reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
również się witam :)

krklisz
a Ty i mąż już oboje przechodziliście ospe? czyli tylko Jula jest zagrożona?
nie denerwuj się, jest piekna pogoda, a ja sie od jagmar bólem nogi zaraziłam :p i nie wiem czy dam rade sie wywlec z domu...
dzisiaj wpadka z kupą, młoda wie że siku trzeba na nocnik, nawet biegnie (mało kiedy zdąży, zwykle popuszcza troszke i konczy na nocniku), ale robi kupe i nawet mnie woła, ale na nocnik nie chce usiąść wtedy bo mam wrażenie ze jej kupa najlepiej wychodzi na stojaka... Ale sukcesem jest dla mnie to że jak jesteśmy w domu to zawsze woła, wczoraj wołała na dworze, ale nie zrobiła na trawe, a pampka juz nie dała sobie ubrać i tak chodziła bez i jak zaczęła wołać siku, to zanim ją zgarnęłam i rozebrałam to już zrobila- ale cieszy mnie świadomość że wiedziała że trzeba powiedzieć mamie:)
myslę, nad kupnem wielorazowych pieluszek tak ze 2 szt żeby miała na dzien i noc do spania zamiast pampersa, dobry pomysł?
a pytałam o mobilność bo pomyślałam, ze może kiedyś zrobimy kinder party u mnie? jarzebinka już była wiec wie gdzie i dojedzie, tylko nie wiem jak reszta ekipy, ale to kiedyś omówimy- jak wyzdrowiejecie:)

jagmar
ooo to ja na pewno tam dojade jak mówisz że znajde na mapie i że jest tam parking:)
mam dla Ciebie "coś" :D

lena
ja lubie grzebać w ziemi choć kompletnie nie mam ręki :p ale nawet na balkonie mam kwiatki, szczypior i pietre:D

kurcze ja też musze odkurzyć, obiad zrobić na jutro od razu, a najgorsze że mnie od wczoraj strasznie boli pięta jak na nią staję, nie wiem czy to ścięgno czy co? nawet nie wiem kiedy miałabym je nadwyrężyć...;/ a wieczorem to już bolało jak.... (różne wulgaryzmy mi na myśl przychodzą). Mam jeden żel NEUROTERAPIA który można w ciąży i smaruje ale średnio pomaga bo to na kręgosłup. Mam nadzieje że do jutra przejdzie bo nie chce kuleć na cytadeli :p

NabAwe ja mam auto i prawko jakby co :-pmożesz spróbowac założyc jej na noc pampersa i zobaczysz.
Kirklisz a jak Oliwka?

reklama
Do góry