reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
mamy ale nie forum tylko wątek zamknięty :tak:

No tak źle napisałam oczywiście wątek:-) No to super przynajmniej macie sie komu wyżalać bo ja mam takiego doła że żyć mi się nie chce a już kiedyś próbowałam...................... mniejsza o to. Ide sobie popłakać może mi ulrzy::-(
pozdrowionka

Ale głupoty napisałam to pewno relanium tak działa. Przepraszam Wszystkich że wogóle tu jestem:(

Ostatnia edycja:
No tak źle napisałam oczywiście wątek:-) No to super przynajmniej macie sie komu wyżalać bo ja mam takiego doła że żyć mi się nie chce a już kiedyś próbowałam...................... mniejsza o to. Ide sobie popłakać może mi ulrzy::-(
pozdrowionka

Ale głupoty napisałam to pewno relanium tak działa. Przepraszam Wszystkich że wogóle tu jestem:(

popieram Gosie jak cos jest nie tak to wal jak w dym i wygadaj sie to pomaga:-):-):-)

a i fajnie ze jestes:tak::tak::tak::tak::tak:;-)

alez tu cicho wszystkie pewnie baluja

a zapomniała bym zobaczcie na blogasie dwa nowe filmiki;-)

Ostatnia edycja:
witam sie po krotkiej przerwie :tak:

kurcze co tu sie dzieje? pinka nie płacz, tylko ciesz sie, ze w ogole przyjedziesz do Polski. Sala poczeka i my tez poczekamy z tym spotkankiem ;-) Mi to nawet bardziej pasuje :tak:

gosia - mam nadzieje, ze masz w koncu wolne i sobie odpoczniesz :tak: A jak walka ze smokiem małej?

jarzebinka - miłego urlopowania, zebys miala taką ładną pogodę jak ja :tak:

julia- a Ty kobietko wez sie w garsc. Dzidzie masz w brzuchu i ona odczuwa wszystkie negatywne emocje, ktore i tobie towarzyszą... Usmiechnij sie :tak: i jak masz ochote to wygadaj, jeli ma Ci to pomoc :tak: No i zaglądaj do nas częsciej :tak:

witam

Kubala-fajnie ze juz jestes i ze wakacje sie udały:tak::tak: jakie plany na roczek małego??? ja wlasnie obmyslam menu:-D:-D:-D

Gosia- gratki dla małej super ze juz smoka nie bierze:-D:-D

niom moja mała to jesc normalnych obiadów nie:no: tylko paki zawsze sie konczy zmiksowanie:sorry2::sorry2::sorry2:
bawic sie sama nie:no:
siku na nocnik nie:no:
jednym słowem niczego nie moge jej nauczyc czasami to juz nie mam na nia sił

hej dziewczynki!
tez jestem z Poznania, tyle ze narazie jestem mamą Aniołka:-( ale ponownie pracujemy nad dzidzią więc prosze trzymajcie kciuki!!! nasz aniołek Alicja urodziła sie w 24 tyg ciaży...
minło 3 miesiace i juz dłuzej czekac nie moge...
Kubala piękne fotki, gdzie jest taki fajny aqa park???

pinka - ja na razie nie ucze małego siknia na nocnik, bo wiem, ze nie dam rady :no: Szkoda moich nerwow... on go potraktuje jak zabawke. Obiadki je normalne (nie miksowane) i pije z kubka np. ale bawic tez sie sam nie chce, choc czasmi sie zdarzy ;-) Woli jednak jak jest sie przy nim :tak:

A powiedz mi kochana co ile dajesz małej jesc, bo ja dawałam co 3 godz. ale jemu juz to chyba nie stracza. Kurcze nie wiem sama :no: Wszyscy mi mowią, ze go głodze... no ale przeciez jakis zdrowy rozsądek trzeba zachowa.

A co do roczku to w czw. mam kinder bal :-) w domku a w sb. robimy dla rodzinki na działce. Oby pogoda dopisała...
Jutro jade na zakupy :tak:

syla - w takim razie trzymam kciuki, tak mocno jak tylko sie da :tak: Trzeba byc tylko dobrej mysli :tak: Odwiedzaj nas czesciej. A lekarze nie widzieli zadnych przeciwskazan do tak szybkiej 2 ciązy? A aqua park na Słowacji. www.chatymara.sk

julia - a co u ciebie? juz lepiej?

kubala- ja tez małej staram sie dawac co 3 godzinki ale róznie to bywa ona czesto podjada miedzy posiłkami i wtedy obiadu zje tylko połowe:zawstydzona/y::zawstydzona/y:\wydaje mi sie ze dziecko zje tyle ile powinno a zauważyłaś ze jest głodny?? szuka jedzonka??

budzi ci sie jeszcze w nocy? bo ja postanowiłam od wczoraj małej nie dawac jedzenia w nocy i jak na pierwszy raz to przespala mi 6 h bez jedzenia obudzila sie ale jej nie dałam pomarudziła troszke i zasneła dzi dam jej wode i zobaczymy?

Gosia- jak tam w pracy?

syla- trzymam kciuki i z drugiej strony smutno mi:-:)-:)-(

reklama
czesc Wam

ale wiatrzysko dzisiaj... brrr :baffled: ale od czw. podobno znowu ciepełko :tak:

pinka - jak jest głodny to zaczyna marudzic i ma zimne rączki a ostatnio coraz czesiej mus ie to zdarza, wiec samam nie wiem :no:

gosia - no to ładnie...:szok:

Do góry