reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
o kurcze dziewczyny dobrze że się odezwałyście bo już myślałam że coś popsułam że Was nie widzę:confused::baffled::-D

teraz się uaktywniłam, a jak się maluszek pojawi to pewnie znowu zniknę:sorry2:

trzymajcie się ciepło i zdrowo, zwlaszcza Wasze maluszki:tak:pozdrawiam!

Hej w końcu ja mam neta i mogę do was codziennie zaglądać..:-Dmłoda już w łóżeczku bawi się i zaraz pewnie zaśnie a ja już mam wieczór dla siebie:tak:;-)
A coś gosia zniknęła pewnie urodziła córeczkę :-D
tygrynka ty też już niedługo się nam rozpakujesz jak się czujesz??:-D
neferetete ja niestety nie kojarzę.. wiem że baseny są bo sama się tym interesuję:tak: wiem że jest gimnastyka dla ciężarnych ale z niemowlakiem nie słyszałam ale pewnie gdzieś coś jest....

Hejka, jestem nieźle zaskoczona tegoroczną zimą w Poznaniu hehhe, jak tutaj mieszkam 4 lata, tak nie przypominam sobie takich mrozów:tak::tak::tak:
My już podcięliśmy wędzidełko, czy tam więzidełko pod języczkiem, MAła była dzielna, pomarudziła chwilkę i potem już spokój. Je mi też już lepiej, chociaż wczoraj mieliśmy w domu akcję posktromienia złośnicy, ojjjj dała nam popalić, ale to niestety z mojej winy...... tak to jest, jak się piersią karmi a ryzykuje i zajada się mocno przyprawionym sosem:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

neferetete ja niestety również nie jestem zorientowana,
a ja kurnaśka powinnam się wziąć się za siebie i poćwiczyć, ale kompletnie nie ma na to siły :sorry2:

a czy któraś z Was urzywała pasa ściągającego????????,

jak sie sprawdził, kurcze w sumie to nie wiem, czy nie za późno sobie o nim przypomniałam, jestem 2 miesiące po porodzie.........

Życzę wszytskim Mauśkom dobrego samopoczucia :-)

Witam wszystkie mamusie z Poznania:), z dumą dołączam się do Was kobietki :), jestem w końcówce 5 tygodnia ciąży, mam nadzieję, że pomożecie mi przejść jakoś przez tę ciążę:)
Jak narazie mój mąż ma mnie dość....:) Mam wszystkie możliwe objawy i czuje sie jakby ktoś po mnie walcem przejechał, jestm bardzo senna, nerwowa, chce mi się ciągle pić... Ehhh, ale jak sobie pomyślę, że za 8 m-cy zostanę mamusią, aż żyć sie chce:-)

czarnula to gratulacje małej fasolki;-) zobaczysz jak ta ciąża szybko minie. ja na początku miałam okrutne mdłości i straszny śpioch ze mnie był:tak: ale to tylko do 14tc

Gosia dziś w nocy urodziła synka Dominika :-D Gratuluję :-D:-D

Witam,oferuje profesjonalne uslugi fryzjerskie wykonywan tylko i wylacznie profesjonalnymi kosmetykami. Zapraszam w szczegolnosci mamusie z dziecmi,gdyz sama w domu mam dziecko,i bardzo duzo zabawek,tak wiec gdy mamusia bedzie sie relaksowac i piekniec za razem,dziecko bedzie moglo sie pobawic z Nicole pod okiem mojej mamy lub siostry:tak:. Konkurencyjne ceny,mila atmosfera i miejsce przyjazne mamie i dziecku:tak:

Zapraszam,telefon kontaktowy:

661 644 667

witaj Czarnulka... Ty na początku ja na końcu ciąży jestem:tak: i tylko z rozrzewnieniem wspominam początki.. co prawda rzadko miałam nudności ale humorki to jak najbardziej:-D powodzenia i zdrówka życzę!!

Witajcie :) mieszkam kolo poznania w batorowie..jestem w 38 tygodniu ciazy:) pozdrawiam poznanianki i z okolicccc
:)

nooo a dlaczego nie ma Cię na lutówkach?? bo termin zapewne masz na luty??:-)

reklama
Do góry