reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
nooo a ja juz sie udzieliłam:))
laseczki lece na brzydule:p wiem ze to tandeta ale sie wkrecilam. odezwie sie za 30min:))
jeszcze raz dziekuje za zaufanie!

Gosia- ujj wspolczuje... ja ide chyba polezec w wannie. tylko u rodzicow mam okazje na kapiel z hydro. a to jest dla mnie bardzzzooooo odprezajace:)
aha moj przjedzie z malym. mam wyrzuty sumienia, tak go zjechalam. mam nadzieje ze mi wybaczy!
bede pozniej, jakbyscie sie stesknily:p

GOSIU
Ale mnie milo zaskoczylas:tak::tak::tak:Nawet nigdy o tym nie myslałam:-)Bo nawet tutaj dobrze mi sie z Wami pisze;-):-)
Dziekuje bardzo:tak::tak::tak:

A ja mialam dzisiaj prasowac i nic:no:Nawet obiadu nie robilam:no:Taka piekna pogoda ze prawie caly dzien bylismy na dworku:tak:
Ale wlasnie wrocilam z prosiaczka i kupilam juz sobie na jutrzejszy obiadek,wiec pewnie wieczorkiem bede robila

Zaraz sobie zajrze gdzies ....;-)

dowilka- szkoda ze nie wiedziałam iz do prosiaczka idziesz bo byv ci powiedziała abys kupiła mi watrubke drobiowa i żoładki:tak::tak::tak: bo tak vi tego tu brakuje ze nie wiem:-D:-D:-D:-D

Dowilka -ok trzymam cie za slowo:tak::-)

teraz mykam małej kolacje na gore zanies i na serialik Na wspólna a potem you can dance to moje dwa nalogi hehehe

reklama
ja tez brzydule ogladam. moja mama mnie w to wciagnela...heheh a teraz ogladam ja,moj, i Fliper zerka:) hehehhe
a swoja droga mnie ta laska tak wnerwia ta jej grzywka ze szok. bluzgam jak nie wiem ale mimo to ogladam...nalog kolejny nie ma co:p

Do góry