reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam
My jestesmy juz po dlugim spacerku:tak:Teraz dziewczynki spia a ja mam chwilke
Po obiedzie planuje drugi spacerek:tak::tak::tak:
JARZEBINKA No to masz teraz tego zalatwiania:szok:Dbaj o siebie i dzidziusia;-):-)
ILONKA A gdzie mieszka Twoja mama,czy dobrez kojarze ze kolo Eskulapu:confused::confused::confused:A moje dziciaczki dobrze-dziekuje:tak:
Wczoraj bylam z Klaudia na gastroskopii i jutro wypis:tak:Ale sie biedaczka naplakala:szok:Nie mogla wstac po tej narkozie to sie czolgala po lozeczku i co chwile sie przewracala:no:No i probowala wyrywac sobie kroplowke i wenflon:szok:
Ale jak udalo mi sie ja uspic na rekach to spala jak susel-jeszcze nigdy nie miala takiego snu:szok::rofl2:

reklama
dowilka- tesciowie mieszkaja koło eskulapu:)
moi rodzice mieszkaja koło ........................ w sumie to jakies 120km od poznania.:))
i tu własnie teraz jestem z małym. małe miasteczko ale sie bardzo ciesze bo mam tu starych dobrych przyjaciól:)

Ostatnia edycja:
dowikla- a gdzie ty mieszkasz??
we wtorek pewnie bede juz w poznaniu, bo moj maz ma ten zabieg w szpitalu. musze go trzymac za reke:p nie no zartuje:)
przy najblizszej okazji bardzo chetnie wpadne:) tylko tak sie zastanawiam czy czasem nie bede musiala przyniesc twoim dzieciaczka cos do przekaszenia:p zeby nie plakały jak filip zje np. ostatniego biszkopta:p heheh
zartuje;))

a tak to... Fliper śpi ja juz po kapieli teraz w koncu moge posiedziec przed kompem:)
nie wiem jak u was ale u mnie teraz leje i jest straszna wichura:/
jak ja chce juz wiosne...od razu jakos czlowiekowi inaczej na duszy jak sie robi zielono. jakoś te złe dołki przechodza...a ta sie jeszcze męcz... wrrr

aha a Fliperowi wyrzyna sie już drugi ząbek:))

Ostatnia edycja:
ewenetualnie możemy spróbowac ponownie umówić się na spotkanie - ja zapraszam na torta urodzinowego Kacperka 30 marca w poniedziałek o 15.30 może tym razem sie uda i spotaknie dojdzie do skutku ...... :tak::-D:tak:

ILONKA
Ja mieszkam na Słowackiego:tak:Jak tylko bedziesz chciala to daj znac;-):-)No i nic im nie przynos bo mam wszystkiego w nadmiarze:szok:

JARZEBINKA
Na torcika mowisz:tak:My bardzo chetnie jesli nic znowu nie przeszkodzi:no:
Tylko u mnie troszke ciezko przez ta diete dziewczynek ale zawsze da sie cos wymyslic;-):-)

dowikla- ok. jak bede w poznaniu na pewno sie odezwie:)
jarzebinka- co do spotkania bardzo chetnie.... ale 30-tego raczej mnie nie bedzie:( mam wazna spawe do załatwienia na 1 kwietnia i niestety 30 musze byc juz u swoich rodzców.
i widzicie ja to musze miec zawsze jakies klody pod nogi. ciekawa jestem kiedy uda mi sie zakonczyc te moje nieprzyjemne sprawy. bo juz brakuje mi sił....

dowilka- a blizej...........? czy np. ..................? bo tak sie zastanawiam ktoredy bym musiala jechac:):p

Ostatnia edycja:
reklama
dowilka- szkoda ze nie blizej wawrzyniaka bym miala blizej:p
hehhe jechać w sensie z małym wózkiem. :) ale najkrotsza trasa:p hehheh wiem wiem....leniwiec ze mnie:)

ja uciekam na troszke. jedziemy polazic po sklepach. mały akurat sie obudził.
bede około pory obiadowej...jesli kogoś to interesuje:)

Do góry