reklama
Tygrynka Dziekuje, no ona pewnie bedzie zadowolona. Kiedys mi kolezanka opowiadala ze ona ma taka znajoma co ma 4 dzieci i jak ktores przychodzi sie do niej pobawic to ona im mowi ze maja isc do brata lub siostry, bo po to mam was tyle abyscie sie razem bawili
krklisz - GRATULACJE!!!!! Wiesz, nawet ci zazdroszczę... Ja musze wracać do pracy, a chetnie bym z młodym została, no i ciąza ))) Ja co prawda zygałam 4 miesiące i było mi ciężko, ale owoc tej męczarni jest przesłodki! )) Chciałabym tez dziudziusia, ale moze za chwilę ))) Wiesz, czasem lepiej jak tak niespodziewanie cosnas spotyka, bo takie odkladanie nie zawsze dobrze się kończy! )) Ale super, naprawdę, jeszcze raz gratuluje!
Krklisz Gratulacje!!! ja jestem zadowolona z mojej gromadki :-) choc najstarszy się juz wykruszył...
od tygodnia czuje mocne i wyraźne ruchy dziecka:-) to takie dziwne a zarazem cudowne uczucie:-)
ja to mieszkam spory kawałek od Was ale może kiedys bym tez się wybrala na kawe:-)
mąż zaraz lody stawia i kawe na stól więc idę..
od tygodnia czuje mocne i wyraźne ruchy dziecka:-) to takie dziwne a zarazem cudowne uczucie:-)
ja to mieszkam spory kawałek od Was ale może kiedys bym tez się wybrala na kawe:-)
mąż zaraz lody stawia i kawe na stól więc idę..
sampe - na płacze bo inna sytuacje ale jak wytrawasz to się przełamie ale trudno bedzie tobie bardzo jak chcesz to mozesz wczesniej po nia chodzic i to jej moze pomoze bo tam dziewczynka siedziala od 7 do 16 wiec długo. No to Ci współczuje takiej babci bo ja to bym chyba ją rozniosła szlak by mnie trafił i wojne bym taką zrobiła że cała rodzina i cały poznań by wiedział (sorka ale w domu nawet jak mama mówi przypadkowo do Bartka synku to mi smutno i jestem zła )
kozaczinko to ja zrobie ciacho jak mnie zaprosisz oczywiscie a jak nie zaprosisz to sama przyjade :-)
Ewa ja tez będę i zaciągam mojego ES będzie goniła z małym juz mu zapowiedziałam że jedziemy do Tesco i żeby sobie zaplanował że będziemy na zakupach i pewnie dużej niż 1h wiec niech mi nie marudzi a potem teatrzyk dla małego. Ja tam się cieszyłam jak byłyśmy w starym zoo i mały leżał w gondoli bo mogłam sobie pogadac a teraz już na spotkaniach moge zapomnieć o normalych rozmowach.
Krkisz gratulacje Ja zdecyduje sie góra za dwa lata bo prace cza utrzymać
Uważajcie jak się chłopy zgadają i my będziemy latać za uciekinierami ;p
kozaczinko to ja zrobie ciacho jak mnie zaprosisz oczywiscie a jak nie zaprosisz to sama przyjade :-)
Ewa ja tez będę i zaciągam mojego ES będzie goniła z małym juz mu zapowiedziałam że jedziemy do Tesco i żeby sobie zaplanował że będziemy na zakupach i pewnie dużej niż 1h wiec niech mi nie marudzi a potem teatrzyk dla małego. Ja tam się cieszyłam jak byłyśmy w starym zoo i mały leżał w gondoli bo mogłam sobie pogadac a teraz już na spotkaniach moge zapomnieć o normalych rozmowach.
Krkisz gratulacje Ja zdecyduje sie góra za dwa lata bo prace cza utrzymać
Uważajcie jak się chłopy zgadają i my będziemy latać za uciekinierami ;p
Mój wrócił chwilę wcześniej, zjadł obiad i wziął Basię na spacer, więc może ja się kimnę. Dobrze że weekend już to Młoda będzie miała opiekę, bo mi jej tak żal jak ja leżę i prawie jej nie dotykam by nie zarazić! A ona koło łóżka stoi i woła tuli mama, łza się w oku kręci Ale kochana moja wytrzymała, sama Lego budowała i książeczki oglądała!
Sempe współczuję sytuacji, ale chyba byś musiała wziąść babcię w obroty i do rozumu przemówić, a syn dziwne że mamy a zarazem kobiety w ciąży nie szanuje
Sempe współczuję sytuacji, ale chyba byś musiała wziąść babcię w obroty i do rozumu przemówić, a syn dziwne że mamy a zarazem kobiety w ciąży nie szanuje
reklama
lilou
Fanka BB :)
O rety ile napisałyście:-) no nie mam szans odwołać się do każdej, więc żeby nie było faforyzowania to nie odpisuje żadnejhahah ale wymówka:-) no zrobie wyjątek:
krklisz ogromne gratulacje!!!! pewnie Ci ciężko oswoić się z myślą, ale na pewno będzie dobrze!!!
U nas bardzo intensywne dwa dnigdzie ja nie byłam no najeździłam się że hej;-) jutro znów inensywnie, nie wiem czy dotrę na teatrzyk, ale w sumie by się przydało bo na 16:30 jedziemy w gości, a w BRW bym coś kupiła.. hmm niegłupi pomysł
Spadam Staśka kąpać, bo też zmęczony chłopak
krklisz ogromne gratulacje!!!! pewnie Ci ciężko oswoić się z myślą, ale na pewno będzie dobrze!!!
U nas bardzo intensywne dwa dnigdzie ja nie byłam no najeździłam się że hej;-) jutro znów inensywnie, nie wiem czy dotrę na teatrzyk, ale w sumie by się przydało bo na 16:30 jedziemy w gości, a w BRW bym coś kupiła.. hmm niegłupi pomysł
Spadam Staśka kąpać, bo też zmęczony chłopak