reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

syla- no ja tez przez jednego facet ginekologa straciłam ciąze i teraz chodze tylko do kobiet ........................trzymam kciuki bedzie dobrze

Gosia- no ciekawe jak tam wynik twojej mamy mam nadzieje ze to nie bedzie nic grożnego

reklama
wiesz co ja chodzilam wojskowego szpitala na grunwaldzkiej ale zabij mnie bo bylam u niej ostatnio 3 lata temu i za piernika nie przypomne sobie nazwiska teraz musze wyteżyc mózg heheh

asiakow - witamy :tak: Wpadaj kiedy tylko masz ochote, u nas zawsze jest miło i sympatycznie ;-)

syla - poczekaj lepiej... do wrzesnia niewiele zostao a przeciez tak wiele masz do stracenia! Zreszta sama wiesz o tym najlepiej.

Co do lekarzy to wyrazy wspolczucia, ja tez w zyciu przeszlam wiele badan gin. (jestem po operacji endometriozy) i wiem co to znaczy. A obecnie szukam nowego lekarza gin. bo ta moja to jest dobra, ale chce uslyszec jeszcze diagnoze innego lekarza. A ta pani Kasia gdzie przyjmuje? Mozesz podac nr?

No i miłego zwiedzania poznania zycze :tak:
A tak poza tym to mieszkamy blisko siebie, moze kiedys spotakamy sie na spacerku ;-)

pinka - zakupy zrobione, maskra. Myslałam, ze rece mi odpadna, ale na szczescie moja siostra byla ze mna i mi pomogla :tak: Kubala teraz juz spi a ja sie ubieram i jade zamowic tort :tak: W sumie to 2 torty, bo w czw. mam knder bal (z rodzicami) a w sb. imprezka dla rodzinki.

gosia - trzymam kciuki za mame. Daj znac od razu jaks sie dowiesz bo ja jestem taka, ze potem mysle o takich rzeczach...

przyjmuje na św.marcina, kawalek przed kupcem w kamienicy po prawej tronie za sklepem z bielizną:-) tel.501-48-43-18
tak czytam na kwietniówkach o tej oszustce MASIEK! kurde ona jest tez ze swrzędza,
jak mozna tak kłamac???

Pnko- nie znam Wojciechowskiej...
najlepiej sie usmialam jak poszłam w swarzędzu do przychodni na NFZ,i lekarz wprost mi powiedzial zebym "przypiela" sie do jakiegos lekarza z Polnej, co mnie dobrze poprowadzi:-) hehehe

przyjmuje na św.marcina, kawalek przed kupcem w kamienicy po prawej tronie za sklepem z bielizną:-) tel.501-48-43-18
tak czytam na kwietniówkach o tej oszustce MASIEK! kurde ona jest tez ze swrzędza,
jak mozna tak kłamac???

Hej Syla28 Masiek nie jest ze Swarzędza, nie wiadomo raczej z Poznania, nie wiemy jak to jest wiec cieszko osądzać, e to w kwietnówkach temat i nie chce o tym myśleć, Zmęczona jestem bo mała co godzine sie budziła wczoraj w nocy a dzisiaj do lekarza poszłam bo niespokojna i za ucho sie łapała ale lekarka mówi ze raczej ok, i jak by dalej taka była to do lekarza od uszu trzeba, niestety nie wiem gdzie jakiś laryngolog w okolicy dobry na NFZ, kiedyś z synkiem na Marysieńki chodziła, ale jak juro bedzie spokojna to nie musze iść
Bo to moze zeby....

co do ginia w ciązy chodziłam do Kornaciego z Polnej (promedis koło tesco) i byłam zadowolona, a i raz byłam u Dmochowskiego (bo na Lutyciej chciałam rodzić)

reklama
Do góry