reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

cześć porannie

jagmar
ja w sobote chyba na pogrzeb pojadę wiec odpada. co do 16- przemyśle to. A slyszalam ze ten film kiepski, ale za to ile jest innych fajnych:D w ogóle tak sie przejełam faktem że mogłabym sie z wami spotkać ze juz mi sie to sniło dziisiaj hehe, a co do Ciebie to nawet twój mąż był w tym śnie nie wiem skąd:p a on nie ma nic przeciwko takim najeździe dzieci:)????
i powiedz mi czy korzystasz z tego wypasionego podwójnego wózka ze spacerówką i gondolą w jednym??

firanka

kobiety kanar jeszcze nie spotkałam:p jak ci sie podoba taka praca? a powiedz jakie rozmiary ubran noszą ci ludzie? i czy przyjmują używane? bo nasze szafy przepełnione.

co do teatrzyka to gdzie to jest wogóle? moja Emilka troche mała na takie coś jeszcze ale moze kiedyś:)

i sorry za byki ale p[isze z Emilką na kolanach:baffled:

reklama
Ewa teatrzyk jest koło tesko serbska w Black Red White na 15, Z Emilka małą lepiej ci by było bo mała zaśnie lub leży w wózku i możesz pogadać z mamami (kiedys też tak miałam fajnie :-D) ale teraz to mój chce chodzić i nici z siedzenia grzecznie na kolanach no trudno cza się pogodzić z tym :-D. Nie stresuj się tak że nas poznasz każda miała jakiegoś stresa przed pierwszym razem kiedyś nigdy nie widziałyśmy Jarzębinki i zaprosiła nas i dzieci na urodzinki najmłodszego to był pewnie stres dla niej ale co było świetnie i jeszcze się spóźniłyśmy o ponad godzinę. Jaja były jak berety ale spędziliśmy my i dzieci dzień świetnie.

ajentka coraz bardziej mi sie to podoba :) moje pomysły na stole ;) u innych a następnym razem zrobie wam pyszne ciacho ale to jak nie bedziecie się odchudzały ;) żartuje zrobie na parapetówe do Kozy :zawstydzona/y:

Krklisz zdaj nam tu relacje kochana, bo umieram z ciekawości, trzymam kciuki za Ciebie!

An82 tak, tak niepodległości. Też leń jestem i nie wiem co z flakiem po ciąży zrobić. aaa.. i cycki mi zniknęły! Już nie pracujesz w żłobku?

NabAwe 23 lata w tym roku, więc jak dobrze pójdzie to skończę przed 30stką :p a Ty? Ale na zajęcia staram się chodzić :p

Tygryś przeszło zupełnie Sebusiowi, jak sie dzisiaj czuje?

Skrzat hop hop, jak się czujecie?

Zbieram się Małą do Babci na służbę oddać i lecę na ten egzamin. Nie mogę się skupić, w nocy K. zadzwonił ze przyjedzie dzisiaj w nocy, tak się cieszę, jeden dzień więcej dla nas. Nie mogę ogarnąć tej radości, liczę godziny..

Miłego dnia!

Tygrynka do wagrowca do rodzicow/tesciow.
Mi jakos dcienie brazu nie pasuja mialam kiedys podobny to oddalam tesciowej.

Nabawe o 12.10 ;)

amandae Widzisz jaki ten swiat maly.
To powodzenia kochana.

MajkaK a nigdy dotad nie mialas problemu z tym kolanem? Uraz ci sie zaden nie przytrafil?

an82 Nie ja sie nie odchudzam, czasem cos cwicze dla zdrowia ale zaraz potem jem co lubie ;).

Ania Tylko ja sie bardziej boje odp.

firanka OK zobaczymy jak sie bede czula po 12 ;) Ojej to sie nam pochwalilas ;).

jagmar My tez nie wyszlismy ;). Zobacz sobie na jakdojade.pl tam sie wyszukuja polaczenia, nie musisz calego
rzkladu MPK przeklikac.

ajentka Smacznie na sama mysl sie robi ;)

witam piątkowo......dopiero teraz bo cały tydzień w biegu: w poniedziałek byłam na szkoleniu w Warszawie, we wtorek cały dzień zebrania, w środe organizowaliśmy seminarium na Wydziale, wczoraj niby luźniej, ale trzeba było nadgonić tydzień i troszkę poświetowaliśmy, panowie na super ciacho postawili, a dziś już jestem.... :tak:

Skrzat..... :tak::-D:tak: dziękuję za pamięć.........
Ajentka, to szykuje się spora imprezka, przyjemności.... :tak:

krklisz, to czekamy na dobre wieści dla Ciebie.... :tak:

Jagmar pomimo rozkopanej Grunwaldzkiej mamy całkiem niezłe połączenia MPK... :tak:w okolicę Malty masz 63, w okolice BRW jedzie 82 ( z przystanku Marcelińska/Grochowska albo z Brzasku)

Firanka, to super, ze udało sie załatwić pracę Zbyszkowi..... mam nadzieję, ze szybko staną na nogi.... ja też mam paczuszkę przygotowana na sobotę.... :tak:

hej dziewczyny!
Ajentka powodzenia z przygotowaniami, ale pyszności będą :))
Nabawe mąż Jagmar Ci się śnił bo on też przychodzi na teatrzyk ;) bardzo sympatyczny facet, ostatnio znalazł moją zgubę, czyli małego uciekiniera :D to bardzo dobry pomysł żebyś najpierw przyszła na teatrzyk (o ile Ci pasuje oczywiście), wtedy w luźniejszej atmosferze nas poznasz :) ale nie ma się co bać, nie gryziemy ;) i zawsze jest ten pierwszy raz.. Skrzat, Natuśka a pamiętacie jak się 1,5 roku temu pierwszy raz widziałyśmy?? ale ten czas mija.. ile spotkań od tamtej pory :)) Nabawe a do kina też się wybierz, fajnie! raz się ogląda film a raz gada z kobietkami, zależy od dzieciaczków i filmu :D
An ale my Jarzębinkę to pierwszy raz na sushi widziałyśy, nie na urodzinkach! chyba że Ciebie na sushi nie było? bo nie mogę sobie przypomnieć ;)
Krklisz powodzenia dzisiaj na wizycie!!

wczoraj już nie zaglądałam, dzisiaj i przez weekend też mało mnie będzie, trochę napiętrzyło się różnych spraw u mnie i muszę je poukładać.. udanego dnia dziewczynki!

NabAve kilka babeczek jest. Ja akurat charakterystyczna jestem w tej pracy. Jak głupio mi coś powie to się odszczeknę, jak ktoś jest miły to ja również:-p. Jak pracowałam z ludźmi,z którymi można porobić jaja to tańczyliśmy na przystanku itp,śpiewamy zwała jak nie wiem.

Krklisz no czekamy za wieściami :-D,a no pochwaliłam się troszkę:-p

edit:

Jarzębinka swojemu "staremu" już powiedziałam,że jutro jedziemy razem na teatrzyk to zadowolony by,bo ostatnio nie mógł ;-) tak,więc samochód sprawny i w niedzielę można jechać do Zbyszka.

Ostatnia edycja:
a w sobote ktoś wybiera się na teatrzyk bo ja bym musiała do tesco wiec przy okazji na teatrzyk mogłabym skoczyć

An ja mam w planie wyjście więc do zobaczenia.................. :tak:

mam mega zadanie na dziś
posegregować datami, opisać i powkładać do albumu zdjęcia :szok:

i jak reklamację już załatwiłaś...... a te 200 powkładane.... :tak: ja robię porządki w zdjęciach co pół roku,najczęściej ok, grudnia ,aby na świeta zawieźć rodzicom fotki i potem przed wakacjami, bo po wakacjach zawsze jest tego mnóstwo, więc chce być na bieżąco.... :tak:

dziewczynki ale wam fajnie że możecie sie spotykać! życzę więc pogody odopowiedniej do spacerkowania wspólnego :) bo dzisiaj to np jest koszmarnie...

co do 16 jagmar ja jeszce pomysle bo w sumie mam wolne ale też dopiero co sie pojawiłam na forum, dziewczyny mnie nie znają, nie chciałabym sie jakoś narzucać swoją osobą. Może przy następnej okazji?

ale nie masz na co czekać, im poźniej tym będzie Ci trudniej sie wbić, więc najbliższe spotkanko w sobotę w BRW .... a 16.03 tez zapraszam, ja właśnie jak pisze Tygrynka od takiego zaczynałam właśnie

Hej kochane! Noga boli, ale chyba to są moje reumatyczne bóle, już sama nie wiem, rano było lepiej, ale mój 10-kilowy klocuszek mnie wykończył, na wieczór tańcowałam z nim jak na zumbie i dupa, ból jak cholera!!!!

oby szybko ból mina i sprawność powrócila...............:tak:

Jarzębinka swojemu "staremu" już powiedziałam,że jutro jedziemy razem na teatrzyk to zadowolony by,bo ostatnio nie mógł ;-) tak,więc samochód sprawny i w niedzielę można jechać do Zbyszka.

OK............ :-D:tak::-)

Ostatnia edycja:
witam piątkowo:-)

dobrze ze nie pada ale i tak pogoda nie napawa radoscią! posprzątałam juz i zrobie przelewy i musze do biedronki skoczyć po małe zakupy;-) zawsze mówię sobie ze małe a potem z siatami wychodze!!

An82 mówisz ze 1,5miesiąca nie jadła???? mam nadzieje ze szybciej zaskoczy, choć juz 2 dzien juz strasznie rano płacze....

Krklisz trzymam kciuki za udaną wizyte:-) ja chodze do Bruszewskiego tez na Polnej pracuje..

Tygrynka ja mam bardzo kiepskie paznokcie i jak juz sobie maluje to robie hybryde na fioletowo lub brązowo, moje 2 ulubione kolory!

jeszcze tylko ostatni raz wspomne o Starszym: od 3 lat walczyłam by bacia nie przyjmowała go za kazdym razem jak mu źle w domu było, ze ma mu nie dawać kasy bo on za to pali i pije ale niestety nie przyniosło ani razu to skutku bo mówi ze ona nie pozwoli mu szlajać się po ulicach i woli mu dac pieniądze... więc moje wychowanie było ciągle stawiane pod wiatr..

reklama
Hej porannie :-)
jakoś się nie mogę dziś ogarnąć i nie mogę się dobudzić ;-) remonty postępują a jak!! Parapetówa będzie a co!! Wasze pyszności mile będą widziane ;-)
Tygryś fajnie że Seba lepej :-)
Jarzębinko ależ miałąś intensywny tydzień :-)
Krklisz czekamy na info??
An mam widok na tą społeczną podstawówkę i tą normalną :-)
Majka oszczędzaj nogę!!!
Ajentka ale fajnie muszą twoje pazurki wyglądać :-)
wracam do pracy bo dziś mnie czeka wizytacja ;-( gdybym już nie mogła zajrzeć to do zobaczenia mam nadzieję jutro na teatrzyku :-)

Do góry