 10 miesięcy
Nie wszystkie mamy takie duze dzieci;-)Moja trojca to w sumie same kurczaczki,ale najwazniejsze ze zdrowi
Dziewczynki waza po niecale 8 kg a Dominik kolo 16kg

GUZICZEK
pewnie mleko Nutramigen:tak:Fuj z tego co wiem to jest okropne i smierdzi:no::no::no:Moje pija bebilon pepti i to moje to jest podobno pryszcz w porownaniu z nutramigenem:-)Moje na szczescie od poczatku zaczely je pic bez problemu

reklama
Natus uwielbia Nutramigen może dlatego że pił je jako pierwsze :tak: a na bebilon pepti jest uczulony:-(.
Faktycznie smierdzi ale tylko 1, 2 juz jest lepsza a Natus wolał ta śmierdzącą 1 i miałam problem z przestawieniem go na 2:baffled:

Do góry