reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
mamy ale nie forum tylko wątek zamknięty :tak:

No tak źle napisałam oczywiście wątek:-) No to super przynajmniej macie sie komu wyżalać bo ja mam takiego doła że żyć mi się nie chce a już kiedyś próbowałam...................... mniejsza o to. Ide sobie popłakać może mi ulrzy::-(
pozdrowionka

Ale głupoty napisałam to pewno relanium tak działa. Przepraszam Wszystkich że wogóle tu jestem:(

Ostatnia edycja:
No tak źle napisałam oczywiście wątek:-) No to super przynajmniej macie sie komu wyżalać bo ja mam takiego doła że żyć mi się nie chce a już kiedyś próbowałam...................... mniejsza o to. Ide sobie popłakać może mi ulrzy::-(
pozdrowionka

Ale głupoty napisałam to pewno relanium tak działa. Przepraszam Wszystkich że wogóle tu jestem:(

popieram Gosie jak cos jest nie tak to wal jak w dym i wygadaj sie to pomaga:-):-):-)

a i fajnie ze jestes:tak::tak::tak::tak::tak:;-)

alez tu cicho wszystkie pewnie baluja

a zapomniała bym zobaczcie na blogasie dwa nowe filmiki;-)

Ostatnia edycja:
witam sie po krotkiej przerwie :tak:

kurcze co tu sie dzieje? pinka nie płacz, tylko ciesz sie, ze w ogole przyjedziesz do Polski. Sala poczeka i my tez poczekamy z tym spotkankiem ;-) Mi to nawet bardziej pasuje :tak:

gosia - mam nadzieje, ze masz w koncu wolne i sobie odpoczniesz :tak: A jak walka ze smokiem małej?

jarzebinka - miłego urlopowania, zebys miala taką ładną pogodę jak ja :tak:

julia- a Ty kobietko wez sie w garsc. Dzidzie masz w brzuchu i ona odczuwa wszystkie negatywne emocje, ktore i tobie towarzyszą... Usmiechnij sie :tak: i jak masz ochote to wygadaj, jeli ma Ci to pomoc :tak: No i zaglądaj do nas częsciej :tak:

witam

Kubala-fajnie ze juz jestes i ze wakacje sie udały:tak::tak: jakie plany na roczek małego??? ja wlasnie obmyslam menu:-D:-D:-D

Gosia- gratki dla małej super ze juz smoka nie bierze:-D:-D

niom moja mała to jesc normalnych obiadów nie:no: tylko paki zawsze sie konczy zmiksowanie:sorry2::sorry2::sorry2:
bawic sie sama nie:no:
siku na nocnik nie:no:
jednym słowem niczego nie moge jej nauczyc czasami to juz nie mam na nia sił

hej dziewczynki!
tez jestem z Poznania, tyle ze narazie jestem mamą Aniołka:-( ale ponownie pracujemy nad dzidzią więc prosze trzymajcie kciuki!!! nasz aniołek Alicja urodziła sie w 24 tyg ciaży...
minło 3 miesiace i juz dłuzej czekac nie moge...
Kubala piękne fotki, gdzie jest taki fajny aqa park???

pinka - ja na razie nie ucze małego siknia na nocnik, bo wiem, ze nie dam rady :no: Szkoda moich nerwow... on go potraktuje jak zabawke. Obiadki je normalne (nie miksowane) i pije z kubka np. ale bawic tez sie sam nie chce, choc czasmi sie zdarzy ;-) Woli jednak jak jest sie przy nim :tak:

A powiedz mi kochana co ile dajesz małej jesc, bo ja dawałam co 3 godz. ale jemu juz to chyba nie stracza. Kurcze nie wiem sama :no: Wszyscy mi mowią, ze go głodze... no ale przeciez jakis zdrowy rozsądek trzeba zachowa.

A co do roczku to w czw. mam kinder bal :-) w domku a w sb. robimy dla rodzinki na działce. Oby pogoda dopisała...
Jutro jade na zakupy :tak:

syla - w takim razie trzymam kciuki, tak mocno jak tylko sie da :tak: Trzeba byc tylko dobrej mysli :tak: Odwiedzaj nas czesciej. A lekarze nie widzieli zadnych przeciwskazan do tak szybkiej 2 ciązy? A aqua park na Słowacji. www.chatymara.sk

julia - a co u ciebie? juz lepiej?

kubala- ja tez małej staram sie dawac co 3 godzinki ale róznie to bywa ona czesto podjada miedzy posiłkami i wtedy obiadu zje tylko połowe:zawstydzona/y::zawstydzona/y:\wydaje mi sie ze dziecko zje tyle ile powinno a zauważyłaś ze jest głodny?? szuka jedzonka??

budzi ci sie jeszcze w nocy? bo ja postanowiłam od wczoraj małej nie dawac jedzenia w nocy i jak na pierwszy raz to przespala mi 6 h bez jedzenia obudzila sie ale jej nie dałam pomarudziła troszke i zasneła dzi dam jej wode i zobaczymy?

Gosia- jak tam w pracy?

syla- trzymam kciuki i z drugiej strony smutno mi:-:)-:)-(

reklama
czesc Wam

ale wiatrzysko dzisiaj... brrr :baffled: ale od czw. podobno znowu ciepełko :tak:

pinka - jak jest głodny to zaczyna marudzic i ma zimne rączki a ostatnio coraz czesiej mus ie to zdarza, wiec samam nie wiem :no:

gosia - no to ładnie...:szok:

Do góry