reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

WITAM:-)
Dominika zaprowadzilam do przedszkola,a dziewczynki jeszcze spia:tak: wiec wlecialam sie przywitac:-)
Od poniedzialku robie mlodemu wolne az do nowego roku wiec bede mogla sobie z dziewczynkami dluzej pospac;-);-);-)

Pozdrawiam i milego dnia:tak:

reklama
witam poznanianki z rana:p choc widze ze chyba ostatnia wstaje:p
czuje sie troszke lepiej ale jestem po gripeksie max....o 1h musze wziasc antybiotyk. ehh cholera wiedzialam, że przed świetami coś musi być:/ ehh
mały krzyczy w łóżeczku...staram sie unikać "bliskiego kontaktu" żeby go nie zarazić. choc słychać tak jakby miał katar. ale jak chcę mu coś wyciągnąć to nic nie ma. nie wiem co jest.
właśnie pije kawuche. mój mężulek dostał opiekę nad nami z pracy...bo przecież ja sama nie dam rady:) pojechał na 3h na klime zrobić i do nas wraca.
dzis na 17h idziemy do tego neurologa z małym....co pediatra kazał. mam nadzieję, że nic złgo nie powie.zobaczymy.
aha co do kupki to zrobił w nocy...skichał się jak stary:p ale niestety musieliśmy mu czopek dać:/ zobaczymy jak dziś...i jutro. Pani w aptece sie pytała co mu daliśmy...a mój, że dostał jabłuszko, soczek z jabłka, i marchewkę...(tzn.nie wszystko na raz:p) a ona,że po tym wszystkim raczej powinien zrobić bez problemu a nie mieć jakieś zaparcia... zapytała czy mu czekolady nie daliśmy?:/ nie poważna baba... hehhehe 3m dziecku dam czekoladę...chyba bym musiała mieć nieźle z banią:)

dziewczyny mam pytanie: czy chodziłyście ze swoimi dziećmi jak były niemowlętami na basen???? jeśli tak to gdzie w poznaniu, można się zapisać na jakieś zajęcia w wodzie z brzdącem? może któraś wie? chcielibyśmy z małym sie przejść na takie zajęcia w basenie.... zobaczyć jak bedzie się pluskał i pływał. wiem, że mogą być minusy chodzenia na basen...coś z uchem może mieć....ale jestem dobrej myśli, w końcu to twardy facet:)

Gosiu ja jeszcze się nie zdecydowałam na ten basen. ale nie ukrywam, że mnie korci.... muszę jeszcze o tym poczytać i to przemyśleć, żeby nic złego nie było.

Gosia- jak nie możesz się zdecydować czy biedronka czy kotek, to wsadź kotka na biedronkę i jazda:) hehheh przepraszam poniosło mnie:p hihihi

reklama
Do góry