reklama
Kochane mamuśki już nie raz pokazałyście jak wielkie macie serce. Jest kolejny apel o pomoc o tytule"POTRZEBUJĘ POMOCY, PORADY I WSPARCIA" Może któraś z mam zechciałaby pomóc także tej rodzinie. Zachęcam do wejścia i przeczytania. Chcę zrobić paczkę i posłać na własny koszt jeśli któraś z pań chciałaby coś dać od siebie to chętnie dołożę i wyślę.
Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc i tej rodzinie.
Będe dziś na teatrzyku jeśli któraś zechce coś dołożyć do paczki to z wielką chęcią odbiorę.
Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc i tej rodzinie.
Będe dziś na teatrzyku jeśli któraś zechce coś dołożyć do paczki to z wielką chęcią odbiorę.
Witajcie
moi panowie spali od 21 do 10:30 dzisiaj
Jagmar czyli widzimy się i w środę )
Skrzat zmykaj z komputera i się kuruj w łóżeczku, póki Zet Ci warunki do tego stworzył ) zdrówka!! oby szybko przeszło do końca :*
ja nie wiem czy będę na teatrzyku, bo dzwonił do męża promotor i mamy gdzieś go łapać, zobaczymy czy się wyrobimy, postaram się
moi panowie spali od 21 do 10:30 dzisiaj
Jagmar czyli widzimy się i w środę )
Skrzat zmykaj z komputera i się kuruj w łóżeczku, póki Zet Ci warunki do tego stworzył ) zdrówka!! oby szybko przeszło do końca :*
ja nie wiem czy będę na teatrzyku, bo dzwonił do męża promotor i mamy gdzieś go łapać, zobaczymy czy się wyrobimy, postaram się
an udało sie masa sie sciagneła troche jest granulowata ale w ciescie chyba czuc nie bedzie
Skrzat do wyrka marsz !
tygrynka to sobie spanie urzadzili :-) moi o 10 poszli na drzemkę
ide konczyc ta wuzetke bo co zmierzam w stronę kuchni to coś mi sie przypomina i robie 100 rzeczy ale nie to co trzeba
Skrzat do wyrka marsz !
tygrynka to sobie spanie urzadzili :-) moi o 10 poszli na drzemkę
ide konczyc ta wuzetke bo co zmierzam w stronę kuchni to coś mi sie przypomina i robie 100 rzeczy ale nie to co trzeba
No już leżę, ale pyrki obrałam i mięsko obrobiłam Gromada jeść dostać musi Teraz tylko włącze piekarnik jak się tani prąd zacznie
Miłego wyjścia teatrzykowego
Tygrynka ale miałaś dobrze, że Twoi tak pospali, miłego dnia dzisiaj, by Wam plany się udały!
Na-tuska co Ty robisz tym dzieciom że ona idą spać o 10 w dzień
Miłego wyjścia teatrzykowego
Tygrynka ale miałaś dobrze, że Twoi tak pospali, miłego dnia dzisiaj, by Wam plany się udały!
Na-tuska co Ty robisz tym dzieciom że ona idą spać o 10 w dzień
Ishi
mama J & A
Witam się i ja
krklisz gratulacje !!!
bezproblemowej ciąży Ci życzę
za Poznaniem mieszkam kawałek ;-)
Skrzat dobrze, ze lepiej
natuska moi o 10 to jeszcze w piżamach latają
o której oni Ci wstają, ze tak wcześnie na drzemkę chodzą ?
Obrobiłam się prawie.
Upiekłam muffinki, ciasto,zrobiłam tort, uciapałam się czekoladą do łokci robiąc napis
Jeszcze chlebek mi rośnie i do piekarnika zaraz.
Musze jeszcze siebie do porządku doprowadzić i brać się za obiad.
Zmykam bo mnie goście w dresie zastaną
krklisz gratulacje !!!
bezproblemowej ciąży Ci życzę
ishi
to Ty nie jesteś z Poznania?
miłego dnia
za Poznaniem mieszkam kawałek ;-)
Skrzat dobrze, ze lepiej
natuska moi o 10 to jeszcze w piżamach latają
o której oni Ci wstają, ze tak wcześnie na drzemkę chodzą ?
Obrobiłam się prawie.
Upiekłam muffinki, ciasto,zrobiłam tort, uciapałam się czekoladą do łokci robiąc napis
Jeszcze chlebek mi rośnie i do piekarnika zaraz.
Musze jeszcze siebie do porządku doprowadzić i brać się za obiad.
Zmykam bo mnie goście w dresie zastaną
lilou
Fanka BB :)
Dzień dobry!
My już po urodzinowej imprezce Oli koleżanki na placu Active. na teatrzyk się nie wybieramy, Bo Staś tak jak usnął o 11:40 tam, do śpi do teraz. a na 16 jedziemy w gości do znajomych:-) Jutro trochę spokojniejszy dzień, choć znając życie coś wymyślimy.
Tygrynka ale śpiochy:-)
Ishi to smacznego;-)
natuska no jesteś:-)już sie martwiłyśmy
skrzat już lepiej się czujesz? chyba tak jak taki wystawny obiad
spadam się szykować, przyjedzie P , obiad i jedziemy całą gromadą, bo jest jeszcze u mnie siostra mała.:-) Normalnie w te weeendy to jak bym 3 dzieci miała, a no 4 bo jeszcze mąż;-)
My już po urodzinowej imprezce Oli koleżanki na placu Active. na teatrzyk się nie wybieramy, Bo Staś tak jak usnął o 11:40 tam, do śpi do teraz. a na 16 jedziemy w gości do znajomych:-) Jutro trochę spokojniejszy dzień, choć znając życie coś wymyślimy.
Tygrynka ale śpiochy:-)
Ishi to smacznego;-)
natuska no jesteś:-)już sie martwiłyśmy
skrzat już lepiej się czujesz? chyba tak jak taki wystawny obiad
spadam się szykować, przyjedzie P , obiad i jedziemy całą gromadą, bo jest jeszcze u mnie siostra mała.:-) Normalnie w te weeendy to jak bym 3 dzieci miała, a no 4 bo jeszcze mąż;-)
Hej, u nas dupa, Basia 39;/ zet był z nią na doraźnej niby wirusowe zapalenie gardła, trafił na fajnego lekarza (pediatrę) więc mówił że super, teraz pojechał po leki, a Basia pije soczek, zjadła Ibum i Pyrosal! Moja biedulka kochana Zaraz spać ją położę! Ech tak mi jej żal wszystko przeze mnie
reklama
MajkaK Dzieki ja narazie musze przywyknac bo strasznie sie boje ze tez bede sie tak zle czla i nie dam sobie rady. Ja nie mam w PN ani rodzicow ani tesciow tu jestesmy zdani sami na siebie.
Sampe Dzieki to mile uczucie, zapraszamy jak bedziesz miala chwile.
An82 Dzieki
Skzat Zdrowiej ty i Basienka no tak to jest jak choroba w domuto trudno przed nia ustrzec malude.
Lilou Dzieki
Natuska Dzieki
Jagmar Takbedzie podobnie, ja 1usg Oli mialam w 5 tyg bardzo dobrze widoczny pecherzyk wiec sadze ze ten tydzien daje obraz tylko nieco mniejszy zarodek jest juz zagniezdzony. Niestety co sjest w tej wiatroplynosci jak pisalas gdybym sie tego spodziwala pewnie inaczej bym zyla ostatie tygodnie ;(.
Amande Powod tak ale trzeba to pzezyc ;(
Nabave Dzieki
Ishi Dzieki a takie istnieja?
Tygrynka Milej zabawy data obrony ustalona?
My rezydujemy u rodzicowJ
Sampe Dzieki to mile uczucie, zapraszamy jak bedziesz miala chwile.
An82 Dzieki
Skzat Zdrowiej ty i Basienka no tak to jest jak choroba w domuto trudno przed nia ustrzec malude.
Lilou Dzieki
Natuska Dzieki
Jagmar Takbedzie podobnie, ja 1usg Oli mialam w 5 tyg bardzo dobrze widoczny pecherzyk wiec sadze ze ten tydzien daje obraz tylko nieco mniejszy zarodek jest juz zagniezdzony. Niestety co sjest w tej wiatroplynosci jak pisalas gdybym sie tego spodziwala pewnie inaczej bym zyla ostatie tygodnie ;(.
Amande Powod tak ale trzeba to pzezyc ;(
Nabave Dzieki
Ishi Dzieki a takie istnieja?
Tygrynka Milej zabawy data obrony ustalona?
My rezydujemy u rodzicowJ