reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
dowikla- eheheh moze byc:) albo zalew u mnie:p ehehheh
głodomorki już spią? moj w koncu zdecydowla sie zasnac:)) jupiiii

aha zapomnialam napisac ze maly dzis pierwszy raz mial myte swoje zabki:)) prezent od cioci dentystki:) pierwszy zestaw dla perełek:)

Ostatnia edycja:
dowikla- eheheh moze byc:) albo zalew u mnie:p ehehheh

aha zapomnialam napisac ze maly dzis pierwszy raz mial myte swoje zabki:)) prezent od cioci dentystki:) pierwszy zestaw dla perełek:)
To super:tak::tak::tak:Ja moim tez mylam zeby od kiedy wyszedl im pierwszy:tak::tak::tak:
Dobra biore sie za prasowanie bo nigdy tego nie zrobie:no:
Boli mnie brzuch i plecy:wściekła/y:To chyba na @

prasowanie?? aa fujjj cos okropnego.....
apropos @ kurde zapomnialam kiedy mam dostac:/ teraz jakos.cholerka odstawilam tabsy bo cos mi nie sluzyly. teraz musze isc po inne i jakos okazji brak. jej musze wziasc sie w garsc...bo padne.

Wiem ze aa fujjj:no:ale co zrobic:confused:Nie moge sie zapuscic tak jak ostatnio:-D

Ide bo jakos nie moge odejsc od tego laptopa:szok::-D

Witam sie niedzielnie:-)
Dzisiaj taka piekna pogoda ze pewnie wszystkie na spacerkach:tak::tak::tak:My tez bylismy na placu na teatralce:-)Dziewczynki jechaly w swoich rowerkach a Dominik na hulajnodze:tak:Bylo super,niezle sie wydziczeli;-)
Teraz mlode spia a Dominik oglada baje

Milej niedzieli:-)

my bilismy na spacerku w pati i maksie:p ogladalismy jezdziki i teraz szukam na necie i taki sam jezdzik jaki wybralismy w pati(229zl) znalazlam w necie za 99zl. :/ identyko. masakra. tez w poznaniu ale hurtowni. niezla przebitka.
a nasze rocznica powoli mija.... nie wiem jakos nastrojuz nie mam.... maly spi po obiadku...moj kawe robi a ja wlazlam na neta.
dowikla- naprawde pogoda fajna... chyba przyszla w koncu ta wiosna:)

Popoludniu tez bylismy na spacerku:tak::tak::tak:Do domu wrocilismy o 18;45 było super-tylko mam znowu pelna pralke prania:-D:-D:-DTo bylo pewne ze jak zrobi sie cieplo to znowu bede stale prala:-D:-D:-DTylko kto to bedzie prasowal:confused::szok:

ILONKA
Ja do pati i maksa pojde chyba jutro rano bo chce kupic pampersy dla mojego chrzesniaka-jutro albo pojutrze jak mlode sie wyspia jade go pierwszy raz zobaczyc:-)

reklama
sa hagisy w "promocji" za 37zl ale i tak w biedronce sa za 29.99:)
daj znac o ktorej pojdziesz tto moze sie przejde jak wstaniemy z malym....
bo popoludniu juz mnie nie bedzie.
ide na wypasiona kolacje. wpadne pozniej:)

Do góry