reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

syla- no ja tez przez jednego facet ginekologa straciłam ciąze i teraz chodze tylko do kobiet ........................trzymam kciuki bedzie dobrze

Gosia- no ciekawe jak tam wynik twojej mamy mam nadzieje ze to nie bedzie nic grożnego

reklama
wiesz co ja chodzilam wojskowego szpitala na grunwaldzkiej ale zabij mnie bo bylam u niej ostatnio 3 lata temu i za piernika nie przypomne sobie nazwiska teraz musze wyteżyc mózg heheh

asiakow - witamy :tak: Wpadaj kiedy tylko masz ochote, u nas zawsze jest miło i sympatycznie ;-)

syla - poczekaj lepiej... do wrzesnia niewiele zostao a przeciez tak wiele masz do stracenia! Zreszta sama wiesz o tym najlepiej.

Co do lekarzy to wyrazy wspolczucia, ja tez w zyciu przeszlam wiele badan gin. (jestem po operacji endometriozy) i wiem co to znaczy. A obecnie szukam nowego lekarza gin. bo ta moja to jest dobra, ale chce uslyszec jeszcze diagnoze innego lekarza. A ta pani Kasia gdzie przyjmuje? Mozesz podac nr?

No i miłego zwiedzania poznania zycze :tak:
A tak poza tym to mieszkamy blisko siebie, moze kiedys spotakamy sie na spacerku ;-)

pinka - zakupy zrobione, maskra. Myslałam, ze rece mi odpadna, ale na szczescie moja siostra byla ze mna i mi pomogla :tak: Kubala teraz juz spi a ja sie ubieram i jade zamowic tort :tak: W sumie to 2 torty, bo w czw. mam knder bal (z rodzicami) a w sb. imprezka dla rodzinki.

gosia - trzymam kciuki za mame. Daj znac od razu jaks sie dowiesz bo ja jestem taka, ze potem mysle o takich rzeczach...

przyjmuje na św.marcina, kawalek przed kupcem w kamienicy po prawej tronie za sklepem z bielizną:-) tel.501-48-43-18
tak czytam na kwietniówkach o tej oszustce MASIEK! kurde ona jest tez ze swrzędza,
jak mozna tak kłamac???

Pnko- nie znam Wojciechowskiej...
najlepiej sie usmialam jak poszłam w swarzędzu do przychodni na NFZ,i lekarz wprost mi powiedzial zebym "przypiela" sie do jakiegos lekarza z Polnej, co mnie dobrze poprowadzi:-) hehehe

przyjmuje na św.marcina, kawalek przed kupcem w kamienicy po prawej tronie za sklepem z bielizną:-) tel.501-48-43-18
tak czytam na kwietniówkach o tej oszustce MASIEK! kurde ona jest tez ze swrzędza,
jak mozna tak kłamac???

Hej Syla28 Masiek nie jest ze Swarzędza, nie wiadomo raczej z Poznania, nie wiemy jak to jest wiec cieszko osądzać, e to w kwietnówkach temat i nie chce o tym myśleć, Zmęczona jestem bo mała co godzine sie budziła wczoraj w nocy a dzisiaj do lekarza poszłam bo niespokojna i za ucho sie łapała ale lekarka mówi ze raczej ok, i jak by dalej taka była to do lekarza od uszu trzeba, niestety nie wiem gdzie jakiś laryngolog w okolicy dobry na NFZ, kiedyś z synkiem na Marysieńki chodziła, ale jak juro bedzie spokojna to nie musze iść
Bo to moze zeby....

co do ginia w ciązy chodziłam do Kornaciego z Polnej (promedis koło tesco) i byłam zadowolona, a i raz byłam u Dmochowskiego (bo na Lutyciej chciałam rodzić)

reklama
Do góry