reklama
Ja rowniez zycze wam wszystkiego co najlepsze..... brzuchatkom szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu a młodym mamusiom wytrwałosci......
Gosia- u na tez bylo spokjnie jak co roku z reszyta heheh huczne sylwestry to były jak dziecka nie było teraz jest inaczej......
Gosia- u na tez bylo spokjnie jak co roku z reszyta heheh huczne sylwestry to były jak dziecka nie było teraz jest inaczej......
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Również wam życzę udanego roku 2010:-)
Gosiu a tobie szybkiego i małobolesnego rozwiązania
jak tam u was??
Gosiu a tobie szybkiego i małobolesnego rozwiązania
jak tam u was??
patra2005
Zaciekawiona BB
Witajcie dziewczyny!
Mam do was pytanko-czy któraś z was rodziła w roku 2009 w szpitalu Raszei??Bardzo potrzebne są mi informacje,typu co wziąć do szpitala dla mnie i dla dziecka.
Ja tam rodziłam 5 lat temu,szpital polecam w 100% ale właśnie ciekawi mnie czy coś się tam zmieniło.
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Mam do was pytanko-czy któraś z was rodziła w roku 2009 w szpitalu Raszei??Bardzo potrzebne są mi informacje,typu co wziąć do szpitala dla mnie i dla dziecka.
Ja tam rodziłam 5 lat temu,szpital polecam w 100% ale właśnie ciekawi mnie czy coś się tam zmieniło.
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
krakowianka79
nowalijka
hej dziewczyny wkońcu mogę do was napisać!! już mieszkam na strzeszynie greckim od 2 tyg i kurcze bez neta i tv to tak nudno!!ale juz na szczęście mi założyclimusze was nadrobic
Witaj mieszkałam na strzeszynie greckim ze 4 lata teraz mieszkają tam moi teściowie i szwagierka w szeregowcu może kiedyś przez przypadek będziemy się mijały :-)
krakowianka79
nowalijka
WITAM WSZYSTKIE POZNANIANKI - jestem na tym podforum nowa
pozdrawiam przyszłe mamusie i te które już tulą swoje maleństwa w ramionach.
Idę jutro tzn. 7.01 na Polną na amnio do szptala i chciałabym zapytać czy jest tu mama która miała to badanie na Polnej? strasznie się boję i nie wiem ile mnie na oddziale zatrzymają.
pozdrawiam przyszłe mamusie i te które już tulą swoje maleństwa w ramionach.
Idę jutro tzn. 7.01 na Polną na amnio do szptala i chciałabym zapytać czy jest tu mama która miała to badanie na Polnej? strasznie się boję i nie wiem ile mnie na oddziale zatrzymają.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
i ja witam WAS w Nowym Roku i życze wszystkiego dobrego ;-)
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Witaj mieszkałam na strzeszynie greckim ze 4 lata teraz mieszkają tam moi teściowie i szwagierka w szeregowcu może kiedyś przez przypadek będziemy się mijały :-)
No to faktycznie nieźle... ja mieszkam na tym nowym osiedlu wojskowym często jeżdżę wózkiem wzdłuż literackiej bo tam raczej nie ma innych rewirów..
reklama
Witam się tutaj noworocznie i już po raz trzeci mam nadzieję, że tym razem zagrzeję na dłużej, ale za karę nadrobiłam wszystko od października no i zauważyłam, że mi Guziczek uciekła z Wichrowego:-(nie odzywałam się, bo pisałam magisterkę i walczyłam z synkiem, który za szybko się pchał na świat... nadal jadę na fenoterolu ale chyba już ostatni tydzień przymierzam się do porodu na Polnej, więc jakby co to jestem chętna i łasa na wszelkie wiadomości, zwłaszcza na temat opłaconej położnej, bo wciąż się nad tym zastanawiam a także jakby któraś coś mi doradziła na temat położnej środowiskowej i pediatry z okolic osiedla Pod Lipami (czyli może być Zwycięstwa, Przyjaźni..) to także byłabym niezmiernie wdziecznaniedługo czeka nas przeprowadzka, mam nadzieję, że zdążymy przed narodzinami malucha... nooo i to tyle co u mnie, mam nadzieję, że dam radę się jakoś wkręcić w towarzystwo życze wszystkim miłego piątku, no i całego weekendu, pozdrawiam serdecznie