reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej
mi też weny brak ale czasu bardziej. Wróciłam do pracy. Na razie dorywczo i dopiero okaże się co z tego wyniknie czy dam radę ;).
Miłego tygodnia.

hey
dziś mam wizyte u gina, okaze sie czy moja waga kłamie czy mówi prawde, bo wg niej przytyłam 7 kg w mc...

jagmar
gratulacje:) a co na czas pracy z Marysią?Na pewno dasz radę:) i tak szybko wróciłaś, ja myślałam, że Ci sie nie spieszy :p

Jarzębinka jak mały ?

mały OK, juz czyściutki dzisiaj wrócił do przedszkola.....:tak:

a pogoda jest beznadziejna - w weekend jak zwykle, zimno mokro a w poniedziałek piękne słoneczko świeci.....:szok: oby już tak zostało. bo na 4 dni wybieramy się naw okolice nadmorskie i fajnie byłoby skorzystać z atrakcji.... :tak:

Jagmar.... to reorganizacja dnia codziennego, jak to wszystko sobie poukładałaś.....:-) i za pytaniem Nabawe, co z Marysią? chyba, ze pracujesz jak P wróci z pracy i wtedy on zajmuje się dziewczynkami....:tak:

Nabawe napisz jak po wizycie, ale pewnie wszystko OK.....:tak:
Marta poprawy nastroju życzę, słoneczko świeci to i humorek sie poprawi....:tak:

Dziewczyny zdołowana chodzę bo pracy muszę szukac a jest niełatwo :-( u mnie dziwna sytacja bo mnie w ciąży zwonili i podałam ich do sądu sprawę wygraliśmy ale jak wróce to i tak mnie zwolnią... Obecnie mi się skończył macierzyński i jestem na l4 ( trzeba kombinowac )

Hej dziewczyny :)

ja wpadam raz na rok wiec wiekszośc mnie nie kojarzy ;)

Marta napisz wniosek o zmniejszenie etatu do 3/4 przez rok jesteś wtedy chroniona wydaje mi sie ze nadal jest ta zasada ale doszukaj w google :) .... z tym że jak masz mieć ich na karku to co to za praca wtedy katorga tylko

nabawe powodzenia u ginekologa ja nie lubiłem tych wizyt ale mus to mus .
jarzebinka no my też na 3dni wyjeżdżamy więc liczę na dobrą pogodę na weekend. Choc z tego co się dzieje to właśnie na weekend ta pogoda się psuje .
jagmar miłej pracy .
martasx a co z małym jak pójdziesz do pracy ?

Na razie wróciłam do pracy dorywczo czyli popołudniami i w weekendy. Nie codziennie tylko 3-4x w tygodniu. Zawsze parę groszy wpadnie a ja mam przy okazji kontakt z ludźmi i robię coś dla siebie. Jak wychodzę to M zajmuje się dziećmi.

Marta sytuację w pracy masz nieciekawą. Nie wiem czy chciałabym wracać i pracować z ludźmi wrogo do mnie nastawionymi. Chociaż może taka praca lepsze niż żadna. Właśnie co będzie z małym jak wrócisz do pracy? Ja nie wyobrażam sobie jeszcze powrotu na cały etat :).

Dziewczyny przeziębione maja katary i kaszelki. Z została w domu. Ciągnie się u niej to przeziębienie od tygodni ale żadnej wysypki nie ma ;p.

Generalnie nie chce tam wracac bo to teemarketing ( kołdry) po studiach nie chce tam wracac zresztą mobing taki że szok stoja za plecami plus podsłuchy masakra

Jeżeli dostanę normalną pracę to z małym bedzie moja mama a jeśli zaopiekuje sie dodatkowo dzieckiem jako niania to mama nie będzie musiała byc a ja pójdę na wychowawczy

no i już miałam propozycje opieki nad 1,5 rocznym maluchem dziś miałam się spotkac z tą kobietą ale się odmyśliła bo bedzie jej siostra i pytała czy od września bym mogła no ale do wrześńia to dużo czasu ja potrzebuje tera no i trochę sie załamałam

Ostatnia edycja:
reklama
lena1825 ciesze sie ze maly juz lepiej.
Akuart w ciazy wizyty u G nie byly takie zle przynajmiej dzidzie moglo sie poogladac ;).

NabAwe Na Obornickiej jest Activ ;).

an82 Wieki cie nie bylo ;).

jagmar Wow coz news ;) myslam ze masz troche inne plany, jak to sie stalo poawila sie propzycja?
co robisz?
Zyczymy powodzenia ;).

jarzebinka Super ze juz po, u nas tez w koncu sie skonczylo i jestesmy free!!!!!!!!!!!!

MartaSX Nie rynku pracy nie jest teraz latwo ale nie ma sie co dolowac bo to w niczym nie pomoze trzeba walczyc ;). Dostalas PW?

Bylam dzis w Instytucie Mlego......spotkanie wprowadzajace ponad 1h masakra idziemy jutro ciekawe jak sie Oliwii spodoba?

Do góry