HEJ :-)
idziesz do wybranej przychodni i mówisz że chcesz sobie wybrać położną z tej przychodni i tyle zapisujesz sie dają ci jej numer telefonu i jak urodzisz i jesteś w domku to to do niej dzwonisz że już maleństwo jest na świecie i przychodzi do domku i od razu możesz wybrać sobie w przychodni pediatrę bo do nas też po porodzie przyszła do domu bo mała miała dużą żółtaczkę
a jesteś zapisana do przychodni na którymś z tych osiedli ?
ja w sumie zmieniłam teraz pediatrę i sobie lekarza ale położną zostawiłam tą co miałam tak samo pielęgniarka do nas wpada czasem ta ze starej przychodni
i powodzenia na obronie
Wiewióra to mała wstydnica jak jej dziewczynkowato wygląda
kurdę u nas od rana wiercą znowu jak opętani do tego mamy robotników na rusztowaniu i rano okna nie zasłoniłam a ja spałam z tyłkiem w piżamie na wierzchu mam nadzieje że nikt nie zauważył
Hej dziewczyny;-)
Oj ja dziś tylko na chwilkę wpadłam zobaczyć co tam u was bo muszę się uczyć bo w piątek mam obronę i strasznie sie boję nerwy stres obym tylko nie urodziła
Właśnie jak to jest z tą położną, która przychodzi do domku i sprawdza czy mama radzi sobie z maluszkiem?? Ja mieszkam w okolicach os przyjaźni i zwycięstwa więc nawet nie zdaję sobie sprawy z tego gdzie są takie poradnie.... Kiedy trzeba się zgłosić czy zapisać jak wygląda taka procedura w ogóle??
idziesz do wybranej przychodni i mówisz że chcesz sobie wybrać położną z tej przychodni i tyle zapisujesz sie dają ci jej numer telefonu i jak urodzisz i jesteś w domku to to do niej dzwonisz że już maleństwo jest na świecie i przychodzi do domku i od razu możesz wybrać sobie w przychodni pediatrę bo do nas też po porodzie przyszła do domu bo mała miała dużą żółtaczkę
a jesteś zapisana do przychodni na którymś z tych osiedli ?
ja w sumie zmieniłam teraz pediatrę i sobie lekarza ale położną zostawiłam tą co miałam tak samo pielęgniarka do nas wpada czasem ta ze starej przychodni
i powodzenia na obronie
Wiewióra to mała wstydnica jak jej dziewczynkowato wygląda
kurdę u nas od rana wiercą znowu jak opętani do tego mamy robotników na rusztowaniu i rano okna nie zasłoniłam a ja spałam z tyłkiem w piżamie na wierzchu mam nadzieje że nikt nie zauważył