Pasuje Tobie o 10 u mnie?Jak tak to adres Tobie wysle na privdowikla a co jutro robisz? ja popołudniu mam imieniiny tescia wiec popludnie odpada.
najprawdopodobniej w poniedz. jade do moich rodzicow. musze sprawy zalatwiac...bo nadal sie nie wyjasnily.
reklama
dowikla- nie wiem o ktorej wstane wisz ja musze rano glow umyc... wysuszyc...malego przebrac napoić...hheheh bardziej by mi pasowalo 11-12? wyslij adres na priv. a i nr kom. to zadzwonie rano
to gdzie ty mieszkasz?
to gdzie ty mieszkasz?
dowikla- dziekujemy za bardzo mile spotkanie...pyszna kawkę i pogaduchy musimy to powtorzyc
masz świetne dzieciaczki
Gosia- pogoda byla bardzo ładna wiec trzeba bylo korzystać) teraz jakby mialo padac...
my zaraz tescia imieniy i ludzie sie zwala. w miare mozliwosci wpadne zobaczyc co tu slychac
masz świetne dzieciaczki
Gosia- pogoda byla bardzo ładna wiec trzeba bylo korzystać) teraz jakby mialo padac...
my zaraz tescia imieniy i ludzie sie zwala. w miare mozliwosci wpadne zobaczyc co tu slychac
dowikla- ok.
rodzinka powoli sie rozchodzi...maly juz w lozeczku .... a mnie zaczyna suszyc.
wiecie co?? nie kupilam nic mojemu na rocznice:/ nie wiem czy jutro rano nie polece do king crosa. musze sprawdzic jeszcze kina moze cos graja fajnego. nie mam zupelnie glowy do tego. mialam tyle czasu i nic nie wymyslilam czas za szybko uplynał.
rodzinka powoli sie rozchodzi...maly juz w lozeczku .... a mnie zaczyna suszyc.
wiecie co?? nie kupilam nic mojemu na rocznice:/ nie wiem czy jutro rano nie polece do king crosa. musze sprawdzic jeszcze kina moze cos graja fajnego. nie mam zupelnie glowy do tego. mialam tyle czasu i nic nie wymyslilam czas za szybko uplynał.
reklama