reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam
My jestesmy juz po dlugim spacerku:tak:Teraz dziewczynki spia a ja mam chwilke
Po obiedzie planuje drugi spacerek:tak::tak::tak:
JARZEBINKA No to masz teraz tego zalatwiania:szok:Dbaj o siebie i dzidziusia;-):-)
ILONKA A gdzie mieszka Twoja mama,czy dobrez kojarze ze kolo Eskulapu:confused::confused::confused:A moje dziciaczki dobrze-dziekuje:tak:
Wczoraj bylam z Klaudia na gastroskopii i jutro wypis:tak:Ale sie biedaczka naplakala:szok:Nie mogla wstac po tej narkozie to sie czolgala po lozeczku i co chwile sie przewracala:no:No i probowala wyrywac sobie kroplowke i wenflon:szok:
Ale jak udalo mi sie ja uspic na rekach to spala jak susel-jeszcze nigdy nie miala takiego snu:szok::rofl2:

reklama
dowilka- tesciowie mieszkaja koło eskulapu:)
moi rodzice mieszkaja koło ........................ w sumie to jakies 120km od poznania.:))
i tu własnie teraz jestem z małym. małe miasteczko ale sie bardzo ciesze bo mam tu starych dobrych przyjaciól:)

Ostatnia edycja:
dowikla- a gdzie ty mieszkasz??
we wtorek pewnie bede juz w poznaniu, bo moj maz ma ten zabieg w szpitalu. musze go trzymac za reke:p nie no zartuje:)
przy najblizszej okazji bardzo chetnie wpadne:) tylko tak sie zastanawiam czy czasem nie bede musiala przyniesc twoim dzieciaczka cos do przekaszenia:p zeby nie plakały jak filip zje np. ostatniego biszkopta:p heheh
zartuje;))

a tak to... Fliper śpi ja juz po kapieli teraz w koncu moge posiedziec przed kompem:)
nie wiem jak u was ale u mnie teraz leje i jest straszna wichura:/
jak ja chce juz wiosne...od razu jakos czlowiekowi inaczej na duszy jak sie robi zielono. jakoś te złe dołki przechodza...a ta sie jeszcze męcz... wrrr

aha a Fliperowi wyrzyna sie już drugi ząbek:))

Ostatnia edycja:
ewenetualnie możemy spróbowac ponownie umówić się na spotkanie - ja zapraszam na torta urodzinowego Kacperka 30 marca w poniedziałek o 15.30 może tym razem sie uda i spotaknie dojdzie do skutku ...... :tak::-D:tak:

ILONKA
Ja mieszkam na Słowackiego:tak:Jak tylko bedziesz chciala to daj znac;-):-)No i nic im nie przynos bo mam wszystkiego w nadmiarze:szok:

JARZEBINKA
Na torcika mowisz:tak:My bardzo chetnie jesli nic znowu nie przeszkodzi:no:
Tylko u mnie troszke ciezko przez ta diete dziewczynek ale zawsze da sie cos wymyslic;-):-)

dowikla- ok. jak bede w poznaniu na pewno sie odezwie:)
jarzebinka- co do spotkania bardzo chetnie.... ale 30-tego raczej mnie nie bedzie:( mam wazna spawe do załatwienia na 1 kwietnia i niestety 30 musze byc juz u swoich rodzców.
i widzicie ja to musze miec zawsze jakies klody pod nogi. ciekawa jestem kiedy uda mi sie zakonczyc te moje nieprzyjemne sprawy. bo juz brakuje mi sił....

dowilka- a blizej...........? czy np. ..................? bo tak sie zastanawiam ktoredy bym musiala jechac:):p

Ostatnia edycja:
reklama
dowilka- szkoda ze nie blizej wawrzyniaka bym miala blizej:p
hehhe jechać w sensie z małym wózkiem. :) ale najkrotsza trasa:p hehheh wiem wiem....leniwiec ze mnie:)

ja uciekam na troszke. jedziemy polazic po sklepach. mały akurat sie obudził.
bede około pory obiadowej...jesli kogoś to interesuje:)

Do góry