reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Nabawe to my możemy się o 15 umówić na przystanku bo zanim się dotaśtamy na miejsce to akurat będzie 15:30 a Wy ze spokojem na 15:30 sobie dojedziecie.

Jarzębinka ten właśnie plac mam na myśli.

reklama
OK, czyli 15.30 przy placu zabaw.....:tak:
Nabawe możesz wziąść nakrętki bo ja przyjadę autkiem....

jak któraś ma nakrętki bądź baterie zużyte to prosze o zabranie, koniec roku się zbliża więc trzeba się ze szkołą rozliczyć.....:-)

Marta to zbieraj, zbieraj :-) u starszaka w szkole jest zbiórka dla chłopca, bodajże Michałka na turnus rehabilitacyjny.....:tak: więc zbieramy, zbieramy....:tak:

Kirklisz &&&&&&&&&& powodzenia u dentysty ;-) Zazwyczaj też sie budził 2-3 razy ale ostatnio 1-2 wiec nie jest źle, można się wyspać. U mnie mały zaczyna raczkowac staje na czworaka nogi idą a rączki nie i spadł dziś na buźke ale był ryk.... masakra
Dziś m tez w domku bo idzie krew oddac i znów czekolady będą sie do mnie uśmiechac :sorry2:

Ja dlugo M probowalam przekonac do oddawania ale on cykor jest ;).

No niestety poczatki sa trudne jeszcze wiele razy padnie na twarz, pamietam jak Oli zaliczala taka glebe w piaskownicy ;).

reklama
Do góry