reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
również się witam :)

krklisz
a Ty i mąż już oboje przechodziliście ospe? czyli tylko Jula jest zagrożona?
nie denerwuj się, jest piekna pogoda, a ja sie od jagmar bólem nogi zaraziłam :p i nie wiem czy dam rade sie wywlec z domu...
dzisiaj wpadka z kupą, młoda wie że siku trzeba na nocnik, nawet biegnie (mało kiedy zdąży, zwykle popuszcza troszke i konczy na nocniku), ale robi kupe i nawet mnie woła, ale na nocnik nie chce usiąść wtedy bo mam wrażenie ze jej kupa najlepiej wychodzi na stojaka... Ale sukcesem jest dla mnie to że jak jesteśmy w domu to zawsze woła, wczoraj wołała na dworze, ale nie zrobiła na trawe, a pampka juz nie dała sobie ubrać i tak chodziła bez i jak zaczęła wołać siku, to zanim ją zgarnęłam i rozebrałam to już zrobila- ale cieszy mnie świadomość że wiedziała że trzeba powiedzieć mamie:)
myslę, nad kupnem wielorazowych pieluszek tak ze 2 szt żeby miała na dzien i noc do spania zamiast pampersa, dobry pomysł?
a pytałam o mobilność bo pomyślałam, ze może kiedyś zrobimy kinder party u mnie? jarzebinka już była wiec wie gdzie i dojedzie, tylko nie wiem jak reszta ekipy, ale to kiedyś omówimy- jak wyzdrowiejecie:)

jagmar
ooo to ja na pewno tam dojade jak mówisz że znajde na mapie i że jest tam parking:)
mam dla Ciebie "coś" :D

lena
ja lubie grzebać w ziemi choć kompletnie nie mam ręki :p ale nawet na balkonie mam kwiatki, szczypior i pietre:D

kurcze ja też musze odkurzyć, obiad zrobić na jutro od razu, a najgorsze że mnie od wczoraj strasznie boli pięta jak na nią staję, nie wiem czy to ścięgno czy co? nawet nie wiem kiedy miałabym je nadwyrężyć...;/ a wieczorem to już bolało jak.... (różne wulgaryzmy mi na myśl przychodzą). Mam jeden żel NEUROTERAPIA który można w ciąży i smaruje ale średnio pomaga bo to na kręgosłup. Mam nadzieje że do jutra przejdzie bo nie chce kuleć na cytadeli :p

NabAwe ja mam auto i prawko jakby co :-pmożesz spróbowac założyc jej na noc pampersa i zobaczysz.
Kirklisz a jak Oliwka?

reklama
Do góry