reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witajcie,
pojawiłam się, przywitałam i zniknęłam...
mam trochę problemów w ciąży (najpierw łożysko, potem przedwczesne skurcze), leżałam w szpitalu, teraz leżę w domku i biorę duphaston i fenoterol...
a w ogóle to tkwię po uszy na Lutówkach 2010, dlatego nie miałam już siły tutaj się zjawić ponownie, ale widzę, że to się zmieni, bo zamieszczacie super informacje:tak:
pozdrawiam wszystkie Poznanianki bardzo serdecznie!!

reklama
Guziczek a gdzie ty mieszkasz? koło ktorego PiP?
Mi zakładali wenflon dopiero przed wejsciem na porodówke:) hahah jaja takie bo ja bardzo wrazliwa... wypisujac na korytarzu liste...(cos tam mi dali do podpisania czy chorowalam na to i siako).. w miedzy czasie moja polozna zalozyla mi ten wenflon to prawie mdlałam, gwiazdki w oczach a jeszcze w tych bólach i z ta kartka w rekach:) hahha niezła jazda.
Guziczek daj koniecznie znac jak wrazenia z oględzin szpitala.

Ja mieszkam koło tego PiP'a na ul. Gronowej za castoramą.
Ja chyba aż tak wrażliwa nie jestem na kłucia wkłucia i tym podobne, chociaż w takiej sytuacji jak poród to nie wiem jak będę się zachowywać:-D:-D Ja to jestem taka "żylasta" mi mogą celować z oddali w raczki;-)
Ja pamiętam jak byłam na badaniu krwii i musieli mi zrobić kilka badań z jednej próbki i długo trwało to pobieranie no i ja z wyżutem do babki "a zaostawi mi coś pani ??" babka jaką minę trzasnęła no mówię wam koniec...:-D:-D

Tygrynka witamy ponownie i życzę zdrówka, oszczędzaj się z dzidzią:-D

Gosia to fakt a te siniaki takie fioletowo żółte później się robią jak nic....

Tygrynka trzymaj sie:) i przede wszystkim oszczędzaj się! ja tez jechałam na fenoterol tylko od około 24tc.
Guziczek aha myslałam ze mozę koło eskulapu:p hehhe
my dzis od 7h na nogach bo mały cos zeswirował...jak udało mi sie go uśpić w naszym łóżku i udało mi sie kimnąć to on już sie obudził...i tak wojuje po pokojach...zabawki wszedzie...nie mam sił tego zbierać...teraz gryzie pudełko od płyty...ehh
ide na kawe:)

Ja mieszkam koło tego PiP'a na ul. Gronowej za castoramą.
Ja chyba aż tak wrażliwa nie jestem na kłucia wkłucia i tym podobne, chociaż w takiej sytuacji jak poród to nie wiem jak będę się zachowywać:-D:-D Ja to jestem taka "żylasta" mi mogą celować z oddali w raczki;-)
Ja pamiętam jak byłam na badaniu krwii i musieli mi zrobić kilka badań z jednej próbki i długo trwało to pobieranie no i ja z wyżutem do babki "a zaostawi mi coś pani ??" babka jaką minę trzasnęła no mówię wam koniec...:-D:-D

Tygrynka witamy ponownie i życzę zdrówka, oszczędzaj się z dzidzią:-D

Gosia to fakt a te siniaki takie fioletowo żółte później się robią jak nic....
oj pamiętam jak otwierali tego Piotra i Pawła wtedy to był ale hit :-D

co do kłuć to ja też wrażliwa nie jestem moge patrzeć i mogą mi dziurkować tylko mam straszne siniaki po niefachowych pobraniach krwi a najgorzej jak wynajdują jakieś dziwne miejsca na rękach by ją pobrać z dłoni itd wtedy najbardziej boli i często mi żyła puchnie i ręka boli kilka dni :cool:

Guziczek87 to będziemy sąsiadkami, bo kupujemy mieszkanko na Os.Pod
Lipami:tak:

witam Was w ten ponury dzień i życzę, żeby mimo pogody był miły:tak:
ja na Pod Lipami mieszkałam :tak: chcecie mieszkanko w niskim bloku czy w wieżowcu ?

ilonka te buciki to widziałam podobne w tesco na serbskiej przy wejsciu od strony informacji tesco tam jest taki mały boksik z rajstopami skarpetami i8 ja tam mojej córci kupiłam takie fajne pluszowe buciki jak stopy zająca:-D i tam widzialłam tez inne dla starszych dzieci. A co do bujaków to niestety nie kojarzę :-(
Tygrynka no to fajnie bo ja na wichrowym wzgórzu mieszkam to tak po przekątnej, jak urodzisz to na jakis spacerek do parku można się wybrać nowymi "furami":-D:-D;-);-)

Ilonka a bujaka chcesz nowego ???

na pewno widziałam takie w Pestce albo Plazie w tych dziecięcych sklepach ale tam ceny są dość wysokie :sorry:

no wlasnie Gosiu ja tez widziałam w tych sklepach dziecięcych tylko ze tam ceny potrójne:/
na allegro jest jeden uzywany za 50zł z poznania bujak. a nowe chodza za 68zł. tak ze juz mam mętlik w głowie, no i jeszcze przesyłka. a takie coś fajne...podoba mi sie a mały ostatnio polubił takie bujanie, mam cichą nadzieje ze polubiłby takie bujanie na bujaczku.
a co Gosia masz na sprzedaz?
Guziczek a ten butik do ktorej czynny jest???

reklama
no wlasnie Gosiu ja tez widziałam w tych sklepach dziecięcych tylko ze tam ceny potrójne:/
na allegro jest jeden uzywany za 50zł z poznania bujak. a nowe chodza za 68zł. tak ze juz mam mętlik w głowie, no i jeszcze przesyłka. a takie coś fajne...podoba mi sie a mały ostatnio polubił takie bujanie, mam cichą nadzieje ze polubiłby takie bujanie na bujaczku.
a co Gosia masz na sprzedaz?
Guziczek a ten butik do ktorej czynny jest???

nie ja miałam różowego słonika opyliłam za 30zł hehe :-D

tylko się pytam czy właśnie nie warto używanego poszukać ale faktycznie 50zl za używanego dać a 74zł z przesyłką za nowego to mała różnica już bym wolała nowego :sorry:

a ten za 74zł z przesyłką masz nowy i poniżej 100zł wiec może nie warto jeździć i szukać ???

np tu http://allegro.pl/item757251050_little_tikes_konik_bujak_kon_na_biegunach_gratis.html

Ostatnia edycja:
Do góry