reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jagmar no ja o zmywarce i imię ma, bo to najukochańszy sprzęt domowy i tylko pozytywnie mogę się o niej wypowiadać;D Ale muszę może pomyśleć nad zmianą imiona:D Uciekam na dwór;*

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry kochane!!!! ale się za Wami stęskniłam!!!!

Tam zero zasięgu:/ no ale dobrze! nawet tv nie mieliśmy , bo był zabrany na zimę i zapomnieliśmy o tym! Cudownie było! świeże powietrze, ptaszki , wiewiórki, spokój i cisza:))) śniadania i obiady na werandzie, wieczorkami kominek :) cudnie! nagrillowaliśmy się, wypoczęliśmy :) żyć nie umierać:)
Dziś niestety P w pracy,mi sie przypomniało że na 17 urodzinki kolegi Oli w Jupi parku, musze jeszcze prezent kupić:tak:No i ogarnąć chatkę, bo wiadomo jak po takim wyjeździe:)kupa prania, wszędzie porozwalane rzeczy.

Do poczytania:)

witam

Kurcze co Wy dziewczyny robicie na BB o 2, 3 w nocy :szok:
znowu słoneczko świeci więc dzieciaki na dworze latają, M w pracy a ja się zastanawiam czy lekkie prasowanko zrobic bo mi się nie chce :-D wogóle lenia złapałam :confused:

Hej kochane :-)
Pięknie sobie wypoczywacie :-)
Tygryś szkoda że się nie odezwałaś w sobotę bo ja też po Starym grasowałam ze znajomymi i imprezka była super:-)
Skrzat ty to masz zdrowie :-) zamiast Maryśki proponuję Jadzię ja będę miała Jadzię już niebawem!!!
Jagmar tort 3 pietrowy to nie byle co :-) wszystkiego najlepszego dla dziadka :-)
Karola bardzo dobrze, że wzięłaś urlop czasem trzeba sobie zrobić wagary :-)
Nebawe dasz radę na wakacjach trochę więcej rzeczy trzeba spakować a jak czegoś zapomnisz to dokupisz :-) ja byłam z Lulą nad morzem jak miała 3mc i 1,3roku i było ok :-)
Krklisz przyjemności 2giego maja życzę :-)
Poziomka 5 godzin na zakupach budowlanych skąd ja to znam!!! Dzień bez castoramy dniem straconym :baffled: choć ja już mam dość i marzy mi się wypoczynek !!

Ja naturalnie do pracy 2 idę i jestem wku... zawsze mogłyśmy zamknąć a wtym roku nie, i tak nikt nie przyjdzie !!! I zamiast spędzić czas z dzieciem to będę gnić w tyrze!!!! Buuuuuu

Dziewczyny jak czytam o te wasze narzekania na prace to podwojnie sie ciesze ze moge posiedziec z dzieckiem w domu. Chociaz obecnie wiecej siedzimy na dworze niz w domu;)

Tygrynko mam rower:D Tylko zakopany gdzies w piwnicy i musialabym zobaczyc czy jeszcze sprawny ale mysle ze tak:) I na rower chyba predzej sie rusze niz na bieganie:-) I nawet moze byc dzisiaj, byle wieczorem! Jakby co to pisz na kom, bo tutaj nie wiem kiedy wejde.

Milego dnia!

Skrzat jak zmywarkę miałaś na myśli to ewentualnie zgadzam się na tą Maryśkę ;). Spotkałam się z tym, że tak wołali na odkurzacz no i tą budę dla psa.

Krklisz a jaki rozmiar masz tych happy to mogę je od Ciebie odkupić bo nam służyły tzn. Marysi całkiem nieźle.

Kozaczino 3maj się dzielnie 2 maja w pracy. Szkoda, że taki pocięty ten weekend. W mojej pracy nie było prawie żadnego dnia wolnego. Poza 1 stycznia i ewentualnie 25 grudnia to wszystkie inne pracujące. Później wprowadzili zakaz pracy w święta to przynajmniej nie musiałam się wykręcać ale zawsze znalazł się ktoś "chętny".

Ja się chowam przed słońcem, dopiero po 15 wyjdę na dwór bo jajo można znieść na twardo. Po południu grill i wieczór mam nadzieję spokojny przy bezalkoholowym.

Tygrynka Mam nadzieje ze nam sie tez w koncu uda spacerek zrealizowac ;)

co do nazwy Maryska na jakas rzecz tez 1 slysze ;).

lilou Super ze wyjazd sie udal oby takich jak najwiecej.

JULKA Ja mysle ze prasowanie przy takiej temperaturze to grzech ;).

kozaczino Rzeczywiscie porazka.

Aniaa23 A ja sadze ze jak siedisz w domu to chcesz do pracy a jak pracujesz to odwrotnie ;).

jagmar Te pieluchy sa 3. Ja bylam no sloneczko ladnie ciagnie lepiej jak mowisz poczekac do 15.
Powodzenia z tortem ;).

Ja juz po rowerku bylismy z M na Strzeszynku teraz mala na dworze, pralka i zmywarka chodzi zaraz musze wziac
sie za obiad i popoludniu mamy jeszcze lekarza moze jakis syrop na kaszel zaleci.

kozaczino współczuję pracy 2 maja :-(

a tak sobie myśle że chciałabym ponarzekać na pracę :-(
krklisz wiem wiem ale kto to za mnie zrobi :-( naszczęście delikatne prace domowe moge juz wykonywać :tak: JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII:-D
jagmar Ty się chowasz przed słońcem a ja w domu w bluzie prasowałam bo mi zimno było :-D

Hej dziewczyny! Ja tylko na chwilkę, bo mimo wolnego od pracy jakoś tak ten czas ucieka, że nie wiem jak i kiedy a już wieczór :))))) Chciałam wam tylko życzyć wspaniałego, ciepłego i leniwego długiego majowego weekendu!!!! Niech dzieciaczki nie dokazują, tylko słodzą wasz czas swoją obecnością :-):-):-):-)
A my mamy błogie lenistwo i jest suuuperrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!! Młody w samym bodziaku na spacerki, gołe stópki, to jest dla niego raj :))))))))) Wczoraj zaliczył pierwszą kąpiel w baseniku na balkonie, ale czad! :)))) Generalnie ładuję się pozytywami i nie myślę o niczym nieprzyjemnym :)))))) A jutro działeczka i "grylowanie".... jeeeee..... pozdrawiam:)))

reklama
Skrzat Bartusiowi sie bardzo podobało tylko potem zauważyłam że chyba patrzy na panów (tatusiów) chyba mu brakowało ES ale sobie popływał potem pojechaliśmy do Ahmeda po pizze i do domu ciężko mu było zasnąć ale odpadł.

Dzisiaj był z ciocią cały dzień chyba ją wymęczył bo powiedziała że do zobaczenia w pt:laugh2: ( tez ide do pracy) :wściekła/y: Bylismy w przezmierowie troche pomogłam ES ale jak wyjechaliśmy to musiał uciekać bo meszki go pogryzły to sie biedak zabrał za jacht i robi cały czas jutro też bedzie coś robił. My chcemy jechać do nowego zoo jest jakaś impreza ktoś się wybiera ponoć za darmo pomiedzy 10 a 15. A teraz obiad zrobiłam posprzatałam i robie decoupage na chlebaku zobaczymy jak wyjdzie Skrzat wklej ten Twój

Do góry