K
króliczątko
Gość
Ilonka więc serdeczna prośba do Ciebie. Podaj mi proszę na maila kontakt do tej położnej proszę i napisz jak było na Polnej rodzić. Ja rodziłam tam 4,5 roku temumoże coś się zmieniło. Pozdrawiam. andzialka@wp.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja rodziłam na polnej, mialam swoja położna i ona mi załatwiła bez problemu ZZO.
Jeszcze mam pytanko odnośnie położnej środowiskowej. Czy któraś może polecić jakąś z okolic Sobieskiego? Albo chociaż macie namiary na jakąkolwiek z mojej okolicy?
Witam, ja tak trochę nie w temacie. Szukam laryngologa dla synka (3 latka). Może któraś z Was mogłaby mi polecić kogoś. Nie ukrywam, że najlepiej bezpłatnie, ale jeżeli ktoś ma jakiegoś sprawdzonego, to zdecyduję się też na prywatną wizytę.
Z góry dziękuję za pomoc.