reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
hey
dziś mam wizyte u gina, okaze sie czy moja waga kłamie czy mówi prawde, bo wg niej przytyłam 7 kg w mc...
jagmar
gratulacje a co na czas pracy z Marysią?Na pewno dasz radę i tak szybko wróciłaś, ja myślałam, że Ci sie nie spieszy
dziś mam wizyte u gina, okaze sie czy moja waga kłamie czy mówi prawde, bo wg niej przytyłam 7 kg w mc...
jagmar
gratulacje a co na czas pracy z Marysią?Na pewno dasz radę i tak szybko wróciłaś, ja myślałam, że Ci sie nie spieszy
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzębinka jak mały ?
mały OK, juz czyściutki dzisiaj wrócił do przedszkola.....
a pogoda jest beznadziejna - w weekend jak zwykle, zimno mokro a w poniedziałek piękne słoneczko świeci..... oby już tak zostało. bo na 4 dni wybieramy się naw okolice nadmorskie i fajnie byłoby skorzystać z atrakcji....
Jagmar.... to reorganizacja dnia codziennego, jak to wszystko sobie poukładałaś.....:-) i za pytaniem Nabawe, co z Marysią? chyba, ze pracujesz jak P wróci z pracy i wtedy on zajmuje się dziewczynkami....
Nabawe napisz jak po wizycie, ale pewnie wszystko OK.....
Marta poprawy nastroju życzę, słoneczko świeci to i humorek sie poprawi....
Dziewczyny zdołowana chodzę bo pracy muszę szukac a jest niełatwo :-( u mnie dziwna sytacja bo mnie w ciąży zwonili i podałam ich do sądu sprawę wygraliśmy ale jak wróce to i tak mnie zwolnią... Obecnie mi się skończył macierzyński i jestem na l4 ( trzeba kombinowac )
Hej dziewczyny
ja wpadam raz na rok wiec wiekszośc mnie nie kojarzy
Marta napisz wniosek o zmniejszenie etatu do 3/4 przez rok jesteś wtedy chroniona wydaje mi sie ze nadal jest ta zasada ale doszukaj w google .... z tym że jak masz mieć ich na karku to co to za praca wtedy katorga tylko
ja wpadam raz na rok wiec wiekszośc mnie nie kojarzy
Marta napisz wniosek o zmniejszenie etatu do 3/4 przez rok jesteś wtedy chroniona wydaje mi sie ze nadal jest ta zasada ale doszukaj w google .... z tym że jak masz mieć ich na karku to co to za praca wtedy katorga tylko
nabawe powodzenia u ginekologa ja nie lubiłem tych wizyt ale mus to mus .
jarzebinka no my też na 3dni wyjeżdżamy więc liczę na dobrą pogodę na weekend. Choc z tego co się dzieje to właśnie na weekend ta pogoda się psuje .
jagmar miłej pracy .
martasx a co z małym jak pójdziesz do pracy ?
jarzebinka no my też na 3dni wyjeżdżamy więc liczę na dobrą pogodę na weekend. Choc z tego co się dzieje to właśnie na weekend ta pogoda się psuje .
jagmar miłej pracy .
martasx a co z małym jak pójdziesz do pracy ?
Na razie wróciłam do pracy dorywczo czyli popołudniami i w weekendy. Nie codziennie tylko 3-4x w tygodniu. Zawsze parę groszy wpadnie a ja mam przy okazji kontakt z ludźmi i robię coś dla siebie. Jak wychodzę to M zajmuje się dziećmi.
Marta sytuację w pracy masz nieciekawą. Nie wiem czy chciałabym wracać i pracować z ludźmi wrogo do mnie nastawionymi. Chociaż może taka praca lepsze niż żadna. Właśnie co będzie z małym jak wrócisz do pracy? Ja nie wyobrażam sobie jeszcze powrotu na cały etat .
Dziewczyny przeziębione maja katary i kaszelki. Z została w domu. Ciągnie się u niej to przeziębienie od tygodni ale żadnej wysypki nie ma ;p.
Marta sytuację w pracy masz nieciekawą. Nie wiem czy chciałabym wracać i pracować z ludźmi wrogo do mnie nastawionymi. Chociaż może taka praca lepsze niż żadna. Właśnie co będzie z małym jak wrócisz do pracy? Ja nie wyobrażam sobie jeszcze powrotu na cały etat .
Dziewczyny przeziębione maja katary i kaszelki. Z została w domu. Ciągnie się u niej to przeziębienie od tygodni ale żadnej wysypki nie ma ;p.
Generalnie nie chce tam wracac bo to teemarketing ( kołdry) po studiach nie chce tam wracac zresztą mobing taki że szok stoja za plecami plus podsłuchy masakra
Jeżeli dostanę normalną pracę to z małym bedzie moja mama a jeśli zaopiekuje sie dodatkowo dzieckiem jako niania to mama nie będzie musiała byc a ja pójdę na wychowawczy
no i już miałam propozycje opieki nad 1,5 rocznym maluchem dziś miałam się spotkac z tą kobietą ale się odmyśliła bo bedzie jej siostra i pytała czy od września bym mogła no ale do wrześńia to dużo czasu ja potrzebuje tera no i trochę sie załamałam
Jeżeli dostanę normalną pracę to z małym bedzie moja mama a jeśli zaopiekuje sie dodatkowo dzieckiem jako niania to mama nie będzie musiała byc a ja pójdę na wychowawczy
no i już miałam propozycje opieki nad 1,5 rocznym maluchem dziś miałam się spotkac z tą kobietą ale się odmyśliła bo bedzie jej siostra i pytała czy od września bym mogła no ale do wrześńia to dużo czasu ja potrzebuje tera no i trochę sie załamałam
Ostatnia edycja:
reklama
lena1825 ciesze sie ze maly juz lepiej.
Akuart w ciazy wizyty u G nie byly takie zle przynajmiej dzidzie moglo sie poogladac .
NabAwe Na Obornickiej jest Activ .
an82 Wieki cie nie bylo .
jagmar Wow coz news myslam ze masz troche inne plany, jak to sie stalo poawila sie propzycja?
co robisz?
Zyczymy powodzenia .
jarzebinka Super ze juz po, u nas tez w koncu sie skonczylo i jestesmy free!!!!!!!!!!!!
MartaSX Nie rynku pracy nie jest teraz latwo ale nie ma sie co dolowac bo to w niczym nie pomoze trzeba walczyc . Dostalas PW?
Bylam dzis w Instytucie Mlego......spotkanie wprowadzajace ponad 1h masakra idziemy jutro ciekawe jak sie Oliwii spodoba?
Akuart w ciazy wizyty u G nie byly takie zle przynajmiej dzidzie moglo sie poogladac .
NabAwe Na Obornickiej jest Activ .
an82 Wieki cie nie bylo .
jagmar Wow coz news myslam ze masz troche inne plany, jak to sie stalo poawila sie propzycja?
co robisz?
Zyczymy powodzenia .
jarzebinka Super ze juz po, u nas tez w koncu sie skonczylo i jestesmy free!!!!!!!!!!!!
MartaSX Nie rynku pracy nie jest teraz latwo ale nie ma sie co dolowac bo to w niczym nie pomoze trzeba walczyc . Dostalas PW?
Bylam dzis w Instytucie Mlego......spotkanie wprowadzajace ponad 1h masakra idziemy jutro ciekawe jak sie Oliwii spodoba?