reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

różowego nie chce bo mały już jeździk ma różowy:) hehheh
ciekawe ile takie coś w pati i maksie. musze namówić mojego zeby sie przejechać.
wbo co lepsze cos takiego plastikowego jak link wkleiła Gosia czy taki zwierzak na biegunach ??? np. cos takiego:
PRZEPIĘKNY SŁONIK NA BIEGUNACH -PRODUKT POLSKI (750401220) - Aukcje internetowe Allegro
bo juz sama nie wiem.
własnie spaliłam schab ze śliwką:/ bo sie zasiedziłąm na allegro. yyyyhhh ale smród:)

lew jest fajny...ale chyba malo kolorowy jak dla mojego urwisa? co myślicie?
http://allegro.pl/item754240814_lew_od_producenta_super_cena_najtaniej.html

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka no właśnie moja takiego miała ale się na nim nie bujała prawie wcale:no: sprzedałam teraz bo miejsce zajmował :sorry:

ciężko mi powiedzieć który lepszy może nawet teraz plastik bym kupiła bo się tak nie brudzi a wiadomo dziecko ma brudne rączki i się łapie wszystkiego :tak:i nasz też się kurzył wiec prać go musiałam :sorry: a tak się ścierką przeleci ;-)

Ilonka sprawdziłam na ich stronie i piszę że 78.90zł czerwony http://www.patiimaks.pl/go.live.php/PL-H13/sklep/SNzg2MTE%3D/kon-na-biegunach-czerwony-little-tikes.html?title=Ko%C5%84%20na%20Biegunach%20Czerwony%20Little%20Tikes

i 68,90 zł niebieski kosztuje wiec nawet się opłaca

http://www.patiimaks.pl/go.live.php...ń na Biegunach Niebieski Little Tikes&ref=324

i 79zł niebieski oraz 86zł inne kolory w bobomarkecie wiec drożej masz i dalej heh

Ostatnia edycja:
ja na Pod Lipami mieszkałam :tak: chcecie mieszkanko w niskim bloku czy w wieżowcu ?

w niskim, takim długim, zaraz przy Słowiańskiej... trochę mi szkoda opuszczać te co teraz jesteśmy (osiedle za Maltą, za Zoo..idealnie na spacerki:tak:), no ale będzie własne, a nie wynajmowane :) odkąd mieszkam w Poznaniu, to zawsze po tej stronie Warty, wcześniej Rataje, ciekawe czy się odnajdę po drugiej stronie;-)

mamuśki pytanko, gdzie w poznaniu mozna kupić takie paputy dla dziecka?
SUPER PREZENT KAPCIE ZWIERZAKI- MISIE -ROZ:22/23 (753969724) - Aukcje internetowe Allegro
moze któraś widziała w jakimś sklepie??/

ja kupowałam córeczce koleżanki słodkie kapciuszki misie w Deichmanie za 20 czy 30 zł..

Tygrynka no to fajnie bo ja na wichrowym wzgórzu mieszkam to tak po przekątnej, jak urodzisz to na jakis spacerek do parku można się wybrać nowymi "furami":-D:-D;-);-)

aaa bardzo chetnie, tylko Ty będziesz miała większą wprawę w jeżdżeniu "furą":tak:;-) na kiedy masz termin?

w niskim, takim długim, zaraz przy Słowiańskiej... trochę mi szkoda opuszczać te co teraz jesteśmy (osiedle za Maltą, za Zoo..idealnie na spacerki:tak:), no ale będzie własne, a nie wynajmowane :) odkąd mieszkam w Poznaniu, to zawsze po tej stronie Warty, wcześniej Rataje, ciekawe czy się odnajdę po drugiej stronie;-)
Winogrady są akurat spokojne :tak: a do spacerków jest Cytadela wiec to na pewno nie centrum gdzie brak parków ;-)no i te mały park co w połowie jest przerobiony na bloki od drugiej strony jeszcze jest :tak:

ilonka ten butik to tak chyba do 20 lub 21 jakoś tak i tam ceny były bardzo przystępne bo ja te buciki kupiłam za 12,90:-D tamte były w podobnych cenach więc warto zobaczyć a przy okazji namawiam na obejrzenie przecen w tesco tych ciuszków cheeroki bo są przeceny:tak::tak:

Tygrynka odnajdziesz się na pewno spokojnie po tej stronie mamy chyba nawet więcej zieleni na każdym osiedlu prawie jest park jakieś atrakcje dla malców więc będzie gdzie jeździć na spacerki;-) Mam termin na 17.10 więc już za chwilkę.

Guziczek- mi najbardziej chodzi o te paputki...tylko w rozmiarze 22/23, ciuszków mam zakaz kupowania bo mały nie może wynosić:))
a ty chłopca bedziesz miec czy dziewczynke? bo chyba przeoczylam

Ja będę mieć dziewczynkę ponoć ale uwierzę jak zobaczę;-) bo ostatnio kiedy mi to powiedzieli to byłam w 20 tyg więc daaaaawno temu..:sorry2:
Przyznam się że nie patrzyłam specjalnie wtedy na większe rozmiary ale był duży wybór więc podejrzewam że powinny tam być w tym rozmiarze co ty podajesz .

reklama
Guziczek no to juz faktycznie na finiszu - powodzenia życzę :tak:

Ilonka córeczka koleżanki (2 latka) na początku chodziła z głową w dół wpatrzona w misie i trochę nimi "kłapciała" czy jak to nazwać, ale potem sie przyzwyczaiła i smiga jak w normalnych:tak:

Do góry