reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dzień dobry!

Piękne słonko za oknem, zaraz zabieram Oliwkę na urodzinki do kolegi (w kinie organizuje na 30 osób:szok:, co będzie na 18-tkę?) Dobrze ze siostra tak blisko, i zajmie się moim biedulkiem. Noc nie zła, zasnął o 18 i dopiero o 4 obudził się na mleko, tak się kręcił pił wodę ale ładnie zasypiał.

sempe okropne co piszesz, oby wszytko było dobrze! ta moja Pani dr jest właśnie na oddziale hematologii i onkologii, jak traficie do niej to będziecie w dobrych rękach, cudowna kobieta! Z całych sił trzymam kciuki żeby było dobrze!

marcia jakoś sobie organizujesz życie podwójnej mamy:tak:

majak oby cały dzień był bez bólu!

jagmar przyjemności na ogródku:)

an cudne Baranki! Oli chce dziś robić, bo jej pokazywałam:)

karola 350 km:szok:szacun:-) fajnie że Cię to tak odpręża:) jaka Ty bizneswomen się stałaś! rewelacja!

Dziewczyny co robicie z przesunięciem czasu? tzn wiem że przestawiacie zegarki:-Dale czy przestawiacie też dzieci?

reklama
Sempe trzymam mocno zaciśnięte kciuki, żeby wszystko było dobrze i Twoje najgorsze przypuszczenia okazały się całkowicie nieuzasadnione.
Lilou przesunięcie czasu??? :-D kiedy to? Myślę, że przesune dzieci ale to pewnie z tydzień mi zajmie.

Dzień dobry !

An jak samopoczucie dziś ? Lepiej ?
Słonko śliczne, to i humor może lepszy :)
Baranki super !

Tygrynka fajnie, że bez antybiotyku się udało.
Bezpiecznej podróży i przyjemności u rodziców :-)

Dla kotka Stasia zdrówka i oby szybko puściło :)

sempe, oby się podejrzenia nie potwierdziły !! :-(
Zdrówka dla synka !

Karola 350 km, super, że Ci to taką przyjemność sprawia :happy:

U mnie firanki się suszą, kolejna pralka się kręci.
Zmykam myć okna i pakować zimowe rzeczy.
Jeszcze porządki w butach mam w planach - ale to akurat lubię robić :-D
Bark mnie trochę boli, ale mąż pomoże i damy radę ;-)

Hejka
Tak jak mówiłąm na drugi dzień mi już lepiej a na dworze nie mogłam być bo byłam na kursie Wielkanocne Jajo z pracowni Pani Kredki jak możecie to polubcie ją na fb będziecie widziały jakieś nowe propozycje do robienia z maluchami Pracownia Kredka - Tablica | Facebook ja jak będe miała czas to wrzuce pare kartek na święta Lilou z Oli będziesz mogła robić ale nawet z trzy latkami będzie można robić bo to mama wycina a dziecko przykleja pod nadzorem mamy super pomysły na święta ale teraz ES mi nie pozwoli siedzieć dużej bo całe trzy dni go nie było dłubał swój jacht.

Dziękuję wszystkim za pociechę

Cały dzień spędziłyśmy na ogródku, jestem zmęczona i ledwo widzę na oczy. M też cały dzień był poza domem i właśnie zasypia na kanapie, przyłączyłabym się do niego ale chrapie :szok:.

Jarzębinka, nie wyrobiłam się w czasie - przepraszam. Zosia swoim bieganiem tak mnie wymęczyła, że nie miałam siły na wcześniejszy powrót autobusem. A teściom się nie spieszyło. Za to jutro od rana pójdziemy na plac zabaw między 10-13. Może uda nam się spotkać?

Skrzat Milego wypoczynku ;)

lilou Znam troche odzial onkologii dzieci do lat 4 z ul. Szpitalnej ciezki temat dzieci cudowne
zadziwiajaco szczere rodzice blagajacy
o cud ,ale niestety z wynikami leczenia roznie bywa (u dzieci do lat 4 mowotwory w jamie brzusznej czasem kilku cm
skad to sie bierze tylko B raczy wiedziec), tak jak mowisz oby nigdy tam nie trafic.
Dla was sil i duuuuuuuzo zdrowka.
Oj chyba dzieci sie nie da przesatwic :).

jagmar U nas tez dzis grill byl ;).

An82 Nie lam sie niedlugo wyjdziecie z domu bedzie lepiej, tymczasem zrob sobie jakas mala przyjemnosc
a jutro bedzie nowy lepszy dzien.
Fajne te barany.

Tygrynka Widzisz super sie udalo milego pakowania i wyjazdu. My tez narazaie bez antybiotykow zyjemy ;).

MajkaK Normalnie o masochista sie z ciebie robi :).

sampe Biedaczko duzo masz tych problemow jeszcze w tym szczegolnym czasie, pamietaj musisz teraz dbac o siebie
zycze ci zeby diagnostyka przebiegla szybko a wyniki byly pomyslne. Napisz jak bedziesz cos wiedziec.

Ishi To pracowity dzionek ;)

U nas tez dzis promocja w spani byla do 7.30 (tatus przyjechal to coreczka okazala sie laskawa ;)) bo ostatnio
o 6 jest pobudka.
Caly dzien spedzilismy dzis na tarasie u tesciow, a wieczorkiem rozpalilismy grila wiec bylo milo ;).
Czulam sie niezle tylko moj glupi zab madrosci mnie boli mialam w planie go wyrwac ale w obecnej sytuacji nie wiem czy
to dobry pomysl musze pogadac z ginekologiem co sadzi.
Jeszcze mycie zabkow ( mam nadzieje bez zwrotow kielbasek ;)) i niuniu, jakos nie moge spac tyle co w 1 ciazy
(wtedy po 12-14h spalam) ale zmeczona jestem bardzo wczesnie, do tego mala sie ranny ptaszek zrobila i trzeba
wczesnie wstawac.
Pozdr pa

My dziś cały dzień na dworze, basia do domu nie chciała wracać!fajnie tak patrzec jak podoba jej się wiosną:)a do tego szaleje z Figa i w dodatku robią sobie noski-noski jedna by za druga w ogień poszła! Mąż miał przyjechać jutro a tu o 21 telefon że mam bramę otwierać:)to ci niespodzianka! Zostałam nakryta na romansie z pyszna Pina colada-pyszny likier mi pio trafił:)

Krkisz dobrze że wypoczywasz i że samopoczucie lepsze:)
Sempe życzę dużo siły i oby tylko dobre wieści na was czekały od lekarzy!
Tygrynka jak tam droga, już na miejscu?
Lilou jak Stas? Trzymam kciuki :)
Dziewczyny odzywać się co u was, na-tuska, kozaczino, Ajentka??
Miłego wieczoru!

witam w niedzielny poranek...

Dziewczyny co robicie z przesunięciem czasu? tzn wiem że przestawiacie zegarki:-Dale czy przestawiacie też dzieci?

mój wstał po nowemu o 7.00 a po staremu o 6.00 wiec pójdzie normalnie o 12.30 na drzemke i tyle czyli żadnych zmian.... przy ostatniej zmianie czasu tez poszło bez problemów....

a ja Stasiu po kolejnej nocce.....:tak:

Jarzębinka, nie wyrobiłam się w czasie - przepraszam. Zosia swoim bieganiem tak mnie wymęczyła, że nie miałam siły na wcześniejszy powrót autobusem. A teściom się nie spieszyło. Za to jutro od rana pójdziemy na plac zabaw między 10-13. Może uda nam się spotkać?

wybaczone... a dzisiaj będzie trudno, bo mam w planie wycieczke do Dechatlonu po rowerek biegowy dla Kamila, wczoraj byłam w drugim tesco ale tez nic nie było, korzystam, ze nie ma M bo jest w pracy, bo on nie cierpi niedzielnych zakupów....:tak:

więc lecę sie zbierac..

miłej niedzieli, mam tylko nadzieje, ze jakieś słoneczko nam zaświeci.....:tak:

Witam się z rana albo jak już dla mnie z popołudnia mój bobasio poszedł spać na drzemke ospa dalej jest ale schodza mu już chrostki tylko swedza go oczy i trze je :( my od poniedzialku rekolekcjie troche mniej h w pracy

reklama
Do góry