reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Nabawe to my możemy się o 15 umówić na przystanku bo zanim się dotaśtamy na miejsce to akurat będzie 15:30 a Wy ze spokojem na 15:30 sobie dojedziecie.

Jarzębinka ten właśnie plac mam na myśli.

reklama
OK, czyli 15.30 przy placu zabaw.....:tak:
Nabawe możesz wziąść nakrętki bo ja przyjadę autkiem....

jak któraś ma nakrętki bądź baterie zużyte to prosze o zabranie, koniec roku się zbliża więc trzeba się ze szkołą rozliczyć.....:-)

Marta to zbieraj, zbieraj :-) u starszaka w szkole jest zbiórka dla chłopca, bodajże Michałka na turnus rehabilitacyjny.....:tak: więc zbieramy, zbieramy....:tak:

Kirklisz &&&&&&&&&& powodzenia u dentysty ;-) Zazwyczaj też sie budził 2-3 razy ale ostatnio 1-2 wiec nie jest źle, można się wyspać. U mnie mały zaczyna raczkowac staje na czworaka nogi idą a rączki nie i spadł dziś na buźke ale był ryk.... masakra
Dziś m tez w domku bo idzie krew oddac i znów czekolady będą sie do mnie uśmiechac :sorry2:

Ja dlugo M probowalam przekonac do oddawania ale on cykor jest ;).

No niestety poczatki sa trudne jeszcze wiele razy padnie na twarz, pamietam jak Oli zaliczala taka glebe w piaskownicy ;).

reklama
Do góry