Patrycja To dobrze
ja za to jakos odwrotnie przeczucia wcale nie mialam, a chcialam bardzo chlopca i dziewczynke.
NabAwe Faktycznie po takim czasie czlowiek sie przyzwyczaja i powrot do swojego zycia niesie troche rozterek, ale nim sie obejrzysz przyzwyczajenie wroci i bedziesz sie cieszyc ze masz M przy sobie
.
Z pewnoscia swoja droga nawet jak ja bedziesz oduczac smoczka za 2miesiace to sie nic nie stanie, trzeba tylko konsekwentnie podejsc do sprawy i nastwic ze na poczatku bedzie gorzej zeby potem bylo lepiej.
Nie w tej chwili jestem juz sama niania przychodzi 11-15 a M ok 17 chociaz tez ostatnio sie na niego wkorzam bo z 1 strony wiem ze chce mi pomoc ale wolalabym zeby zamisat sprzatac kuchnie pobawil sie z dzieckiem a za to zabral sie jak mala pojdzie spac, i nie patrzyl tylko kiedy Oli zajmie sie soba zeby wyjac telefon.
Skrzat To mam zgodnosc tez codziennie o tym mysle
.
an82 Nie mam a coz to za pomysl z tym blond? Na poprawe humoru kazdy sposob dobry
Co dokladnie znaczy skrot ES?
Olinka Nie zazdrosze bo ja tej godzinie to juz bym byla niezywa
, ale moze maly chce juz wyjsc ? Pisz co i jak. Pozdr
jagmar Wszystkiego najjjjjjjj dla Marysi ja z kalendarzem jakos sie rozmijam ostatnio
.
bungee Witaj zyczymy aby sie spelnilo i byl synek
, wogole maj to fajny miesiac na narodziny tak rodzila sie Oli
, a dziewczynki w jakim sa wieku? Ja tez bardzo chcialam synka ale w zwiazku z tym ze ciaza nie byla planowana wiec nie podeszlam do tematu fachowo i bedzie Julka
. Ja jestem z Podolan
.
Jutro kolejne KTG M chyba ma juz coraz wieksze obawy i chce mnie zawiesc
a niech mu bedzie
. Pozatym tylko domowe obowiazki ogolnie jestem wy........ jak kon po weesternie i chcialabym zeby sie to juz skonczylo
, z Oli mialm jakos wiecej sil nie mialam takich problemow ze schylanieniem itp.............. Pozdr