reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
"Jagular" buhahahaha podoba mi się :D
Wczoraj wróciłyśmy ze spaceru i stwierdziła, że musi się szybko rozebrać bo spociła się pod pachami ;p.
Jeszcze nie wstałam z kanapy.

Martasx ja właśnie jestem na diecie, ważę też w okolicach 60 i źle mi z tym. Dobrze mi szło aż do wczoraj. Przez 2 miesiące nie tknęłam słodyczy i cukru. Dzisiaj zaczynam odliczanie od "0". Ciężko mi idzie chudnięcie bo się nie ruszam a jak się ruszam to od razu łapie kontuzje ;/.

Nabawe Ja w 2ciazy tez przylam wiecej jakies 2-3kg a teraz jestem juz odessana na maksa ;). Nie lam ciebie tez odessie maluda.
Swietny pomysl z tymi naklejkami ;).

Krklisz jeśli nawet to przeciez i tak w końcu musi ją przejejsc
Lena ok pasi mi bo ok 12:30 młody dostanie obiad moze byc przy galegii? albo jak Ci wygodniej
Jagmar mój m oddaje krew i zawsze przynosi mi czekolady i one do mnie mówią " zjedz mnie" i ja te 10 czekoad potrafie wpierdzielic przez tydzień. Dodatkowo chodze na zumbe i cwicze z ewą i dupka waga stoi

reklama
Krklisz Ty to chudziutka jesteś możesz jeść :tak:
Obiadki już nagotowałam małemu i pomroziłam ;-)

Lena jak ja Cie poznam?

Ostatnia edycja:
Do góry