reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

I ode mnie wszystkiego dobrego dla Poznanianek w tym nowym roku !!!:-):-):-)

nie wiem czy tylko u mnie ale jakoś spokojnie było w tym roku ;-)

reklama
Ja rowniez zycze wam wszystkiego co najlepsze..... brzuchatkom szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu a młodym mamusiom wytrwałosci......

Gosia- u na tez bylo spokjnie:tak::tak::tak: jak co roku z reszyta heheh huczne sylwestry to były jak dziecka nie było teraz jest inaczej......

Dziewczyny (nie)dziękuję ;-) mam nadzieje że po tylu życzonkach lekkiego lub mało bolesnego porodu taki on będzie :-D:rofl2:

jak na razie mała grzecznie sobie siedzi w brzuszku i nie ma zamiaru wyjść :-);-):-D

Witajcie dziewczyny!

Mam do was pytanko-czy któraś z was rodziła w roku 2009 w szpitalu Raszei??Bardzo potrzebne są mi informacje,typu co wziąć do szpitala dla mnie i dla dziecka.

Ja tam rodziłam 5 lat temu,szpital polecam w 100% ale właśnie ciekawi mnie czy coś się tam zmieniło.

Proszę o pomoc

Pozdrawiam :):)

hej dziewczyny wkońcu mogę do was napisać!! już mieszkam na strzeszynie greckim od 2 tyg i kurcze bez neta i tv to tak nudno!!ale juz na szczęście mi założycli:tak:musze was nadrobic

Witaj mieszkałam na strzeszynie greckim ze 4 lata teraz mieszkają tam moi teściowie i szwagierka w szeregowcu ;) może kiedyś przez przypadek będziemy się mijały :):-)

WITAM WSZYSTKIE POZNANIANKI - jestem na tym podforum nowa ;)
:happy2:pozdrawiam przyszłe mamusie i te które już tulą swoje maleństwa w ramionach.

Idę jutro tzn. 7.01 na Polną na amnio do szptala i chciałabym zapytać czy jest tu mama która miała to badanie na Polnej? strasznie się boję i nie wiem ile mnie na oddziale zatrzymają.:nerd:

Witaj mieszkałam na strzeszynie greckim ze 4 lata teraz mieszkają tam moi teściowie i szwagierka w szeregowcu ;) może kiedyś przez przypadek będziemy się mijały :):-)

No to faktycznie nieźle... ja mieszkam na tym nowym osiedlu wojskowym:tak: często jeżdżę wózkiem wzdłuż literackiej bo tam raczej nie ma innych rewirów..:zawstydzona/y:

reklama
Witam się tutaj noworocznie i już po raz trzeci:baffled: mam nadzieję, że tym razem zagrzeję na dłużej, ale za karę nadrobiłam wszystko od października:tak: no i zauważyłam, że mi Guziczek uciekła z Wichrowego:-(nie odzywałam się, bo pisałam magisterkę i walczyłam z synkiem, który za szybko się pchał na świat... nadal jadę na fenoterolu ale chyba już ostatni tydzień:tak: przymierzam się do porodu na Polnej, więc jakby co to jestem chętna i łasa na wszelkie wiadomości, zwłaszcza na temat opłaconej położnej, bo wciąż się nad tym zastanawiam :confused: a także jakby któraś coś mi doradziła na temat położnej środowiskowej i pediatry z okolic osiedla Pod Lipami (czyli może być Zwycięstwa, Przyjaźni..) to także byłabym niezmiernie wdzieczna:tak:niedługo czeka nas przeprowadzka, mam nadzieję, że zdążymy przed narodzinami malucha... nooo i to tyle co u mnie, mam nadzieję, że dam radę się jakoś wkręcić w towarzystwo:tak::-D życze wszystkim miłego piątku, no i całego weekendu, pozdrawiam serdecznie:tak:

Do góry