reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jadę z Grunwaldu.
Kuźwa ale mam bałagan ;/. Sił mi brak na sprzątanie. Na szczęście poskromiłam pół ogromnej sterty prasowanie (kto był u mnie wie o czym mowa) i zaraz idę spać.

Lena a Ty gdzie mieszkasz?

reklama
Witam witam mój mały właśnie się obudził i dorwal paluszki od samego rana. No racja pogoda piękna,ja będę na przystanku.do zobaczenia

a ja witam z pracy..... :-)
czyli umawiacie sie o 15.00 przy Netto to na Cytadelę o której zajdziecie? bo nie wiem czy zwalniać sie z pracy czy wystarczy jak wyjde o 15.00......
Jagmar ja myślałam o tym placu zabaw przy parkingu Za cytadelą.....:tak:
Nabawe jak zrobisz zbiórkę u siebie to ja mogę dodatkowo kogoś zabrać np. Jagmar z dziewczynkami..... więc planuj, planuj.....:tak:

U nas od rana tez paluszki w akcji ;) wczorj kupilam ale chcialam jej dac przed kolacja a dzis od rana juz wyczaila ;) na szczescie byla juz po snaidaniu.

Nie potrafie sie zebrac w tym marudzeniu wszystko robie w pospiechu i znow oparzylam palce ;(

reklama
witam się również. Muszę przekonać moją dziewuchę do spania żeby miała siłę na cytadeli wariować:D

z sikaniem od wczoraj super- siusia za każdym razem kiedy ją posadzę, sama też woła, ale raczej nie zdąża dobiec na nocnik i popuszcza, ale już wie o co kaman :) dzisiaj już od rana nasikała 4 razy na nocnik i raz nie zdążyła dobiec :p

jarzebinka
no to poczekamy aż krkliszowa latorośl wyzdrowieje :) i zorganizujemy się u mnie:)
przywieźć Ci dzisiaj nakrętki, dasz radę je zabrać?

ej nie wyorbie z tą piętą... chyba moj szkielet wysiada pod wpływem utytych kg :p...

mi też ten plac pasuje bo znalazłam do niego dojazd a że cytadeli nie znam to proponuje juz nie zmieniać.
To może aby Aga mogła na spokojnie odebrać Zofika z przedszkola, a Jarzebinka nie musiała sie zwalniać z pracy umówmy sie po 15? np 15 30?

Ostatnia edycja:
Do góry