reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
dowikla- eheheh moze byc:) albo zalew u mnie:p ehehheh
głodomorki już spią? moj w koncu zdecydowla sie zasnac:)) jupiiii

aha zapomnialam napisac ze maly dzis pierwszy raz mial myte swoje zabki:)) prezent od cioci dentystki:) pierwszy zestaw dla perełek:)

Ostatnia edycja:
dowikla- eheheh moze byc:) albo zalew u mnie:p ehehheh

aha zapomnialam napisac ze maly dzis pierwszy raz mial myte swoje zabki:)) prezent od cioci dentystki:) pierwszy zestaw dla perełek:)
To super:tak::tak::tak:Ja moim tez mylam zeby od kiedy wyszedl im pierwszy:tak::tak::tak:
Dobra biore sie za prasowanie bo nigdy tego nie zrobie:no:
Boli mnie brzuch i plecy:wściekła/y:To chyba na @

prasowanie?? aa fujjj cos okropnego.....
apropos @ kurde zapomnialam kiedy mam dostac:/ teraz jakos.cholerka odstawilam tabsy bo cos mi nie sluzyly. teraz musze isc po inne i jakos okazji brak. jej musze wziasc sie w garsc...bo padne.

Wiem ze aa fujjj:no:ale co zrobic:confused:Nie moge sie zapuscic tak jak ostatnio:-D

Ide bo jakos nie moge odejsc od tego laptopa:szok::-D

Witam sie niedzielnie:-)
Dzisiaj taka piekna pogoda ze pewnie wszystkie na spacerkach:tak::tak::tak:My tez bylismy na placu na teatralce:-)Dziewczynki jechaly w swoich rowerkach a Dominik na hulajnodze:tak:Bylo super,niezle sie wydziczeli;-)
Teraz mlode spia a Dominik oglada baje

Milej niedzieli:-)

my bilismy na spacerku w pati i maksie:p ogladalismy jezdziki i teraz szukam na necie i taki sam jezdzik jaki wybralismy w pati(229zl) znalazlam w necie za 99zl. :/ identyko. masakra. tez w poznaniu ale hurtowni. niezla przebitka.
a nasze rocznica powoli mija.... nie wiem jakos nastrojuz nie mam.... maly spi po obiadku...moj kawe robi a ja wlazlam na neta.
dowikla- naprawde pogoda fajna... chyba przyszla w koncu ta wiosna:)

Popoludniu tez bylismy na spacerku:tak::tak::tak:Do domu wrocilismy o 18;45 było super-tylko mam znowu pelna pralke prania:-D:-D:-DTo bylo pewne ze jak zrobi sie cieplo to znowu bede stale prala:-D:-D:-DTylko kto to bedzie prasowal:confused::szok:

ILONKA
Ja do pati i maksa pojde chyba jutro rano bo chce kupic pampersy dla mojego chrzesniaka-jutro albo pojutrze jak mlode sie wyspia jade go pierwszy raz zobaczyc:-)

reklama
sa hagisy w "promocji" za 37zl ale i tak w biedronce sa za 29.99:)
daj znac o ktorej pojdziesz tto moze sie przejde jak wstaniemy z malym....
bo popoludniu juz mnie nie bedzie.
ide na wypasiona kolacje. wpadne pozniej:)

Do góry