reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dopiero mi sie udało zajrzec :sorry2: Filip dzisiaj bez spania wiec marud takie ze o 15 chciałam juz sobie kulke strzelać :-D

krklisz GRATULACJE !!!! witam kolejną multimamę :tak:

Skrzat dobrze ze juz troszke lepiej :tak:

Ajentka przebisniegi poobrywała, a zajadała sie rok temu wszytskimi łebkami bo z pozycji dziecka raczkującego chyba tak było wygodniej :-D włsnie dlatego robiłysmy z mamą renament w kwiatach i wszytskie trujące zostały wykopane :sorry2: zoorientowalismy sie po kilku tyg ze to Emila je obżera :p cała pocztakowa wina zrzucona była na slimaki :-D

ja postaram sie jutro doejchac :) tylko poki co musze organizacyjnie jakos to dograc :p rano musze byc na debcu bo znalazałm cukiernie gdzie włscielie pieką bezglutenowe drozdzówki (dla swojego wnuka) itd i mam jutro jechac ppogadac czy by nie zrobili wiecej tez dla moich itd :p a z debca to bym chyba musiaął autobusem jechac czy czym,s :p dobrze kojarzę ze tam 71 jedzie?

reklama
Natuśka a nie masz gdzies tam przystanku tramwajowego? bo przecież z Dębca 10tka jedzie :)
Lilou odpoczywajcie sobie dzisiaj po tych dniach :)

ja kombinuję jak się wyrobić z jutrem.. Seba zasypia ok 19:30-20, chcieliśmy iść do kina na "Dziewczynę z tatuażem", chcieliśmy do Kinepolis ale sobie odpuścimy (za daleko) i już będzie Plaza jak już, no i film jest na 20:45 a jeszcze chcemy na sushi ale Hanami do 23... i kompletnie nie wiemy jak to zgrać! a więc chyba zrobimy inaczej: kino, restauracja Girasole (do 24! :D), potem imprezka i sushi w niedzielę.. albo sushi, imprezka, a kino w niedzielę :D a chciałam i sushi i kino jednego dnia..

Dziewczyny mam wiadomość od firanki. Za kłótnie została zablokowana. Prosiła by przekazać że będzie jutro na teatrzyku więc jeśli któraś ma coś dla Zbyszka to chętnie odbierze przed przedstawieniem.

Firanka jak to kanar :-) pewnie ostra jest:-) ale tak na powaznie to gdzie ona te kłótnie uwsteczniała??

Na-tuska Na dębcu na opolskiej przy biedronce jest piekarnia która własnie bezglutenowe i kukurydziane pieczywo ma, sama z niej korzystam jak karmie, kupuje więcej i mroże bułeczki o tej mówiesz??

a 10 na Solidarnosci można dojechac w jakieś 35min... ale wiadomo ze teraz przez te wszystkie rokopy może być dłużej

Skrzat zdrówka życze:-) a babci (b tesciowej) w obroty nie da rady brać, to jest osoba fałszywa, dwulicowa i nie da jej się przemówić ze źle robi...

An82 daje Alicji 3tygodnie i jak się nie rozkręci to chyba ją zabiorę.. sama nie wiem...

mąż czyta dziewczynkom książke:-) zamiast je wyciszać to rośmiesza do łez ale tak to ma zawsze tatusiek

chciałam popisac a kot się tak skupał ze zaraz mi nos wykręci!!!

MIłego wieczoru:-)

Tygrynka szczerze polecam "dziewczyne z tatuazem"

Natuśka możesz albo u mnie albo na Solidarności :D
Sempe no właśnie bardzo chciałam zobaczyć ten film, o dziwo mój mąż też, więc na świętowanie rocznicy jak najbardziej się nadaje :D

Ostatnia edycja:
krklisz gratulacje :), będziemy miały podobną różnicę wieku między dzieciaczkami. 4 tygodniowej ciąży lekarz raczej nie jest w stanie zobaczyć na usg. Moją też przeoczył.

Skrzat nie martw się. Na razie jesteśmy zdrowe i mam nadzieję, że tak zostanie. Nawet jeśli się rozchorujemy to trudno się mówi. Kuruj się żebyś do przyszłego tygodnia była zdrowa. Juz sobie wyobrażam słodką małą Basie jak mówi "mama tuli"

My dzisiaj 3 godziny szlajałyśmy się po dworze i nawet wracałyśmy do domu autobusem - koszmar. No ale pierwszy raz za nami :-D. Zosia była grzeczna ale chyba dlatego, ze jadła lizaka. Znudziło jej się po 10 minutach akurat jak dojeżdżałyśmy do domu.

Rogalowa to długo się ciągną konsekwencje tej kłótni.

Krklisz gratulacje!! Dbajcie o siebie! Sama nie wiem jakbym zareagowała na takie wieści, ale na pewno jest powód do radości!

Skrzat zdróweczka!

Tygryś a kysz, niech nic Sebka nie bierze!
Dziewczyny, bo ja nie w temacie: o jaki teatrzyk chodzi? Co to za akcja? Co prawda jutro mam szkołę, a to tylko w soboty jest?

Jagmar super, pierwsze koty za płoty :D to co, w środę widzimy się w kinie? :))

Edit: Amandae tak, tylkoe w soboty o 15 w BRW przy Tesco, nie wyrobisz się? miło byłoby znów Was zobaczyć :)

reklama
Na-tuska Na dębcu na opolskiej przy biedronce jest piekarnia która własnie bezglutenowe i kukurydziane pieczywo ma, sama z niej korzystam jak karmie, kupuje więcej i mroże bułeczki o tej mówiesz??
to piekarnia o ktorej ja pisałm to raczej taka mała budka z pieczywem i słodkościami :-p na przeciw biedronki :tak: jak sie idzie od koscioła w strone manhatanu to to jest po prawej stronie przed faworem... hmmmnie wiem czy dobrze opsiałam :p o tej samej piszemy?? a Ty na diecie bezglutenowej??

teraz skojarzyłam :p przeciez biedronka jest na 28 czerwca? chyba ze na opolskiej jest jeszcze jedna?

chyba jutro cały debiec zwiedze :D

Ostatnia edycja:
Do góry