Nad Rusalke;-)Gosia- skoro tak chcesz to ok. :-) tylko zeby nie bylo ze nie zapraszalam
a moze kiedys wiosna wybierzemy sie na piknik z dziecmi?gdzies nad jeziorko
reklama
dowikla- eheheh moze byc albo zalew u mnie ehehheh
głodomorki już spią? moj w koncu zdecydowla sie zasnac) jupiiii
aha zapomnialam napisac ze maly dzis pierwszy raz mial myte swoje zabki) prezent od cioci dentystki pierwszy zestaw dla perełek
głodomorki już spią? moj w koncu zdecydowla sie zasnac) jupiiii
aha zapomnialam napisac ze maly dzis pierwszy raz mial myte swoje zabki) prezent od cioci dentystki pierwszy zestaw dla perełek
Ostatnia edycja:
To superJa moim tez mylam zeby od kiedy wyszedl im pierwszydowikla- eheheh moze byc albo zalew u mnie ehehheh
Dobra biore sie za prasowanie bo nigdy tego nie zrobie
Boli mnie brzuch i plecyTo chyba na @
prasowanie?? aa fujjj cos okropnego.....
apropos @ kurde zapomnialam kiedy mam dostac:/ teraz jakos.cholerka odstawilam tabsy bo cos mi nie sluzyly. teraz musze isc po inne i jakos okazji brak. jej musze wziasc sie w garsc...bo padne.
apropos @ kurde zapomnialam kiedy mam dostac:/ teraz jakos.cholerka odstawilam tabsy bo cos mi nie sluzyly. teraz musze isc po inne i jakos okazji brak. jej musze wziasc sie w garsc...bo padne.
Witam sie niedzielnie:-)
Dzisiaj taka piekna pogoda ze pewnie wszystkie na spacerkachMy tez bylismy na placu na teatralce:-)Dziewczynki jechaly w swoich rowerkach a Dominik na hulajnodzeBylo super,niezle sie wydziczeli;-)
Teraz mlode spia a Dominik oglada baje
Milej niedzieli:-)
Dzisiaj taka piekna pogoda ze pewnie wszystkie na spacerkachMy tez bylismy na placu na teatralce:-)Dziewczynki jechaly w swoich rowerkach a Dominik na hulajnodzeBylo super,niezle sie wydziczeli;-)
Teraz mlode spia a Dominik oglada baje
Milej niedzieli:-)
my bilismy na spacerku w pati i maksie ogladalismy jezdziki i teraz szukam na necie i taki sam jezdzik jaki wybralismy w pati(229zl) znalazlam w necie za 99zl. :/ identyko. masakra. tez w poznaniu ale hurtowni. niezla przebitka.
a nasze rocznica powoli mija.... nie wiem jakos nastrojuz nie mam.... maly spi po obiadku...moj kawe robi a ja wlazlam na neta.
dowikla- naprawde pogoda fajna... chyba przyszla w koncu ta wiosna
a nasze rocznica powoli mija.... nie wiem jakos nastrojuz nie mam.... maly spi po obiadku...moj kawe robi a ja wlazlam na neta.
dowikla- naprawde pogoda fajna... chyba przyszla w koncu ta wiosna
Popoludniu tez bylismy na spacerkuDo domu wrocilismy o 18;45 było super-tylko mam znowu pelna pralke praniaTo bylo pewne ze jak zrobi sie cieplo to znowu bede stale pralaTylko kto to bedzie prasowal
ILONKA
Ja do pati i maksa pojde chyba jutro rano bo chce kupic pampersy dla mojego chrzesniaka-jutro albo pojutrze jak mlode sie wyspia jade go pierwszy raz zobaczyc:-)
ILONKA
Ja do pati i maksa pojde chyba jutro rano bo chce kupic pampersy dla mojego chrzesniaka-jutro albo pojutrze jak mlode sie wyspia jade go pierwszy raz zobaczyc:-)
reklama
sa hagisy w "promocji" za 37zl ale i tak w biedronce sa za 29.99
daj znac o ktorej pojdziesz tto moze sie przejde jak wstaniemy z malym....
bo popoludniu juz mnie nie bedzie.
ide na wypasiona kolacje. wpadne pozniej
daj znac o ktorej pojdziesz tto moze sie przejde jak wstaniemy z malym....
bo popoludniu juz mnie nie bedzie.
ide na wypasiona kolacje. wpadne pozniej