reklama
Gosia- ujj wspolczuje... ja ide chyba polezec w wannie. tylko u rodzicow mam okazje na kapiel z hydro. a to jest dla mnie bardzzzooooo odprezajace
aha moj przjedzie z malym. mam wyrzuty sumienia, tak go zjechalam. mam nadzieje ze mi wybaczy!
bede pozniej, jakbyscie sie stesknily
aha moj przjedzie z malym. mam wyrzuty sumienia, tak go zjechalam. mam nadzieje ze mi wybaczy!
bede pozniej, jakbyscie sie stesknily
GOSIU
Ale mnie milo zaskoczylasNawet nigdy o tym nie myslałam:-)Bo nawet tutaj dobrze mi sie z Wami pisze;-):-)
Dziekuje bardzo
A ja mialam dzisiaj prasowac i nicNawet obiadu nie robilamTaka piekna pogoda ze prawie caly dzien bylismy na dworku
Ale wlasnie wrocilam z prosiaczka i kupilam juz sobie na jutrzejszy obiadek,wiec pewnie wieczorkiem bede robila
Zaraz sobie zajrze gdzies ....;-)
Ale mnie milo zaskoczylasNawet nigdy o tym nie myslałam:-)Bo nawet tutaj dobrze mi sie z Wami pisze;-):-)
Dziekuje bardzo
A ja mialam dzisiaj prasowac i nicNawet obiadu nie robilamTaka piekna pogoda ze prawie caly dzien bylismy na dworku
Ale wlasnie wrocilam z prosiaczka i kupilam juz sobie na jutrzejszy obiadek,wiec pewnie wieczorkiem bede robila
Zaraz sobie zajrze gdzies ....;-)
Nastepnym razem jak pojde do prosiaczka to Tobie napiszePewnie bedzie to sobota:-);-)dowilka- szkoda ze nie wiedziałam iz do prosiaczka idziesz bo byv ci powiedziała abys kupiła mi watrubke drobiowa i żoładki bo tak vi tego tu brakuje ze nie wiem
reklama
ja tez brzydule ogladam. moja mama mnie w to wciagnela...heheh a teraz ogladam ja,moj, i Fliper zerka hehehhe
a swoja droga mnie ta laska tak wnerwia ta jej grzywka ze szok. bluzgam jak nie wiem ale mimo to ogladam...nalog kolejny nie ma co
a swoja droga mnie ta laska tak wnerwia ta jej grzywka ze szok. bluzgam jak nie wiem ale mimo to ogladam...nalog kolejny nie ma co