reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczyny!
Ja sobie zdaję sprawę że większość dyskusji i ustaleń toczy się na watkach zamknietych, ale widze ze nic sie w kwestii pomocy tej mamie nie ustaliło.
Ja sama wysłałam juz jedną paczuszkę, ale chętnie dołoze sie do kolejnej, jesli takowa bedzie ogranizowana.
Dajcie mi tylko znac, czy cos orgaznizujecie, i jesli tak to co i ew. gdzie podrzucic.
Pozdrawiam

reklama
Hej! jeżeli chodzi o alergologa to chodzę z córka do dr Kazeckiej-przyjmuje w Euromed na os. Piastowskim. Zleciła badania - z krwi (koszt 180 zł.) jutro mamy wizytę i odbiór wyników i może wreszcie dowiem się na co Mela jest uczulona.

hej dziewczyny wkońcu mogę do was napisać!! już mieszkam na strzeszynie greckim od 2 tyg i kurcze bez neta i tv to tak nudno!!ale juz na szczęście mi założycli:tak:musze was nadrobic

hej dziewczyny wkońcu mogę do was napisać!! już mieszkam na strzeszynie greckim od 2 tyg i kurcze bez neta i tv to tak nudno!!ale juz na szczęście mi założycli:tak:musze was nadrobic
chyba nie ma co nadrabiać Poznanianki zasypało i odśnieżają ulice bo na BB coś cisza :-D;-)

fajnie że juz po przeprowadzce :tak:

Niech kolęda płynie dźwięczna,
radość serce zauroczy.
Jasność, która bije łuną
zdoła w nasze serca wkroczyć.

I pozwólmy sobie w pełni
dostrzec piękno tego świata,
niech radosne chwile trwają
całe dnie, miesiące, lata.

A życzliwość, ta od święta,
towarzyszy nam już zawsze.
Niechaj magia świąt pomoże
wszystkie złe wspomnienia zatrzeć.

Życzę wszystkim dużo zdrowia,
życie niech Wam będzie gładkie.
Szczerze z Wami się podzielę
ciepłym wierszem, jak opłatkiem

słowiczek

ja witam po światecznie, ale od 20.12 juz miałam gosci, potem przygotowania do świat i do chrzcin i tak czas uciekał, że na BB go brakło :tak: teraz troszke lużniej wiec zagladam :tak::-D:tak:

i moge pochwalic sie małym sukcesem mojego młodszego - przewraca sie juz z brzuszka na plecki, on wogóle to śpi tylko na brzuszku i każde przebudzenie sie jego kończy sie właśnie na pleckach :tak::-D:tak:

i zyczę juz SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM 2010 ROKU :tak::-D:tak:

reklama
Witajcie w Nowym Roku.
Życzę Wam abyście przez następne 365 dni zaznały dużo radości, spokojnych i szczęśliwych chwil z gronie najbliższych oraz aby was omijały wszelkie zarazy.
Życzę nam wszystkim jeszcze byśmy miały troszkę czasu na pogaduchy na forum.:-)

Do góry