reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
O kurcze,a my na 2 stronie juz bylysmy.
Rozumiem,ze sprzatacie ostro i pieczecie
Ja z okazji zblizajacych sie Swiat zycze Wam zdrowia,spokoju i wszelkiej pomyslnosci I mam nadzieje,ze w Swieta bedzie pogoda dla ludzi,a nie takie obrzydlistwo jak dzisiaj mamy.
Pozdrawiam
Rozumiem,ze sprzatacie ostro i pieczecie
Ja z okazji zblizajacych sie Swiat zycze Wam zdrowia,spokoju i wszelkiej pomyslnosci I mam nadzieje,ze w Swieta bedzie pogoda dla ludzi,a nie takie obrzydlistwo jak dzisiaj mamy.
Pozdrawiam
słowiczek
mama pisklaczków
Cześć!!
Właśnie się pakuję i już dzisiaj jedziemy do rodzinnej miejscowości.
Dzieciaczki już prawie zdrowe, wózka jeszcze nie kupiłam, ale może coś poszukam u siebie.
Mam nadzieję, że pogoda dopisze i będą to ciepłe i słoneczne święta.
No, ale...
Zdrowych, wesołych, świąt WIELKIEJ NOCY. Dużo radości i miłości. Niechaj ten czas będzie jaknajmilej spędzony w rodzinnym gronie, a w dyngusa nie żałować wody!!!!
Pozdrawiam
Buziaczki
Właśnie się pakuję i już dzisiaj jedziemy do rodzinnej miejscowości.
Dzieciaczki już prawie zdrowe, wózka jeszcze nie kupiłam, ale może coś poszukam u siebie.
Mam nadzieję, że pogoda dopisze i będą to ciepłe i słoneczne święta.
No, ale...
Zdrowych, wesołych, świąt WIELKIEJ NOCY. Dużo radości i miłości. Niechaj ten czas będzie jaknajmilej spędzony w rodzinnym gronie, a w dyngusa nie żałować wody!!!!
Pozdrawiam
Buziaczki
słowiczek
mama pisklaczków
Taaak, już po świętach.
My już zdrowi. No i dobrze, chorubskom mówimy stanowczo NIE !!!!!
Pogoda świetna, spacerujemy, spacerujemy i bawimy się na placu zabaw.
Easy świetne fotki. A Marysia śliczniutka.
Katka, żyjesz??? Pewnie po świątecznym żarełku brzusio wywaliło, co??? ;D ;D ;D
A jak tam inne poznanianki?
Coś ten nasz wątek kiepsko się rozwija.
Kiedy spotkanie jakieś????????????????
My już zdrowi. No i dobrze, chorubskom mówimy stanowczo NIE !!!!!
Pogoda świetna, spacerujemy, spacerujemy i bawimy się na placu zabaw.
Easy świetne fotki. A Marysia śliczniutka.
Katka, żyjesz??? Pewnie po świątecznym żarełku brzusio wywaliło, co??? ;D ;D ;D
A jak tam inne poznanianki?
Coś ten nasz wątek kiepsko się rozwija.
Kiedy spotkanie jakieś????????????????
reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
cze dziewczynki
zyje,zyje ..ledwo bo ledwo,ale jakos.Nie czuje sie najlepiej,ale w szczegoly nie bede wnikac, bo to nie ten watek .Teraz wyjatkowo nie spie,bo czekam, az mi sie pranko skonczy,potem prysznic i spanie.Nie wiem jak sie dzisiaj utrzymuje na nogach,Zuzia obudzila mnie gdzies o 5:30!!!!!!!!!!Prawie caly dzien nie bylo mnie w domku,najpierw wizyta u gina,potem odwiedziny u cioci..uff...
Jutro tez musze jechac do lekarza,i na badania,w pon USG..normalnie w kolko w rozjazdach jestem... Ciesze sie,ze maj sie zbliza ,bo mam w planach na tydzien,gora 2 wyskoczyc do mamy i troszke odpoczac .
Slowiczku - brzusio juz wreszcie widac(wyglada tak jakbym sie mocno najadla ),swiatecznego obzarstwa nie bylo,bo wszystko (poza zurkiem bylo blee),pol niedzieli w kibelku spedzilam
Easy - sliczna coreczka i chyba florystka zostanie
Pozdrawiam slonecznie
zyje,zyje ..ledwo bo ledwo,ale jakos.Nie czuje sie najlepiej,ale w szczegoly nie bede wnikac, bo to nie ten watek .Teraz wyjatkowo nie spie,bo czekam, az mi sie pranko skonczy,potem prysznic i spanie.Nie wiem jak sie dzisiaj utrzymuje na nogach,Zuzia obudzila mnie gdzies o 5:30!!!!!!!!!!Prawie caly dzien nie bylo mnie w domku,najpierw wizyta u gina,potem odwiedziny u cioci..uff...
Jutro tez musze jechac do lekarza,i na badania,w pon USG..normalnie w kolko w rozjazdach jestem... Ciesze sie,ze maj sie zbliza ,bo mam w planach na tydzien,gora 2 wyskoczyc do mamy i troszke odpoczac .
Slowiczku - brzusio juz wreszcie widac(wyglada tak jakbym sie mocno najadla ),swiatecznego obzarstwa nie bylo,bo wszystko (poza zurkiem bylo blee),pol niedzieli w kibelku spedzilam
Easy - sliczna coreczka i chyba florystka zostanie
Pozdrawiam slonecznie