reklama
co mały już śpi ?jestem
MartaSx No trudno nie przejmuj sie to nie twoja wina ze mleczka nie bylo, a swoja droga to czesto sie budzi
mleczko modyfikowane powinno na dluzej zasycac.
Przestan tylko ty widzisz te kilogramy, ja dopiero co cie poznalam i sadze ze wygladasz dobrze a do tego masz
fajne cycki czego nie mozna powiedziec o chudzielcach takich jak ja .
Dla mnie skuteczny powodem aby nie zjesc 10czekolad w tydzien sa poporodowe hemoroidy .
Dobrze ze mi przypomniala musze wsytawic obadek dla J tylko zastanawaim sie czy mrozic czy wlozyc w sloiczek?
Normalnie same zarazy na tym swiecie .
Na rower to mozemy sie umowic .
To masz zonka z tym zostawianiem malego a jak zostanie z babcia tez tez jest problem?
NabAwe Tak Julka moze sie zarazic tylko ze podobno tak male dzieci nie zawsze lapia wiec mam nadzieje ze
sie obedzie. Pani dr mowila tylko aby bacznie ja obserwowac bo czasem moze zlapac takie powiklaniowe zapalenie
opon mozgowych wiec obserwuje .
Gratulacje dla Emilki ja sadze ze ona lapie tylko jeszcze trudno jej polaczyc fakty chce sie sikac z tym co robic dalej,
ale sadze ze wam sie uda.
Z ta nakladka na kiblelek to jest tak ze my tez kupilismy i troche ja uczylismy ale potem wrocilismy
do nocnika zeby mogla sama na niego chodzic (trzeba wylewac ale uczymy ja samoobslugi).
Oliwia nawet wczoraj mnie zaskoczyla bo jak byla ostatnio w przychodni to chodzila do toalety i w czoraj
jak bylismy u lekarza sama pokazal ze chce isc do WC.
lena1825 my juz pasujemy i o takich godzinach TV idzie w obroty, tylko niestety najpierw trzeba wstac wyjac
mala ze spiworka i posadzic na nocnik.
Budyn przez smoczka ? Pierwsze slysze gotujesz na mleku krowim?
A ty masz synka tak?
jagmar Czyli byly juz noce zupenie przespane? ZAZDROSZE MA NADZIEJE ZE TEZ KIEDY DOZYJE .
No dokladnie co by niz zrobila to co chwile mam to ch.......zapalenie zwykle biore Furagine i nie ide do lekarza.
Jako dziecko niegdy nie mialam problemow a teraz mi tak dokucza masakara.
Ciaza zawsze dodatkowo sprzyja zapaleniu pecherza ale ja juz nie jestem-obiecuje .
Faktycznie i co mamusia ma odpowiedziec na takie stwierdzenie dziecka?
jarzebinka No dzieki zobaczymy co to bedzie oby nie podlapala bo ona pewnie bedzie gorzej przechodzic.
Na szczescie pani dr stwierdzila ze na spacer mozemy isc byle nie zaliczac skupisk dzieci .
Zmiany na klatce juz dzis przysychaja ale ma kilka swiezych krost na plecach.
Szkoda bo mialam plan z wami sie spotkac i wyjechac na weekend w pt Oli ma dentyste M ma miec wolne i moglibysy
wczesniej wyjechac a tu kicha.
Imieniny w pracy zaliczone a jutro dzien jak codzien.
Musze sie wam pochwalic bo.........
MAMY 1 ZABEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
mleczko modyfikowane powinno na dluzej zasycac.
Przestan tylko ty widzisz te kilogramy, ja dopiero co cie poznalam i sadze ze wygladasz dobrze a do tego masz
fajne cycki czego nie mozna powiedziec o chudzielcach takich jak ja .
Dla mnie skuteczny powodem aby nie zjesc 10czekolad w tydzien sa poporodowe hemoroidy .
Dobrze ze mi przypomniala musze wsytawic obadek dla J tylko zastanawaim sie czy mrozic czy wlozyc w sloiczek?
Normalnie same zarazy na tym swiecie .
Na rower to mozemy sie umowic .
To masz zonka z tym zostawianiem malego a jak zostanie z babcia tez tez jest problem?
NabAwe Tak Julka moze sie zarazic tylko ze podobno tak male dzieci nie zawsze lapia wiec mam nadzieje ze
sie obedzie. Pani dr mowila tylko aby bacznie ja obserwowac bo czasem moze zlapac takie powiklaniowe zapalenie
opon mozgowych wiec obserwuje .
Gratulacje dla Emilki ja sadze ze ona lapie tylko jeszcze trudno jej polaczyc fakty chce sie sikac z tym co robic dalej,
ale sadze ze wam sie uda.
Z ta nakladka na kiblelek to jest tak ze my tez kupilismy i troche ja uczylismy ale potem wrocilismy
do nocnika zeby mogla sama na niego chodzic (trzeba wylewac ale uczymy ja samoobslugi).
Oliwia nawet wczoraj mnie zaskoczyla bo jak byla ostatnio w przychodni to chodzila do toalety i w czoraj
jak bylismy u lekarza sama pokazal ze chce isc do WC.
lena1825 my juz pasujemy i o takich godzinach TV idzie w obroty, tylko niestety najpierw trzeba wstac wyjac
mala ze spiworka i posadzic na nocnik.
Budyn przez smoczka ? Pierwsze slysze gotujesz na mleku krowim?
A ty masz synka tak?
jagmar Czyli byly juz noce zupenie przespane? ZAZDROSZE MA NADZIEJE ZE TEZ KIEDY DOZYJE .
No dokladnie co by niz zrobila to co chwile mam to ch.......zapalenie zwykle biore Furagine i nie ide do lekarza.
Jako dziecko niegdy nie mialam problemow a teraz mi tak dokucza masakara.
Ciaza zawsze dodatkowo sprzyja zapaleniu pecherza ale ja juz nie jestem-obiecuje .
jarzebinka No dzieki zobaczymy co to bedzie oby nie podlapala bo ona pewnie bedzie gorzej przechodzic.
Na szczescie pani dr stwierdzila ze na spacer mozemy isc byle nie zaliczac skupisk dzieci .
Zmiany na klatce juz dzis przysychaja ale ma kilka swiezych krost na plecach.
Szkoda bo mialam plan z wami sie spotkac i wyjechac na weekend w pt Oli ma dentyste M ma miec wolne i moglibysy
wczesniej wyjechac a tu kicha.
Imieniny w pracy zaliczone a jutro dzien jak codzien.
Kirklisz ha ha ha ale mi dałaś chętnie sie cycków pozbede serio to moje utrapienie i najwiekszy kompleks a po ciąży to już w ogóle wiszą do kolan ;-) przed operacja pomniejszenia blokuje mnie to ze to cholernie bolesne :-( Ja gotuje małemu wkładam w słoiczki i mroże bo zawsze więcej narobię potem tylko wyjmuje. No niestety płacze u każdego... ale mam nadzieje ze sie przyzwyczai w końcu. O gratuluje ząbka super ;-)
Ostatnia edycja:
NabAwe
mamusia Emilki :)
hehe wy tu o cyckach, a ja tak marzę aby mi moje zostały po ciąż- oczywiście bez pozostałych nadmiernych kg
dziewczyny, wy mówicie o kg ja w pierwszej ciązy 20 a teraz już 15 a to dopiero 6 mc... ehhh;/
krklisz
marze o tym aby mi spadła ta waga po ciązy tak jak Tobie! Gratulujemy zębów- w sumie nie zazdroszczę bo pewnie niełatwo przechodzi ospe i ząbkowanie naraz. Ale będzie z głowy
a z tym spaniem to ja się delektuję ostatnimi cało przespanymi nocami... Jeszcze moment i czeka mnie znowu masakra.
jarzebinka
ja na banq nie trafie na ten parking co trzeba a już na pewno nie na ten plac. Ale jak przyjade to będę szukać i koczować
jagmar
Zofik to jednak ma wyobraźnie... powala mnie
a jest jakiś szczególny powód tych pobudek dziewczynek??
dziewczyny, wy mówicie o kg ja w pierwszej ciązy 20 a teraz już 15 a to dopiero 6 mc... ehhh;/
krklisz
marze o tym aby mi spadła ta waga po ciązy tak jak Tobie! Gratulujemy zębów- w sumie nie zazdroszczę bo pewnie niełatwo przechodzi ospe i ząbkowanie naraz. Ale będzie z głowy
a z tym spaniem to ja się delektuję ostatnimi cało przespanymi nocami... Jeszcze moment i czeka mnie znowu masakra.
jarzebinka
ja na banq nie trafie na ten parking co trzeba a już na pewno nie na ten plac. Ale jak przyjade to będę szukać i koczować
jagmar
Zofik to jednak ma wyobraźnie... powala mnie
a jest jakiś szczególny powód tych pobudek dziewczynek??
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
musze sie wam pochwalic bo.........
Mamy 1 zabek!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratulacje.....:-)
reklama
Jagmar a jak Twoja noga?
Lepiej, chodzę normalnie ale nadal żadnych sportów ekstremalnych (biegania) nie mogę uprawiać.
Jak to co mama się śmiała ;D
Gratulacje. Jak dobrze pójdzie to nas prześcigniecie ;p.
Myślę ze Z przeżywa w nocy wydarzenia dnia minionego a M to jest wielka zagadka.a jest jakiś szczególny powód tych pobudek dziewczynek??
Jestem skonana...