reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

syla GRATULACJE mój pierwszy synek też tyle ważył ale z 36tc więc wiem ile latania Cię czeka.

Co do pediatry prywatnego to ja mam 2 i 1 pediatre na kase chorych ale też przyjmuje prywatnie i powiem szczerze że na początku byłam z Niej bardzo niezadowolona ale teraz po czasie jak "poznała" dziecko to nie zmienie na iinego:tak: Ona przeniosła sie z Naszej przychodni do innej a wszyscy pacjenci za Nią:-D

dowikla 80zł za prywatnego to niedużo;-)

reklama
Syla, GRATULACJE i zdrówka dla Ciebie i dla Małej .......... co do pediatry to ja nie pomoge, ja chodze na NFZ do przychodni na Kasprzaka .......:tak::-D:tak:

Witam po dłuższej przerwie :-)
Syla Gratuluję dzidzi, niech się zdrowo chowa :tak:
No to czekamy na kolejne bobaski, byle nie za wcześnie ;-)
Mam sporo zaległości, jak poczytam, to też popiszę, buziaki dla wszystkich ;-)

Syla gratulacje!!!!

Ja mam lekarza rodzinnego na promienistej. Nie narzekam:tak: Ale zastanawiam się czy nie przenieść się na Kasprzaka, bo tu ciut bliżej

A krew dobrze pobierają takim maluszkom na Mickiewicza i szybko jest wynik. I jeszcze w lab. przy szpitalu św. rodziny. Tam jeszcze sprawniej to idzie.

Moja Gabrysia ma często kontrolowane hormony tarczycy bo ma wrodzoną niedoczynność tarczycy, więc jest często kłuta

Ostatnia edycja:
witam długo mnie tu nie było ale musiałam wyjechać a teraz ciągle brak czasu,ale postaram się teraz częściej zaglądać i pisać;-)

dziewczyny mam do sprzedania proszek JELP do białego 5.4kg za 35zł. chetne prosze o kontak na priv. mam kilka sztuk.

Syla gratulacje!!! niech zdrowo rośnie:):)):)

witam kolejna mamusie poznanianke i zapraszam serdecznie do dyskusji :tak::-D:tak:

i zapowiada sie kolejny upalny dzionek, ja wstawiłam właśnie ostatnia pralke dla małeństwa, więc popołudniu czeka mnie prasowanie i z grubsza juz będe przygotowana, torba tez juz prawie spakowana, więc przygotowania prawie na finiszu .......... :tak::-D:tak:

reklama
Do góry