reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hello:)
Witam nowe mamusie i zapraszam do pisania:)
Krkisz normalnie codziennie myślę o Tobie czy już rodzisz czy nie:)
Jagmar wszystkiego naj naj dla najsłodszej Marysi:D z okazji pierwszych urodzinek!!!:-)
NabAwe Ty już wrocilas?

reklama
Jagmar wszystkiego naj na roczek

Ja nie wiem co komu mam pisać. Właśnie uporałam sie z chata prawie :)

Przenieślismy sie do poznania bo u ES 15 stopni w domu

Teraz non stop cos niby mniej h w pracy a robie jak na 1,5 etatu tak czuje eee duzo pisac nudy smęty

Pytanie czy ktos ma pożyczyc perułke blond ?

Olinka Witamy ;) wracaj do PN wracaj ;) i wciagaj sie do pisania ;). Ja na swedzaca skore przykladam lod troche pomaga ;) ale strupy na nogach mam ;(. A rodzisz w Grodzisku tak?

oj tak do Poznania na pewno wrócę :-) a rodzę w Grodzisku ze względu na swojego ginekologa :-p.

coś czuje, że kiepska noc mi się zapowiada bo synek daje czadu :crazy:

Będzie Filipek :)
Ostatnio Piotrusiowi się zapytałam czy chce mieć brata to powiedział że nie a jak zapytałam się czy chce mieć dzidzie w domu to też powiedział nie :( mam nadzieję że mu przejdzie to nie :)

gratki na Filipka.... jak juz maluszek będzie to i Piotruś się nim zachwyci i będzie dbał o braciszka.... :tak: będzie dobrze.....:-)
Olinka i jak minęła nocka spokojna....:tak:
Jagmar.... jak mi to umknęło... dla Marysi moc najserdeczniejszych życzeń.....

Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

Dziękuję Wam za ciepłe powitanie, bardzo chętnie będę z Wami pisać :-)
To może coś o mnie, mam już dwie wspaniałe córeczki, a w maju 2013 (akurat na moją 30-tkę) urodzę swoją trzecią dzidzię :-D Tak bardzo bym chciała synka... W poniedziałek mam kolejną wizytę u swojego gina i już się nie mogę doczekać usg.

Jest tutaj może jakaś mamusia z okolic Górczyna?

Pozdrawiam wszystkich cieplutko!

Patrycja To dobrze ;) ja za to jakos odwrotnie przeczucia wcale nie mialam, a chcialam bardzo chlopca i dziewczynke.

NabAwe Faktycznie po takim czasie czlowiek sie przyzwyczaja i powrot do swojego zycia niesie troche rozterek, ale nim sie obejrzysz przyzwyczajenie wroci i bedziesz sie cieszyc ze masz M przy sobie ;).
Z pewnoscia swoja droga nawet jak ja bedziesz oduczac smoczka za 2miesiace to sie nic nie stanie, trzeba tylko konsekwentnie podejsc do sprawy i nastwic ze na poczatku bedzie gorzej zeby potem bylo lepiej.
Nie w tej chwili jestem juz sama niania przychodzi 11-15 a M ok 17 chociaz tez ostatnio sie na niego wkorzam bo z 1 strony wiem ze chce mi pomoc ale wolalabym zeby zamisat sprzatac kuchnie pobawil sie z dzieckiem a za to zabral sie jak mala pojdzie spac, i nie patrzyl tylko kiedy Oli zajmie sie soba zeby wyjac telefon.

Skrzat To mam zgodnosc tez codziennie o tym mysle ;).

an82 Nie mam a coz to za pomysl z tym blond? Na poprawe humoru kazdy sposob dobry ;)
Co dokladnie znaczy skrot ES?

Olinka Nie zazdrosze bo ja tej godzinie to juz bym byla niezywa ;), ale moze maly chce juz wyjsc ? Pisz co i jak. Pozdr

jagmar Wszystkiego najjjjjjjj dla Marysi ja z kalendarzem jakos sie rozmijam ostatnio ;).

bungee Witaj zyczymy aby sie spelnilo i byl synek ;), wogole maj to fajny miesiac na narodziny tak rodzila sie Oli ;), a dziewczynki w jakim sa wieku? Ja tez bardzo chcialam synka ale w zwiazku z tym ze ciaza nie byla planowana wiec nie podeszlam do tematu fachowo i bedzie Julka ;). Ja jestem z Podolan ;).

Jutro kolejne KTG M chyba ma juz coraz wieksze obawy i chce mnie zawiesc ;) a niech mu bedzie ;). Pozatym tylko domowe obowiazki ogolnie jestem wy........ jak kon po weesternie i chcialabym zeby sie to juz skonczylo ;), z Oli mialm jakos wiecej sil nie mialam takich problemow ze schylanieniem itp.............. Pozdr

"bungee Witaj zyczymy aby sie spelnilo i byl synek ;), wogole maj to fajny miesiac na narodziny tak rodzila sie Oli ;), a dziewczynki w jakim sa wieku? Ja tez bardzo chcialam synka ale w zwiazku z tym ze ciaza nie byla planowana wiec nie podeszlam do tematu fachowo i bedzie Julka ;). Ja jestem z Podolan ;)."

My staraliśmy się podejść do tematu bardzo fachowo, więc może się uda :) Chociaż dziewczynki chciałyby mieć kolejną siostrę i to najlepiej Zuzię :) Ale ja jednak liczę na Szymona :)

Dziewczyny mam już odchowane, Natalka ma 9 lat, a Ada 4 i pół.

Tak, wiosna to wspaniały czas na rodzenie dziecka, bo Adkę rodziłam w kwietniu, a Natalkę w listopadzie, także porównanie mam. Dlatego cieszę się bardzo, że udało nam się tak zmajstrować dzidzie, aby pojawiła się właśnie wiosną :)

Podolany, to drugi koniec Poznania, rzadko tam bywam. Gdzie zamierzacie rodzić?

Hejka:)
Krkisz no jestem ciekawa kiedy Julka na świecie się pojawi:)
Bungee ja jestem z rejonów Junikowa, więc całkiem blisko:)
U mnie ciągle coś się dzieje siedzę nad projektem, czasu ciągle brak, więc już nie wiem jakby to było jakbym wróciła do pracy, pewnie by się trzeba zupełnie przeorganizować. Pogoda jesienna nas rozpieszcza, jest piękna jesień że codziennie spacery z uśmiechem ale ponoć już niedługo tylko:(
Miłego dnia;*

reklama
Do góry