reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jadę z Grunwaldu.
Kuźwa ale mam bałagan ;/. Sił mi brak na sprzątanie. Na szczęście poskromiłam pół ogromnej sterty prasowanie (kto był u mnie wie o czym mowa) i zaraz idę spać.

Lena a Ty gdzie mieszkasz?

reklama
Witam witam mój mały właśnie się obudził i dorwal paluszki od samego rana. No racja pogoda piękna,ja będę na przystanku.do zobaczenia

a ja witam z pracy..... :-)
czyli umawiacie sie o 15.00 przy Netto to na Cytadelę o której zajdziecie? bo nie wiem czy zwalniać sie z pracy czy wystarczy jak wyjde o 15.00......
Jagmar ja myślałam o tym placu zabaw przy parkingu Za cytadelą.....:tak:
Nabawe jak zrobisz zbiórkę u siebie to ja mogę dodatkowo kogoś zabrać np. Jagmar z dziewczynkami..... więc planuj, planuj.....:tak:

U nas od rana tez paluszki w akcji ;) wczorj kupilam ale chcialam jej dac przed kolacja a dzis od rana juz wyczaila ;) na szczescie byla juz po snaidaniu.

Nie potrafie sie zebrac w tym marudzeniu wszystko robie w pospiechu i znow oparzylam palce ;(

reklama
witam się również. Muszę przekonać moją dziewuchę do spania żeby miała siłę na cytadeli wariować:D

z sikaniem od wczoraj super- siusia za każdym razem kiedy ją posadzę, sama też woła, ale raczej nie zdąża dobiec na nocnik i popuszcza, ale już wie o co kaman :) dzisiaj już od rana nasikała 4 razy na nocnik i raz nie zdążyła dobiec :p

jarzebinka
no to poczekamy aż krkliszowa latorośl wyzdrowieje :) i zorganizujemy się u mnie:)
przywieźć Ci dzisiaj nakrętki, dasz radę je zabrać?

ej nie wyorbie z tą piętą... chyba moj szkielet wysiada pod wpływem utytych kg :p...

mi też ten plac pasuje bo znalazłam do niego dojazd a że cytadeli nie znam to proponuje juz nie zmieniać.
To może aby Aga mogła na spokojnie odebrać Zofika z przedszkola, a Jarzebinka nie musiała sie zwalniać z pracy umówmy sie po 15? np 15 30?

Ostatnia edycja:
Do góry