reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

jejeu ile zescie natrzaskały od samego rana:szok::szok::szok::szok:az strach póżniej zaglondac hehe:-D:-D:-D

lidka12- heh no zebole to masakra u nas znow ida nastepne tym razem podejrzewam ze ida dwa lub trzy na raz:szok::szok::szok:wiec opera w domu:cool: tylko z ta róznica ze moje dziecko ma juz 11 zeboli:cool2:trzymam kciuki bedzie dobrze:tak:
jarzebinka- trzymam ckiuki wesz za co;-) za ten podpis pod suwaczkiem;-))

kubala-z tym prasowanie to ja tak musze bo mój chłopina do wieczora pracuje przyjezdza o 19 jemy kolacjae kompiemy mała itp i spac a ja w ciagu dnia to nie mam jak poprasowac bo mała mi nie da:no::no: a sterta rosnie i rosnie hehehe a co to za szczoteczka do zebow?? pierwszo słysze dawaj focie:tak:
rticolor-no to przyjemnego dnia w pracy a jaka masz pogode:confused: bo u nas leje ale to nic znadzwyczajnego:tak:
taka-mama- heeh no nie przemeczam sie w dzien odpoczywam a w nocy haruje hee czekamy z niecierpliwoscią na małego brzdąca;-)
Gosia- eeeeeeee widze ze ty tez robotna jestes :-D i jak tam juz skonczyłas:confused:
tafojka- to mieszkałam nie daleko ciebie na Włodkowica:-D na Swit na ryneczek chodziłam:tak: a teraz przyjezdzamy to polski to u Tesciowej:sorry: bedziemy na Czesnikowskiej........

a ja jeszcze @ dostał dzi s w nocy i umieram:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale poscika walnełam co?

reklama
podpisik już nie aktualny .... kolejnego marcowego brzdąca nie będzie....może na kwiecień się załapie

eeeeeee no ale szybka jestes hehe kwiecen fajny miesiac ja jestem z kwietnia taki baranek rogaty:-D:-D:-D:-D

moja mała rozrabiaka ostatnimi czasy jak zachce jej sie kupke to ucieka do kąta:tak::-D tam zrobi co porzteba i wychodzi dalej sie bawiąc hehe jak to smiesznie wyglonda:-D:-Dczy wasze dzieci tez tak robiły bądz robia?

dzis mam na obiad ogorkowa bo juz dawno nie jadłam:tak:;-)
a co tu taka cisza co?

A ja u mamy od rana byłam, objadłam się, odpoczełam :tak: a babcia sie wnukiem nacieszyła ;-) Mielismy isc nad Malte, ale dzis z tą pogodą to nic nie wiadomo. Raz parno i słonko swieci a raz leje :confused:

Pinka - ja mam dokładnie taką szczoteczke jak gosia wkleiła CANPOL - PIERWSZA SZCZOTECZKA DO ZĘBÓW *GRATISY* (381689153) - Aukcje internetowe Allegro
Mały uwielbia jak mu nią zębolki myje :tak:
A kiedy dokładnie przyjezdzas? I do kiedy jestes?
Widze, ze pobyt w polsce bedzie miły... u tesciowej to jak u siebie ;-) Co Cie skłoniło, zeby sie u niej zatrzymac?

jarzebinka- no to niezle. Pewnie to nic powaznego, ale zawsze lepiej spr. tym bardziej, ze o dzidzie sie starasz :tak:

taka mama - ten deszczy to chyba ty dzis zamowilas ;-) Mam nadzieje, ze ogrodek ma sie dobrze :tak:

gosia - a Ty jeszcze wtej cukierni pracujesz? bo ja tez juz pomau musze o torcie myslec, za nieały mc. moje dziecko bedzie miało roczek :-)

lidka - i jak mały? Byłas u lekarza?

kubala- musimy u tesciowej zamieszkac bo nie mamy gdzie niestety u moich nie ma miejsca:no::no::no:wiec jestem skazana
w polsce bedziemy 24 a wracamy 5 tego jak bede w polsce to musze kupic mala taka szczoteczke bo tearz ma taka normalna dal dzieci od 6-mc do 12mc

Hejka kobietki:-)ale dzisiaj paskudna pogoda była :baffled:, padało i zimno:hmm::oo: , ochyda

muaszę się pochwalić bo cieszesie jak szczerbaty na suchary :-D:-D:-Dże wyszedł Oliwce już drugi ząbasek :tak::rolleyes:, troszku była dzisiaj markotna ale i tak radocha :happy2::rofl2:
no nic tu też pustki to spadalska jestem ide spac:cool:
dobrej nocki

Hej !
Cały dzien mnie wczoraj nie było i widze, że mam niezle tyły. Żeście sie rozpisały kobitki :-)
Wieczorkiem jak wrócilam z pracy naszło mnie i zabralam sie za pranie ... kanapy i dywanów. Do 24.00 się z tym bawilam, ale warto było. Efekt super no i na jakis czas wystarczy:-)
Dzisiaj zapowiada sie piekna pogoda. Milego, słonecznego dnia więc Wam życze i zabieram sie do pracy.

Hejka kobietki:-)ale dzisiaj paskudna pogoda była :baffled:, padało i zimno:hmm::oo: , ochyda

muaszę się pochwalić bo cieszesie jak szczerbaty na suchary :-D:-D:-Dże wyszedł Oliwce już drugi ząbasek :tak::rolleyes:, troszku była dzisiaj markotna ale i tak radocha :happy2::rofl2:
no nic tu też pustki to spadalska jestem ide spac:cool:
dobrej nocki
gratulacje kolejego kiełka:tak::-D

a tak wogole to witam;-)
moje dziecko dzis o 5:30 walneło pobódke:sorry2: a juz tak ładnie wstawała o 9:00 no ale coz nie mozna miec za dobrze:-D:-Dpewnie ma jakis gorszy dzien przez te zebunie:-:)-:)-(tak mi jej zal:sorry::sorry::sorry:
teraz próbuje ja uspac a sama Avon zamawiam:cool: no i sniadanie musze wszamac bo strassznie głodna jestem ostatnio ciagle tylko jem i jem a chuda jak patyk:happy2::happy2:
ok zajrze pózniej

tricolor - ale dałaś czadu :tak:Kurcze ja tez bym musiała to zrobic. Dywanów nie mam, ale kanapa w salonie wymaga wyczyszczenia. A czym czysciłś? j/a sie zastanawiałam nad karcherem, ale czy oni czyszczą skóry?

pinka - ja wstałam troche pozniej, bo o 6.30 ale jakas wykonczona jestem a dopiero 8.30 :-(
A gdzie wyprawiasz roczek małej?

gosia- to jakby co to sie tez usmiechne do Ciebie, ale jeszcze musze pomyslec :tak:

dziunia - no to gratulki dla mamy i corci, u nas tez idą kolejne zębolki :tak:

Miłego dzinka :-)

reklama
kubala- małej roczek wyprawiam na takiej sali Adama dziadek ma działke w poznaniu i tak jest taka sala do wynajecia wiec tam swojskie jadełko mam kucharza juz zamówionego i kelnerke bo chrzest miałam w restauracji i mi sie nie podobało dlatego ze nie lubie jak odlicza sie komus porcje:no::no: a tu bedą mogli jesc i pic do woli:-D:-D

Gosia-kurcze dobrze ze mi przypomniałas jasne ze tort od ciebie postaram sie cos w ten weekend narysowac walne focie i ci wysle:tak::tak:ok? a ja trzeba szybciej kaske wyslac to mów ok dasz mi adres a ja ci wysle;-)

Do góry