reklama
Ishi to mało profesjonalnie jak taką pomyłke firma zaliczyła!!
Tygrynka dobrze ze synek juz ma się lepiej:-)
a ja polecam film "czas motyli" z Salma Hayek... nie dosc ze mam paskudny nastój to po tym filmie jeszcze się pogorszył!! ale szczerze polecam jakby co mam na płycie:-)
odebrałam dziewczynki z przedszkola, dzis Ala 4dzien ma za sobą i nadal nic nie jadła i nic nie piła... ciekawe mam teraz doswiadczenie bo wczesniej nie miałam takich przypadków.
Krklisz a gdzie chodzisz do lekarza? (gina)
Tygrynka dobrze ze synek juz ma się lepiej:-)
a ja polecam film "czas motyli" z Salma Hayek... nie dosc ze mam paskudny nastój to po tym filmie jeszcze się pogorszył!! ale szczerze polecam jakby co mam na płycie:-)
odebrałam dziewczynki z przedszkola, dzis Ala 4dzien ma za sobą i nadal nic nie jadła i nic nie piła... ciekawe mam teraz doswiadczenie bo wczesniej nie miałam takich przypadków.
Krklisz a gdzie chodzisz do lekarza? (gina)
Ishi
mama J & A
sempe 6 lat u nich zdjęcia wywołuję i jeszcze się coś takiego nie zdarzyło
mam za to czyjeś zdjęcia ślubne
no ale 200 sztuk zrobione, muszę jeszcze do albumu powkładać
Tygrynka super, że Sebus lepiej !
U mnie też dziś mielone, ale z makaronem
Właśnie moi wracają do domku.
nie mam pomysłu na kolację dla gości
przydałoby się coś na ciepło, podzielnego i szybkiego w wykonaniu
macie pomysły ?
mam za to czyjeś zdjęcia ślubne
no ale 200 sztuk zrobione, muszę jeszcze do albumu powkładać
Tygrynka super, że Sebus lepiej !
U mnie też dziś mielone, ale z makaronem
Właśnie moi wracają do domku.
nie mam pomysłu na kolację dla gości
przydałoby się coś na ciepło, podzielnego i szybkiego w wykonaniu
macie pomysły ?
NabAwe glupio gadasz kiedys trzeba sie poznac
Teraz prezerwatywa szbko i bezproblemowo .
jagmar Ja rybka w galrecie nie pogardze tylko akurat karpia nie lubie te osci mnie wykanczaja.
Ishi Dzieki bede pamietac .
Tygrynka Chetnie ale nie wiem czy jutro nie wyjade na tydzien z Pn.
Fajnie ze sebus juz lepiej, na salatke zrobilas mi smaka, a moj odbiad od 70min nie moze dojechac ;(.
sempe Do dr Dembinskiej ona przyjmuje na Polnej i na Chrobrego.
Teraz prezerwatywa szbko i bezproblemowo .
jagmar Ja rybka w galrecie nie pogardze tylko akurat karpia nie lubie te osci mnie wykanczaja.
Ishi Dzieki bede pamietac .
Tygrynka Chetnie ale nie wiem czy jutro nie wyjade na tydzien z Pn.
Fajnie ze sebus juz lepiej, na salatke zrobilas mi smaka, a moj odbiad od 70min nie moze dojechac ;(.
sempe Do dr Dembinskiej ona przyjmuje na Polnej i na Chrobrego.
NabAwe
mamusia Emilki :)
krklisz
o której wizyta? będę trzymać && za fasolkę
tygrynka
mojemu mężowi przeważnie nie podfobają sie moje lakiery, a już te pękające to wogóle są wg niego okropne faceci gustu nie mają
krklisz p. Dembińska prowadziła moja ciążę
Nabawe, a no miło mi widzisz jaki piękny wydział mamy, cóż nie? Ja dopiero zaczynam.
Tygrynka świetnie że się Sebusiowi polepszyło, a ten lakier co pokazywałaś wcześniej, bossski! żadna kupa
Nabawe, a no miło mi widzisz jaki piękny wydział mamy, cóż nie? Ja dopiero zaczynam.
Tygrynka świetnie że się Sebusiowi polepszyło, a ten lakier co pokazywałaś wcześniej, bossski! żadna kupa
Hej kochane! Noga boli, ale chyba to są moje reumatyczne bóle, już sama nie wiem, rano było lepiej, ale mój 10-kilowy klocuszek mnie wykończył, na wieczór tańcowałam z nim jak na zumbie i dupa, ból jak cholera!!!! Przepraszam, że nie dołączę do rozmowy, ale przeczytałam i wiem co u was...
krklisz - trzymaj się kochana!! Cokolwiek będzie to wiem na pewno, że podołasz, nie znam cię osobiście, ale po postach widzę, że co by się nie wydarzyło dasz radę
tygrynka - ja mam jeden beżowy, co wygląda trochę jak łapy kury a i tak malowałam, ważne żeby tobie się podobał
skrzat - zdrowiej!!!
Już nie pamiętam, co ktora pisała, bo miałam z 5 stron do ogarnięcia Ale życzę wam wszystkim kochane:
słońca - żeby każdy dzień był jasny i wesoły,
miłości - żeby każdy dzień obfitował w uśmiech i miłe słowo dla tych, których spotykacie,
wytrwałości i cierpliwości - żeby pocieszki malutkie jak dotąd mogły liczyć na waszą obecność i wsparcie,
przyjaźni - żebyście były "dla siebie" i dla mnie nadal,
wiosny w serduchach - żeby każda chwila przynosiła radość i spełnienie!!!
Pozdrawiam serdecznie! ))
krklisz - trzymaj się kochana!! Cokolwiek będzie to wiem na pewno, że podołasz, nie znam cię osobiście, ale po postach widzę, że co by się nie wydarzyło dasz radę
tygrynka - ja mam jeden beżowy, co wygląda trochę jak łapy kury a i tak malowałam, ważne żeby tobie się podobał
skrzat - zdrowiej!!!
Już nie pamiętam, co ktora pisała, bo miałam z 5 stron do ogarnięcia Ale życzę wam wszystkim kochane:
słońca - żeby każdy dzień był jasny i wesoły,
miłości - żeby każdy dzień obfitował w uśmiech i miłe słowo dla tych, których spotykacie,
wytrwałości i cierpliwości - żeby pocieszki malutkie jak dotąd mogły liczyć na waszą obecność i wsparcie,
przyjaźni - żebyście były "dla siebie" i dla mnie nadal,
wiosny w serduchach - żeby każda chwila przynosiła radość i spełnienie!!!
Pozdrawiam serdecznie! ))
reklama
kozaczinko na którą szkołę ?
krklisz eeee ja nie musze nie przesadzaj a ty musisz ? wszystkie z nas nie musi się odchudzać bo z czego, ale to urok kobiet każda uważa że jest za gruba a zbliża sie wiosna i cza coś zrobić ze sobą a mi się nie chce jak zawsze bo jestem leń
tygrynka a ta koncówka od plastikowego widelca wyszła już Sebusiowi czy coś przeoczyłam? Zdrówka dla Seby
sempe - no to nie fajnie z tym najstarszym życze żeby zrozumiał że popełnił bład, a mała sie odblokuje tylko musicie troche wytrwałości i jej przejdzie pozna nowe kolezanki. Ja też mam bardzo dużo zdj do wywołania. Może jak Twój najstarszy poznan porządną dziewczyne to zmądrzeje ale życze żeby wyszedł na prostą no i wam wytrwałości bo z nastolatkiem to ciężko. Ja na serio współczuje bo moja mama miła tak ze mną. Jak pracowałam w żłobku to dziewczynka 1,5 miesiąca nie chciała jeść potem się przełamała mama nie dała za wygraną.
Ewa ale gadasz my zawsze jesteśmy chętne na poznanie nowych mam!!
Firanka Tygrynka a co z druga paczka dla rodzinki Zbyszka bo ja miałam się dołożyc teraz podrzucić Tygrynce ? co im potrzebne jeszcze bo może jakieś ciuchy dla niej i dla niego bym miała?
Dzisiaj to wszystkie dzieci miały takiego nerwa i je rozpierało ale w negatywnym sensie więc ja nie wiem co za pogoda błagam niech już będzie ciepło wtedy na dwór i spokój święty
Doszłam do końca
krklisz eeee ja nie musze nie przesadzaj a ty musisz ? wszystkie z nas nie musi się odchudzać bo z czego, ale to urok kobiet każda uważa że jest za gruba a zbliża sie wiosna i cza coś zrobić ze sobą a mi się nie chce jak zawsze bo jestem leń
tygrynka a ta koncówka od plastikowego widelca wyszła już Sebusiowi czy coś przeoczyłam? Zdrówka dla Seby
sempe - no to nie fajnie z tym najstarszym życze żeby zrozumiał że popełnił bład, a mała sie odblokuje tylko musicie troche wytrwałości i jej przejdzie pozna nowe kolezanki. Ja też mam bardzo dużo zdj do wywołania. Może jak Twój najstarszy poznan porządną dziewczyne to zmądrzeje ale życze żeby wyszedł na prostą no i wam wytrwałości bo z nastolatkiem to ciężko. Ja na serio współczuje bo moja mama miła tak ze mną. Jak pracowałam w żłobku to dziewczynka 1,5 miesiąca nie chciała jeść potem się przełamała mama nie dała za wygraną.
Ewa ale gadasz my zawsze jesteśmy chętne na poznanie nowych mam!!
Firanka Tygrynka a co z druga paczka dla rodzinki Zbyszka bo ja miałam się dołożyc teraz podrzucić Tygrynce ? co im potrzebne jeszcze bo może jakieś ciuchy dla niej i dla niego bym miała?
Dzisiaj to wszystkie dzieci miały takiego nerwa i je rozpierało ale w negatywnym sensie więc ja nie wiem co za pogoda błagam niech już będzie ciepło wtedy na dwór i spokój święty
Doszłam do końca