reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej ja kończę robić obiad i uciekam na dwór bo moi już tam są.
Jarzębinka trudno, może w ciągu tygodnia? Też się nad rowerkiem dla Zosi zastanawiam.

Miłej niedzieli dziewczyny :)

reklama
( my od poniedzialku rekolekcjie troche mniej h w pracy

u nas sie właśnie skończyły, a ponieważ babcia była do opieki nad Kamilem i i Kacper skorzystał, bo rekolekcje kończyły sie o 11.30 wiec go babcia odbierała i nie siedział w świetlicy do 15.30 .... :tak: poszczęściło mu sie ..... :-D

Ją też się witam niedzielnie:) To miłej niedzieli wszystkim:)

miłej miłej........ i słonecznej, bo jednak słoneczko do nas zajrzało... super......:-)

Jarzębinka trudno, może w ciągu tygodnia? Też się nad rowerkiem dla Zosi zastanawiam

będziesz mogła przetestować Kamilkowy to zdecydujesz.... :-) bo kupiłam .....

jagmar - dopóki młody chciał cyca, to też byłam bardziej "uwiązana", a u ciebie dwójeczka więc już w ogóle... ale pewna jestem, że przy dwójce to ty masz niezłą siłownie w domu :)))))
lilou - nie obyło się bez męk... dziś się nie zginam bo "mięśnie" brzucha chcą mnie zabić :)
sempe - trzymam kciuki, żeby najgorsze obawy się nie potwierdziły!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdrówka dla synka!!!!!
krklisz - robie co mogę, żeby ludzie w pracy mnie poznali po powrocie :))))))))))) A sezon na kiełbę z grilla rozpoczęty? Zazdroszczę, u nas jeszcze trochę :)))) Na działkę będziemy jeździć jaK Będzie cieplej :)

A my z mężem wczoraj za porządki się wzięliśmy :) Pomył okna w całej chacie, a ja umyłam lodówę i nic więcej... mam takiego lenia, jutro się wezmę za kuchnię :)))) Wieczorem przyjechała moja koleżanka, zaszalałam i wypiłam winko i taaak sie błogo i przyjemnie zrobiło... ahhhh :)))) A dzisiaj już po spacerku i na teściów czekamy... placek upieczony (nie jem słodkiego i jestem masochistką:)) Teraz blogie lenistwo, mąż z młodym się bawi i meczyk ogląda (Lech znowu jakoś nie w formie :/).... Pozdrawiam!

Aha, a z młodym zostajemy przy "starych" godzinach :))) Mam nadzieję, że się uda :) Był kąpany o 19 i tak zostanie, pory posiłków już testujemy i jak obiadek był ok 13 tak jest i teraz :))))

Ostatnia edycja:
My już w domu, basia padla w aucie a ja już ogarnęłam kuchnie, teraz muszę rozpakowac ciuchy ale z dwóch dni to dużo nie ma, ale pranie włączyć trzeba masakra basia po dworze jak murzyn! Dziś piękny dzień ale jak słonko zaszło to chłodem powiało!
O wiem co miałam pisać, my też mamy biegówke z decathlonu ale dopiero zająć przyniesie:) Jarzebinka a wy gdzie w końcu kupiliście?

Skrzat a ta biegówka jest dobra dla Basi? My dzisiaj przymierzyliśmy Zosie do 2 biegówek i były za duże.

Jarzębinka, chętnie przymierzę się tzn. Zosie do biegówki bo dzisiaj nie udało nam się dobrać odpowiedniej, wszystkie były za wysokie a Zosia jest duża przecież.

Zmęczona jestem i znikam papa

my też mamy biegówke z decathlonu ale dopiero zająć przyniesie:) Jarzębinka a wy gdzie w końcu kupiliście?

w końcu tez w decathlonie..... Basia ma pewnie różową a ja mam czerwono-niebieską do tego dokupiłam mu niebieski kask i ma komplecik.....( pewnie taką jak Natuska) wczoraj na spacerku sprawdziła się rewelacyjne, Cytadela zaliczona :tak::-D:tak:

a dzisiaj rano przymroziło.... fajnie, że chociaż słoneczko wyszło.....:tak:

a jak nasze chorowitki... Stasiu, Bartuś., Sebuś.......... :happy2:

mój poszedł dzisiaj po 2 tyg do żłoba i nawet obyło się bez płaczu, a jutro mam zebranie w sprawie podwyżki, ciekawe ile zawołają od kwietnia za żłobek :dry:.... już się boję, dobrze, ze od września do przedszkola... :cool2:

Dzień dobry!

no przymroziło przymroziło, P o 7 wychodzi i pyta gdzie jego płaszcz,a ja już do piwnicy schowałam:baffled:no ale chyba nie zamarzł:-p

Staś nadal zakatarzony, charczy mu, ale chyba w końcu antybiotyk zadziała Dziś albo jutro na kontrolę.

Weekend w większości w domu, w sobotę jak Oli była na urodzinkach w kinie to ja polatałam z koleżanką po sklepach, a wczoraj tylko na obiad do teściów poszliśmy, bo zaprosili Vinoda z Indii. O dziwo było bardzo sympatycznie, przypomniałam sobie angielski, choć słabo szło:zawstydzona/y:

Teraz się biorę za odgruzowywanie mieszkania, ja nie wiem czy u Was też tak po weekendzie wygląda??? no i moze jak Staś będzie spał to okna pomyję, i firanki wypiorę, pościele zmienię. taki ambitny plan mam.

jazrzębinko a ile dałaś za ten rowerek? bo my mamy kupić Chrześniakowi P,ale on ma 1,5 roczku dopiero, rozmiarowo jak Basia Skrzata. będzie ok?

Skrzacie przymierzałaś Basię do tego rowerku tak? miałam kupować na allegro, ale moze bezpieczniej na miejscu kupić.
Ja chciałam taki :
MINI ROWEREK BIEGOWY OD 1 ROKU, NOWOŚĆ !!! (2221751558) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

majaK ale zazdroszczę pomocnego męża:-D

A jeszcze chciałam napisać że wczoraj ze względu na różne godziny w całym mieszkaniu położyłam Stasia o 18, czyli starego czasu o 17.bałam się że obudzi się o 5 albo i jeszcze wcześniej, ale na szczęście pospałam do 7:15:-)

Ostatnia edycja:

Hejka mój bartuś od dwóch dni daje nam popalić o 2 w nocy no i budzi się co godzine i płacze pewnie bidulka swedzi nawet oczka i nosek ale od dwóch dni chodzimy jak mroki nie wyspane

Lece popatrzyć w neta i do roboty dzisiaj jakies kartki iii takie fajne zajace w wytłaczankach z rzeżuchą

reklama
jazrzębinko a ile dałaś za ten rowerek? bo my mamy kupić Chrześniakowi P,ale on ma 1,5 roczku dopiero, rozmiarowo jak Basia Skrzata. będzie ok?

w decathlonie dałam 169.99, ale trudno mi powiedzieć, czy dla 1,5 rocznego będzie dobry czy nie za duży niby napisane 2-4 latka... i też nie wiem czy dla takiego 1,5 to nie za wcześnie troszkę chyba że za przyszłość... niby jest lekki 3,5 ale jednak troszkę waży.... no i łapanie równowagi.... :tak: w każdym bądź razie dla 2,5 latka rewelacja.... :tak::-D:tak:

a plan ambitny, oby tylko nic się nie posypało i wszystko udało Ci sie zrealizować... :cool2:

Do góry