reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

siobhan-???? tylko ze on nie jest zly... jest baprawde kochany, moja chyba w tym wina bo pokazalam ze potrafie sama. i teraz musze sama.
a z tymi kolezankami to mnie jeszcze bardziej dobilas bo mam jedna ktora mieszka w moich rodzinnych stronach 120km stad. tu nie mam nikogo...kurwde ale to zalosne. niech mnie ktos kopnie w dupe..albo cos.

reklama
ilonka1q
rozumiem co czujesz mam to samo w domu tylko ze ja juz czuje że mam depreche nie pamiętam kiedy ostatnio powiedział kocham cię i tez wszystko jest a mojej głowie nie moge wyjść z domu jedynie do szkoły i do lekarza bo nie wiadomo co robie

Nie twierdze, ze jest zly. Musisz mu tylko powiedziec co Ci na watrobie lezy. Jesli jest kochany to powiedz mu jak sie teraz czujesz i ile robisz - na pewno zrozumie.
A co do kawki to widze ze masz juz zaproszenie.
Rozumiem, ze nie mieszkasz teraz w Poznaniu? Bo tu to na pewno by sie ktos znalazl ;)

moniakap- wspolczuje, ja az tak nie mam, moj czuly jest bardzo...tego nie brakuje.
ale wnerwia mnie to ze wszystko na mojej glowie...ze nie mam chwili dla siebie.czuje sie jakbym byla na lancuchu z malym przy nodze.
a do tesciow nie podrzuce bo mi dzieciaka rozpieszczaja pozniej non stop na rekach musze go nosic.:/ a moi mieszkaja za daleko...a jak do nich jade to zawsze z malym.
chyba poszukam sobie jakies pracy...bo juz sama nie wiem co zrobic.
ja w myslach bije sie po łbie...depreche mialam 5msc i nie chce znowu w to wpasc.

czasami jestemsmy w poznaniu u tesciow. najczesciej jedziemy na jeden dzien i zostajemy kilka...;/ a dom mamy za poznaniem.

dobra koniec uzalania! wywalilam to co chcialam jak narazie wam.... pozniej przyjdzie czas ze wywale mojemu.
dowikla- kiedy moge wpasc?

ilonka1q
mieszkajac w Poznaniu a nie dlugo koło Poznania nie mam tu nikogo żadnej rodziny a teście nie zajmą sie małym bo to moj syn a nie ich tak mi powiedziala tesciowa

dowikla- ja jeszcze u siebie na wsi siedze...czekam za tesciowa bo ma przyjechac po nas.miala byc o 15:30 spoznie sie?:p
kurde nawet nie mam kiedy yorka wyczesac taka zaniedbana chodzi:( ale ze mnie pamcia. fit fit

ILONKA
Wpadaj kiedy chcesz:tak::tak::tak:Bierz malego i dalej:-)

GOSIU
Torcik jak zwykle przesliczny:tak::tak::tak:Mniam,mniam:-);-)

MONIKAP
Moja T tez tak mowi:no::no::no:Mieszkamy razem ale jak ja chce gdzies wyjsc to kto musi do mnie przyjezdzac pilnowac mi dzieci:szok:

czesc laseczki ja sie dzis tak spiekłam na solarium ze ledwo siedze i pisze na bb:-D:-D:-D:-D kurcze poszłam tylko na 6 min a kusiło mnie na 10 min dobrze ze nie poszłam bo chyba bym skóre zostawiła na łozku hehheeh,takie mocne lampy,w poniedziałek i wtorek mam wolne wiec pojde odebrac sukienke:tak::tak::tak::tak:

Gosia- nie ta to jak zrobic cos z niczego super pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam nowe mamusie

reklama
dowikla a co jutro robisz? ja popołudniu mam imieniiny tescia wiec popludnie odpada.
najprawdopodobniej w poniedz. jade do moich rodzicow. musze sprawy zalatwiac...bo nadal sie nie wyjasnily.

Do góry