reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

JULKA Jakie to glupie czlowiek sie cieszy jak moze sprzatac w domu ;), tez tak mialam ;).

Majkak Tobie rowniez wszystkiego dooooooooooobrego wypoczywaj ;).

an82 Imprezka w zoo brzmi fajnie ale pwnie beda tlumy.

Wczoraj lekarz stwierdzil ze osluchowo ok, ale gardlo zaczerwienine wiec mam lekow full service i oby do piatku
przeszlo ;).
My zastanawiamy sie nad planem dnia rowerek czy spacerek? Jeszcze nie wiem ;).
Zabawy w wodzie fajne ale poki malej nie przejdzie to nie bede juej fundowac ;).
Milego dnia

reklama
krklisz mnie teraz cieszy wszystko:) słońce, drzewa, kwiaty, wiatr, każda chwila w której dobrze się czuje i moge wyjść coś porobić, pobawić sie z dziećmi, spacerek :tak:

Ja wody dzieciom jeszcze niefunduje, nawet pistoletów od dyngusa im niedaje, uważam że ta pogoda zbyt szybko przyszła, bez wiosny i zbyt łatwo o zachorowanie z zabawami wodnymi teraz, ale to moje zdanie:)

Miłego dnia:)

Cześć
Jakie pustki. Widać od razu, że weekend i do tego dobra pogoda :D Ja pół dnia spędziłam na robieniu tortu i zakupach w sklepie ogrodniczym za to dzieci spędziły dzień z tatusiem. Wreszcie M miał dla nich dużo czasu ale wydawał się zmęczony całodzienną opieką nad dziećmi a przecież tyle osób mu przy tym pomagało. Pogoda niczym w sierpniu, duszno i gorąca a na koniec burza z piorunami i ulewa.
Tort wygląda imponująco aczkolwiek jest mocno kombinowany i krzywy. Robiłam go z siostra i śmiejemy się, ze wyszedł cukierkowy i różowy jak dla księżniczki a nie dla dziadka ;p. No ale smaczny będzie na pewno :).

Julka ja tez nie ufam zbytnio takiej pogodzie. Na pewno jest zdradliwa no i ziemia jest zimna.

Jagmar musi być dobry jak własnoręczny:)
My dziś pierwszy dzień bez gości;p W sumie takie lenistwo ogrodowe;P Basen uruchomilismy, bo gar taki że w lipcu się może nie powtórzyć:p Ja tam pogodzie też nie ufam, ale jak trzeci dzień 30 stopni to nie było się co zastanawiać, bo grzechem było nie wystawić basenu. Młoda przeszczęśliwa z tatą się pluskała;) Zobaczymy czy jej zaszkodzi czy nie, ale mam nadzieję, żę w taki upał jednak nie:) Ale generlanie latem nie zdarzają się takie ciepłe noce, ziemia wyschła na wiór, u nas spadlo kilka kropel, mam nadzieję, że w nocy rozpada się na dobre, by rano znów świeciło słoneczko!
Uciekam miłego wieczoru i dalszego leniuchowania;)

JULKA Wcale ci sie nie dziwie, czasem zeby docenic to co mamy potrzebujemy kopa.

jagmar Najwazniejsze ze sie udal, a tam rozowy dziadkowi z pewnoscia bedzie sie podobal ;).
Tak tak niech doceni jaki jest twoj zwykly dzien z dziecmi ;).

Skrzat Czasem tez trzeba odpoczac od gosci :), jak woda nagrzana to nic nie powinno sie wydarzyc.
Ja pamietam ze jak bylysmy male to cale lato jakas mala wanienka stala na dworze, no tylko wtedy
przez 2m-ce potrafilo byc plus 30 wieczorem burza a nastepnego dnia znow plus 30 ;))))))) to byly czasy.

Chyba musze isc na sniadanko bo dzidzi glodne, milego odpoczynku dla wszystkich ;))))))).

Hej dziewczyny! Myślę, że te 3 minuty w baseniku z pompowanym dnem włożonym na karimacie nie zaszkodziły mojemu synkowi :)))) Bo ma się dobrze, a zadowolony że hej! :))) Miały być burze z ulewami a u nas trochę popadało wieczorem i koniec :) Mam nadzieję, że chociaż trochę roślinki dostaly zastrzyku, bo susza jak nie wiem wszędzie :))) Pozdrawiam!

hej porannie z pracy :-(
Jagmar to co że krzywy tort to co że różowy ale robionyz sercem dla dziadka z pewnością bedzie wyborny !!! Udanej imprezy :-)
Skrzat odpoczynek jak najbardziej zasłużony :-) ja też bym basen rozłożyła przy tej pogodzie tylko nie mam gdzie :-)
dziewczyny życze miłego leniuchowania ja idę kombinować jak tu szybciej z pracy zwiać !!!

ja juz po porannym spacerku odebrałam telefon ale nie moge z niego dzwonic i na niego tez nikt nie moze dzwonić ja sie zastrzele załamana jestem ale co tam pojade sobie do pestki do praktikera na zakupy moze mały wytrzyma ze mną. Dzień zleci chyba że ktoś ma jakieś propozycje na spacer czy coś.

no to se napisze pod moim postem

Dzieki ;)

Bartus zmęczony zasnął w samochodzie to pojechalam do lidla pochodziłam po lidlu a Bartek w fotelu spał w wózku i z mna po sklepie pojeździł ;) ale co najgorsze dopiero zasnął mi teraz bo jak byliśmy w domu to nie chciał spać.

Wcięło mi wszystkie nr telefonu z BB :-:)-:)-:)-( i nie mogłam zadzwonić przepraszam !!!!

reklama
hey

ta pogoda nas wykończy... Nie wiedziałam, że Emilka dozna takiego "przeobrażenia" w trakcie upałów. Jest niespokojna, złości się. Na spacerach w ogóle nie śpi. W ogóle ostatnio ciągle chce się bawić z kims a nie sama... dziwne.

byłam dzis u lekarza bo mamy katar i juz od kilku dni nie przechodzi a do tego 3 dzien stan podgorączkowy i z obawy że same nie damy rady poszłyśmy. Dostałam leki, ogólnie lekarka podejrzewa alergię. I zmartwił ją fakt ciągłego ulewania przez małą. Dostałam skierowanie do gastrologa dziecięcego i teraz szukaj wiatru w polu... Ma któraś namiar na jakiegoś gastrologa dziecięcego w okolicach?

Do góry