reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Beatka fajniutki ten Twój Smerfik i jak romantycznie z tymi kwiatami...

Katka, trzymaj się i nie haftuj za dużo... ;D
A u mnie pobudka o 5.30 to norma. Jak obudzi nas Gabiszon po 7 to jesteśmy baaaardzo zdziwieni i pierwsza myśl: co jej się stało, ze jeszcze śpi. A poza tym ze dwa razy jeszcze wstaję do Łukasza robić flaszkę. I tak co noc i co rano. Nie pamiętam kiedy byłam wyspana. Ale nie będę Cię pocieszać. Niedługo też Cię czeka wstawanie w nocy a ja może już będę się wysypiać ;D ;D ;D

Od kilku dni plac zabaw zaliczamy dwa razy dziennie. Gabiszon w niebie. Podrywa chłopaków, bawi się, gania... a Łukasz dziś też zasmakował co to jest piasek. Jak bym go puściła to między dziećmi i zabawkami buszowałby zadowolony...

Pozdrawiamy

reklama
Witam mamy z Poznania :)

Ja co prawda dopiero przyszła mama sierpniowa, ale mam pytanie do Was. Czy orientujecie się czy i gdzie w Poznaniu są sklepy lub nawet hurtownie gdzie można zaopatrzyć się w sprzęt niezbędny dla dzieciaczka? Mam na mysli wózek, łóżeczko, materacyk, pościelki itp. W "normalnych" sklepach ceny są zabójcze :( A może jakby udało mi się znaleźć jakiś tańszy sklep gdzie mogłabym kupić wszystko naraz to jakis rabacik by się udało wynegocjować... Zawsze pozostaje internet (allegro np), ale kwoty jakie będę musiała wydać jednak duże są i ciut boję się zaryzykować.

pozdrawiam

Leyna, chyba nie bardzo. Radzę Tobie wybrać się osobiście do tej hurtowni, my kupiliśmy tam wózek, łóżeczko, pościel i inne akcesoria (a wybór tam jest naprawdę duży) i taniej nie spotkałam się w Poznaniu, przynajmniej w sklepach typu Pati i Maks, Dyzio. Polecam! A z tego co wiem pieluchy też są dużo tańsze niż nawet w tesco.

no ja sprawdzałam ceny z tej strony, którą podała AsiaM i już na wstępie widziałam, że chociażby wózki są droższe. Ale masz rację, najlepiej się tam przejechać i sprawdzić wszystko na miejscu.

Cześć Dziewczyny...

Piszę na wrześniówkach i mam pytanie..Czy macie namiary na dobrego ortopedę w Poznaniu..Będę wdzięczna za odzew ;)

Dobrym ortopedą jest pani doktor Maria Bicz-Kubiatowicz ja jestem z niej zadowolona byłam u niej z dwójka mojich synów i jestem z niej zadowolona :laugh:

reklama
Do góry