reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

to miłe że tak mnie namawiacie, ale n sobote nie dam rady raczej bo mam pogrzeb wujka, chyba że coś sie zmieni. Tylko troche tak głupio przyjść na teatrzyk z dzieckiem w wieku 4 m-cy hehe które nic nie kuma:p
mąż Jagmar to w ogóle jest zaczepiasty, pisał nam wieści ze szpitala na BB heh! Mojemu daleko do tego:p Ale jak sie poznamy i sie wkręce w wasze łaski to może i mojego zaciągnę kiedyś na ten teatrzyk w wolnej chwili. Do kina wyskocze na pewno jak tlyko znajde jakieś sensowne towarzystwo, bo moj M zawsze pracuje rano

firanka
mysle że grunt to dobra ekipa w pracy :)

dobra na razie uciekam sprzatać bo dziś pełne ręce roboty

reklama
Jarzębinko na sushi byłyśmy 6 września :) i widziałam że Jagmar wtedy pisała z nami, akurat o kocie którego przyłapała na robieniu kupy pod kuchnią :D
ja też chyba będę z mężem jutro, przynajmniej będę miała chwilę by pogadać, bo ktoś przypilnuje uciekiniera :D

witam :)

ja tez postram sie z dotrzec na teatrzyk :tak: czas poznac nowe mamuski :tak: pewnie przyjade z B wiec troche chłopów sie uzbiera pewnie :-p

uciekam wlece pozniej

Cześć
Tygrynka
ale mnie tym kotem rozbawiłaś, oczywiście masz rację pisałam o tym jak mi gnojek kupkał pod kuchnią. Nadal to robi ale to już nie jest moja kuchnia ;p.
Tygrynka, Ewa dzięki za pochwałę męża, pokażę mu jak ładnie o nim pisałyście, ucieszy się.

Ewa gdybyś miała chęć i możliwości to zapraszam w tygodniu do mnie do domku. Jedną BB mamę będziesz już znała. Mogę jeszcze się na to kino odważyć skoro Jarzębinka napisała mi czym dojechać.

Jarzękinko wreszcie się odezwałaś. Już zaczęłam się zastanawiać gdzie wsiąkłaś. Czasem jak po południu wychodzę na plac zabaw to Cie wypatruję ale teraz widzę, że nie miałaś czasu na spacerki. Dziękuje za autobusy :)

Skrzat ??? Co tam słychać jak zdrowie?

ajentka u mnie OPI trzyma się 2 dni z utwardzaczem a bez 1 dzień i właśnie odpryskuje. Mam tak z wszystkimi lakierami. Kiedyś zrobiłam sobie hybrydowy i po tygodniu sam mi odpadł w całości :angry:. Przestałam już w drogie lakiery inwestować i teraz kupuje inglot bo są o połowę tańsze. No ale taki urok moich paznokci. Podobno zależy to od natłuszczenia płytki. Moje muszą być bardzo natłuszczone. No ale fakt jest taki, że OPI trzyma się dłużej.

ishi nie wiem co Twoi goście lubią jeść. Ja kiedyś zrobiłam mini pizze (takie zawijane ślimaki) i gościom smakowało do ostatniego ślimaka.

Ja chyba na teatrzyk nie dojadę bo M wprosił nas do swojej mamy na obiad a 15 to taka pora, że nie zdążymy przed a po za późno. Szkoda :(.

Ostatnia edycja:
Hello

Tygrynka jak Sebuś dziś, zdrowy ?

Skrzat jak u Was, lepiej ?

Co do kina, to korzystajcie dziewczyny póki dzieciaki małe.
Najłatwiej z maluszkami, bo leżą, spią i po schodach nie biegają.
Potem z takimi jak moja te z jest ok, bo się juz zabawią o ile mają towarzystwo.
Poprzednio jak było tylko 3 dzieci w wieku Stasia to nudziło jej się trochę.

kozaczino to mi będziesz syna doglądać i donosić :-D
O ile go tam przyjmą :baffled:

jagmar no myslałam o pizzy, ale moi goście są, ze tak powiem niskoklaoryczni ;-)
chyba stanie na sałatkach w końcu :dry:

ja mam dziś męża w domu
wyprosiłam urlop :cool2:
ale zaraz zmyka do garażu a ja do sprzątania
potem do Poznania na zakupy i reklamację zdjęć zalatwić

Ishi a gdzie wywoływałaś?
lakier super, nadal się trzyma, poza jednym paznokciem gdzie za szybko zamknęłam szufladę i lakier zostawiłam na niej :D
też zmykam do sprzątania, najlepiej mi się myśli jak mam czymś ręce zajęte :) aaa zapomniałam napisać, dzięki, Sebuś już lepiej chociaż jakiś taki niewyraźny, jakby miało coś go wziąć ;/ oby nie!

Tygrynka zdrówka dla Sebusia.... :tak:jak jest tak jak piszesz to faktycznie najpierw było sushi.... :tak:

Jagmar ja to pewnie jeszcze długo na placu zabaw nie zawitam,jednak popołudniami jeszcze jest za zimno, a ja dopiero ok. 17.00 mogłabym się wybrać.... ewent sob lub niedziela pozostaje..... :tak:

Hej dziewczyny pisze z telefonu bo kompa sił włączyc nie mam! Generalnie lekarz potwierdził angine mam antybiotyk i leże cały czas,wczoraj wieczorem miałam prawie 40 st gorączki dziś rano już tylko 38 mam nadzieję że wieczorem już mi nie urośnie znów tak wysoka,ale gardło i szyja całą boli! Mama ma przyjechać jakiś obiad zrobić basia bawi się cały czas sama,a ją tylko patrzę, tak mi jej żal ale na razie zdrową, boję się by nic nie złapała!
Jagmar jak zosia bo cały czas myślę czy was nie zaraziłam i się steruje!
Krkisz powodzenia dzisiaj,a co do wychowawczego to możesz złożyć pismo że wracasz za 30 dni i od razu iść na zwolnienie albo przerwać za zgoda pracodawcy jak macie dobre stosunki
Jarzebinka 17 nie jest taka zła na spacery, już da się popołudnia na dworze spędzać:)
Tygrynka jak Sebus, oby nic mu się nie wykluło?a on już ten widelec wydalił?
Ajentka super przygotowania dobrze że marcel już zdrowy:)
NabAwe już myślałam gdzie się podziewasz!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny! Czytałam o tych zdjęciach niefortunnie wywołanych u fotografa i mi się przypomniało, jak moi rodzice biedni mieli.... Po ich ślubie i weselu fotograf wracal rowerem do domu, a że super extra bawił sie z % na weselu, zgubił film i zdjęć nie ma :))))))))) Mają tylko sesyjne :)))) Jakos się z tym pogodzili, ale pokazuje to, że niektóre wpadki zostają do dnia dzisiejszego :)))
Ja nadal kuruję nogę ciepłem...Mam takie reumatyczne zawirowania czasem i ćwiczenia chyba mnie doprawiły :/ Poza tym ten @ mnie dobija i chodzę wściekła nie wiedzieć o co i na kogo :/ Młody z dziadkiem na spacer poszedł to ja trocheogarne, wypije kawkę i się zdrzemnę chyba, martwię sie, bo młody w dzień niechętnie pije cyca i w jednym już prawie nic nie ma :((((( Powrócę chyba do picia herbatki i laktatora, nie chcę stracic mleka :((((
krklisz - czasem bolała wcześniej juz, dlatego nie lece do lekarza, bowiem, ze minie! :)
ajentka - udanej imprezki życzę :)
nabawe - dziewczyny pisza, że z takim małym to lepiej, bo przynajmniej pogadasz sobie :))
skrzat - zdrowiej szybciutko, angna? to kiepsko, wypoczywaj1
tygrynka - to fajnie, ze mały lepiej, chuchaj i dmuchaj żeby jakies choróbsko sie nie przyplatało! :))

Do góry