reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
o kurcze dziewczyny dobrze że się odezwałyście bo już myślałam że coś popsułam że Was nie widzę:confused::baffled::-D

teraz się uaktywniłam, a jak się maluszek pojawi to pewnie znowu zniknę:sorry2:

trzymajcie się ciepło i zdrowo, zwlaszcza Wasze maluszki:tak:pozdrawiam!

Hej w końcu ja mam neta i mogę do was codziennie zaglądać..:-Dmłoda już w łóżeczku bawi się i zaraz pewnie zaśnie a ja już mam wieczór dla siebie:tak:;-)
A coś gosia zniknęła pewnie urodziła córeczkę :-D
tygrynka ty też już niedługo się nam rozpakujesz jak się czujesz??:-D
neferetete ja niestety nie kojarzę.. wiem że baseny są bo sama się tym interesuję:tak: wiem że jest gimnastyka dla ciężarnych ale z niemowlakiem nie słyszałam ale pewnie gdzieś coś jest....

Hejka, jestem nieźle zaskoczona tegoroczną zimą w Poznaniu hehhe, jak tutaj mieszkam 4 lata, tak nie przypominam sobie takich mrozów:tak::tak::tak:
My już podcięliśmy wędzidełko, czy tam więzidełko pod języczkiem, MAła była dzielna, pomarudziła chwilkę i potem już spokój. Je mi też już lepiej, chociaż wczoraj mieliśmy w domu akcję posktromienia złośnicy, ojjjj dała nam popalić, ale to niestety z mojej winy...... tak to jest, jak się piersią karmi a ryzykuje i zajada się mocno przyprawionym sosem:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

neferetete ja niestety również nie jestem zorientowana,
a ja kurnaśka powinnam się wziąć się za siebie i poćwiczyć, ale kompletnie nie ma na to siły :sorry2:

a czy któraś z Was urzywała pasa ściągającego????????,

jak sie sprawdził, kurcze w sumie to nie wiem, czy nie za późno sobie o nim przypomniałam, jestem 2 miesiące po porodzie.........

Życzę wszytskim Mauśkom dobrego samopoczucia :-)

Witam wszystkie mamusie z Poznania:), z dumą dołączam się do Was kobietki :), jestem w końcówce 5 tygodnia ciąży, mam nadzieję, że pomożecie mi przejść jakoś przez tę ciążę:)
Jak narazie mój mąż ma mnie dość....:) Mam wszystkie możliwe objawy i czuje sie jakby ktoś po mnie walcem przejechał, jestm bardzo senna, nerwowa, chce mi się ciągle pić... Ehhh, ale jak sobie pomyślę, że za 8 m-cy zostanę mamusią, aż żyć sie chce:-)

czarnula to gratulacje małej fasolki;-) zobaczysz jak ta ciąża szybko minie. ja na początku miałam okrutne mdłości i straszny śpioch ze mnie był:tak: ale to tylko do 14tc

Gosia dziś w nocy urodziła synka Dominika :-D Gratuluję :-D:-D

Witam,oferuje profesjonalne uslugi fryzjerskie wykonywan tylko i wylacznie profesjonalnymi kosmetykami. Zapraszam w szczegolnosci mamusie z dziecmi,gdyz sama w domu mam dziecko,i bardzo duzo zabawek,tak wiec gdy mamusia bedzie sie relaksowac i piekniec za razem,dziecko bedzie moglo sie pobawic z Nicole pod okiem mojej mamy lub siostry:tak:. Konkurencyjne ceny,mila atmosfera i miejsce przyjazne mamie i dziecku:tak:

Zapraszam,telefon kontaktowy:

661 644 667

witaj Czarnulka... Ty na początku ja na końcu ciąży jestem:tak: i tylko z rozrzewnieniem wspominam początki.. co prawda rzadko miałam nudności ale humorki to jak najbardziej:-D powodzenia i zdrówka życzę!!

Witajcie :) mieszkam kolo poznania w batorowie..jestem w 38 tygodniu ciazy:) pozdrawiam poznanianki i z okolicccc
:)

nooo a dlaczego nie ma Cię na lutówkach?? bo termin zapewne masz na luty??:-)

reklama
Do góry