reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
podczytuję ;D
słowiczek cieszę się i polecam na przyszłośc :) my teraz zmuszeni byliśmy iść do innej i porównania nie ma w ogóle ::)

O kurcze,a my na 2 stronie juz bylysmy.
Rozumiem,ze sprzatacie ostro ;) i pieczecie :)

Ja z okazji zblizajacych sie Swiat zycze Wam zdrowia,spokoju i wszelkiej pomyslnosci :) I mam nadzieje,ze w Swieta bedzie pogoda dla ludzi,a nie takie obrzydlistwo jak dzisiaj mamy.

Pozdrawiam

Cześć!!
Właśnie się pakuję i już dzisiaj jedziemy do rodzinnej miejscowości.
Dzieciaczki już prawie zdrowe, wózka jeszcze nie kupiłam, ale może coś poszukam u siebie.
Mam nadzieję, że pogoda dopisze i będą to ciepłe i słoneczne święta.

No, ale...

Zdrowych, wesołych, świąt WIELKIEJ NOCY. Dużo radości i miłości. Niechaj ten czas będzie jaknajmilej spędzony w rodzinnym gronie, a w dyngusa nie żałować wody!!!!

Pozdrawiam
Buziaczki

wielkanoc.jpg

Dziewczyny jestem z poznania i juz od kilku miesiecy jestem na tym forum lecz zadko tu zagladam i szukam jakiejś mamy na pogaduch na gg jak co to piszcie podaje nr[/color].9923908

Po świąteczne pozdrowienia... ;D

Mamaaaa... nie podglądaj nas!
mi34719wz.jpg

Kocham Cię jak byk, Miśku!
mi34720rx.jpg

Rozdziwipapy
rozdziwipapy7qh.jpg

Nabzdyczony Zając Poziomka
poziomka9nr.jpg

Wielkanocnie
wielkanocnie3lu.jpg

Z matką
zmam2615py.jpg

Taaak, już po świętach.
My już zdrowi. No i dobrze, chorubskom mówimy stanowczo NIE !!!!!
Pogoda świetna, spacerujemy, spacerujemy i bawimy się na placu zabaw.

Easy świetne fotki. A Marysia śliczniutka.

Katka, żyjesz??? Pewnie po świątecznym żarełku brzusio wywaliło, co??? ;D ;D ;D

A jak tam inne poznanianki?

Coś ten nasz wątek kiepsko się rozwija.

Kiedy spotkanie jakieś????????????????

Hejka

Ale mnie tu dawno nie było ::)Wstyd!!!

Jak na razie pozdrawiam i muszę znowu lecieć bo sie Smerf obudził. A chciałam cos napisać....

Do następnego razu ;D

reklama
cze dziewczynki :)

zyje,zyje ..ledwo bo ledwo,ale jakos.Nie czuje sie najlepiej,ale w szczegoly nie bede wnikac, bo to nie ten watek ;).Teraz wyjatkowo nie spie,bo czekam, az mi sie pranko skonczy,potem prysznic i spanie.Nie wiem jak sie dzisiaj utrzymuje na nogach,Zuzia obudzila mnie gdzies o 5:30!!!!!!!!!!Prawie caly dzien nie bylo mnie w domku,najpierw wizyta u gina,potem odwiedziny u cioci..uff...
Jutro tez musze jechac do lekarza,i na badania,w pon USG..normalnie w kolko w rozjazdach jestem... Ciesze sie,ze maj sie zbliza ,bo mam w planach na tydzien,gora 2 wyskoczyc do mamy i troszke odpoczac :).

Slowiczku - brzusio juz wreszcie widac(wyglada tak jakbym sie mocno najadla :)),swiatecznego obzarstwa nie bylo,bo wszystko (poza zurkiem bylo blee),pol niedzieli w kibelku spedzilam :(

Easy - sliczna coreczka i chyba florystka zostanie ;)

Pozdrawiam slonecznie :)

Do góry