reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam babiniec;-)

powiem krótko u nas leeeeeejjeeeeeeeeeeee!!!!!! i ciemno w chacie jak nie wiem swiatło normalnie mam zapalone:angry::angry::angry:

Jrzebinka-ale ci zazdroszcze no powylegujesz sie troszku a my jak takie ogórki kisimy sie w chacie:sorry2: udanego wygrzewania wam życze:tak:
Gosia- kurcze ja juz nie pamietam kiedy tak wczesnie do pracy wstawałam chyba jakies 2.5 roku temu to było:tak:
kubala- no to odpodzywaj kobito
słowiczek - a ty gdzie ? urlop sie skonczył !!!wiec piszu piszu co i jak:-D:-D
katka- a ty gdzie poznan czy mama??dawaj oznaki zycia jakies:-D:-)
ok ja lece na kanapeczke z smaluszkiem i ogóreczkiem kiszonym

reklama
helol,
przeciez juz pisalam,ze jestem w Poznan City:cool2:.
Brakuje mi czasu i sil ostatnio:sorry2:.Calymi dniami na dworze jestem,doslownie i padam z piknymi,.Nic nie jest w stanie mnie obudzic.Dzisiaj mam czasu wiecej nieco wiec cos tam skrobne do WAS.

Moje pikne maja sie dobrze.Zuzka usilnie namawia mnei do tego,abym poszla z nia przekuc uszy<chce miec po 4 dziurki w kazdym uchu:cool2:>,no i hce sie stroic,jak mowi.Jej ulubiony kolor obecnie,to zloty. Gosia - TY niedawno pzrekuwalas malej ucho,ile ta przyjemnisc kosztuje.
Wszystkim WAM zycze milego dzionka.
Katka

witam i ja ... :tak::-D:tak:

faktycznie robi sie pusto, co poniektóre już się wczasują, inne chyba remontują a reszta ................. zabiegana :szok:

ja z rana wyjeżdzam na plażowanie :-) i chyba nawet załapiemy sie na częściowe zaćmienie słońca, bo w Polsce najlepiej widoczne będzie właśnie nad morzem, jutro w godz. 10.50 - 12.50, tak ok 40 % ...... :tak:

wiec żegnam się z Wami juz teraz, bo wieczorem to nie wiem czy mi czasu starczy aby jeszcze tu zajrzeć, tyle pakowania, przygotowania ... jeszcze musimy psa odwieźć do znajomych i szybkie spanie i ok. 3.00 pobudka i wyjazd ..... :tak:

Wam też życzę wpaniałych 2 tygodniu ............. :cool2: przyjemności ............ :cool2:

heja

ale jestem wsciekla mój mi wczoraj powiedział ze nie dostanie urlopu w sierpniu tylko we wrzesnie bo tyle autobusów maja do zrobienia ze bedą mieli nadgodziny i nawew soboty bedą chodzic do pracy:szok::szok::szok::szok::szok: kto wie czy nawet nie w niedziele.Ale jestem wciekła wszystko zalatwione z sala dla małej a teraz bedzie trzeba wszystko przesówac krew mnie normalnie zaleje no:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a co do sptkania to albo je przesuniemy alebo spotkacie sie poprostu bezemnie ,moze dzis jak wróci z pracy to powie mi na którego wrzesnia dostał urlop:angry::angry::angry::angry::angry:

pozdrawiam i miłego dnia

ale tu cichutko ..................słonce macie to sie pewnie wygrzewacie:tak::tak:
a reszta co sie nie wygrzewa to pewnie pracuje............

no a ja nie robie nic:no::no::no::no::no: pada jak cholera wyjsc z domu nie mozna brzuch mnie boli @ sie zbliża wiec mną trzesie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mała siew lasnie w palec ugryzla:sorry2:

halooooooooooooooooooooooooooooo:happy2::happy2::happy2::happy2:

Hej laseczki ! :-)

Troche mnie nie było, ale komp mi nawalił ( karta graficzna spłoneła ) no i musiałam oddac go do naprawy. Bez komputera jak bez reki więc cieszę sie, że narszcie go mam :-)

Przyznaje, że nie czytalam Waszych postów bo nawet nie mam sily, oczy mi sie kleja i zaraz spadam do wyrka. Dzisiaj dzień pełen emocji m.in. byłam świadkiem wypadku. Mówie Wam jak mi łapy latały jak wysiadłam z samochodu. Całe szczęscie nikomu nic sie nie stało, ale wygladało groźnie. Wezwalam pogotowie, a helikopter medyczny przylecial, straz pozarna przyjechala i policja. Niezle zamieszanie było. No i przez to całe zamieszanie opusciłam wizyte u dentysty.

Dobrej nocki dziewczyny :-)

Cześć laseczki.
Ja też nie mam na nic czasu...

U nas zapierdziel. Łopata i Grabki są moimi przyjaciółmi.:tak: Masakra, pot się po tyłku leje a my robimy. Jeszcze zostało tylko wygrabić kawałek ziemi z poprzedniej trawy, położyć system nawadniania, nawieść ziemię i zasiać trawę. Wieczorem poprostu padam na pysk i śpię do rana.
Spalenizna z moich pleców daje jeszcze o sobie znać:baffled:.
Zdjęcia jeszcze nie obrobione...:-p
A dziś znowu wyjeżdżamy na kilka dni, ale w rodzinne strony.

Także sorki, ze nie klikam z Wami. Ale myślę, ze po 10-tym sierpnia to się wszystko uspokoi, i ponadrabiam zaległości.:tak:

Qrczę, nawet pisać nie mogę bo przed wczoraj użarł mnie trzmiel :szok:w palec wskazujący, ale bolało... i nadal boli. :baffled:

Pozdrawiam Was serdecznie!!!

czesc kobitki

Gosia- not to ladne jaja z tymi kluczami:-p a szefa to bym w łeb palneła i tyle czasami tak potrafia czlowiekowi cisnienie podniesc ze nie wiem:no::no::no:
a co do Emilki to kurcze moze teraz dostanie cos konkretnego ja tez kiedy przez kilka lat miała zapalenie spojówek bo zadna okulsta nie mogła mi tego wyleczyc:sorry2::sorry2: potem w koncu znalazlam dobrego co dała mi jakies kropelki i masc i bylo spoko,ale czasami sie jescze ujawnia............ jak silny wiatr wieje:nerd:

niom wto w polandii bedziewmy 14 wrzesnia:sorry2:

na dzisiaj mam termin i dziewczynki melduje się posłusznie, nadal 2in1!!! :no::wściekła/y: albo :-):-) a co tam przecież ryczeć nie będe :-D
buziaki i kulam się dalej, bo u mnie cisza jak makiem zasiał ;-) :-p:-p:-p

reklama
Do góry