reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Pinka wszystkiego najlepszego dla Wiktorii z okazji 2 urodzin !!!:-):-):-)
2nd+birthday.jpg

A może jest jakaś mama ze Swarzędza??? Ja w Swarzędzu mieszkam od roku i prawdę mówiąc mam tu bardzo mało znajomych. Mam córeczkę Majkę która ma rok i cztery miesiące. mój numer gg: 4351347. pozdrawiam

A w której części Swarzędza mieszkasz?? Bo ja też jestem ze Swarzędza (mieszkam tu 10 lat) i mam 5-cio miesięczną córeczkę Kamilkę. Pozdrawiam!!!

Witam,
mam 24 lata, jestem Lutóweczką 2010 :)
Właśnie skończyłam socjologię, nie pracuję (chociaż chciałabym :)), mieszkam w okolicach Malty :)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Poznanianki!

Witaj Tygrynka :tak:

ja mam termin na styczeń 2010 :tak:wiesz już czy będzie dziewczynka czy chłopiec?i jak się czujesz w ciąży jakieś dolegliwości Cię męczą ? ;-)

Ja dziś byłam w tesco i z cherokee były ciuszki po przeceniane ale ciągle nie wiem jaki kolorek kupować :sorry:

Witam,
mam 24 lata, jestem Lutóweczką 2010 :)
Właśnie skończyłam socjologię, nie pracuję (chociaż chciałabym :)), mieszkam w okolicach Malty :)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Poznanianki!

i ja witam serdecznie i pozdrawiam :tak:

to przybedzie nam troszke nowych dzieciaczków na forum, ale na wiosennym spotkanku bedzie gwarno i wesoło :tak::-D:tak:

zapraszam do nas często :cool2::tak::cool2:

reklama
Witajcie :)
coś ostatnio tutaj cicho, nie? trzeba rozkręcić towarzystwo :)
dolegliwości w ciąży raczej nie mam, sporadycznie się zdarzy, że mnie mdli albo jestem zmęczona, ale ogólnie jest ok :) ostatnie usg pokazało chłopaczka, z czego baaaardzo się z mężem cieszyliśmy, bo jakoś od początku byliśmy nastawieni na chłopaka :)
właściwie nic już więcej dzisiaj nie napiszę, zmykam spać!
pozdrawiam wszystkie serdecznie :)

Do góry