reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ishi to mało profesjonalnie jak taką pomyłke firma zaliczyła!!

Tygrynka dobrze ze synek juz ma się lepiej:-)

a ja polecam film "czas motyli" z Salma Hayek... nie dosc ze mam paskudny nastój to po tym filmie jeszcze się pogorszył!! ale szczerze polecam jakby co mam na płycie:-)

odebrałam dziewczynki z przedszkola, dzis Ala 4dzien ma za sobą i nadal nic nie jadła i nic nie piła... ciekawe mam teraz doswiadczenie bo wczesniej nie miałam takich przypadków.

Krklisz a gdzie chodzisz do lekarza? (gina)

sempe 6 lat u nich zdjęcia wywołuję i jeszcze się coś takiego nie zdarzyło :no:
mam za to czyjeś zdjęcia ślubne :-D
no ale 200 sztuk zrobione, muszę jeszcze do albumu powkładać

Tygrynka super, że Sebus lepiej !
U mnie też dziś mielone, ale z makaronem :-D
Właśnie moi wracają do domku.

nie mam pomysłu na kolację dla gości
przydałoby się coś na ciepło, podzielnego i szybkiego w wykonaniu
macie pomysły ?

NabAwe glupio gadasz kiedys trzeba sie poznac ;)
Teraz prezerwatywa szbko i bezproblemowo ;).

jagmar Ja rybka w galrecie nie pogardze tylko akurat karpia nie lubie ;) te osci mnie wykanczaja.

Ishi Dzieki bede pamietac ;).

Tygrynka Chetnie ale nie wiem czy jutro nie wyjade na tydzien z Pn.
Fajnie ze sebus juz lepiej, na salatke zrobilas mi smaka, a moj odbiad od 70min nie moze dojechac ;(.

sempe Do dr Dembinskiej ona przyjmuje na Polnej i na Chrobrego.

Ishi lasagne! :)
Krklisz a gdzie wybywasz?

mojemu mężowi nie podoba się ten lakier co wczoraj kupiłam, mówi że wygląda hmmm kupowato :D ja wolę określenie kawa z odrobiną mleka ;)

krklisz
o której wizyta? będę trzymać && za fasolkę:)

tygrynka
mojemu mężowi przeważnie nie podfobają sie moje lakiery, a już te pękające to wogóle są wg niego okropne:p faceci gustu nie mają

oo z pękającego też się śmiał :D ale i mi się przestał podobać, jak się spotkamy to mogę Ci oddać Nabawe? :)
co mi przypomniało moją akcję nad morzem z tym lakierem, pamiętasz Karola??? :D

krklisz p. Dembińska prowadziła moja ciążę :)

Nabawe, a no miło mi :) widzisz jaki piękny wydział mamy, cóż nie? Ja dopiero zaczynam.

Tygrynka świetnie że się Sebusiowi polepszyło, a ten lakier co pokazywałaś wcześniej, bossski! żadna kupa :p

Hej kochane! Noga boli, ale chyba to są moje reumatyczne bóle, już sama nie wiem, rano było lepiej, ale mój 10-kilowy klocuszek mnie wykończył, na wieczór tańcowałam z nim jak na zumbie i dupa, ból jak cholera!!!! Przepraszam, że nie dołączę do rozmowy, ale przeczytałam i wiem co u was...
krklisz - trzymaj się kochana!! Cokolwiek będzie to wiem na pewno, że podołasz, nie znam cię osobiście, ale po postach widzę, że co by się nie wydarzyło dasz radę :)
tygrynka - ja mam jeden beżowy, co wygląda trochę jak łapy kury a i tak malowałam, ważne żeby tobie się podobał :)
skrzat - zdrowiej!!!
Już nie pamiętam, co ktora pisała, bo miałam z 5 stron do ogarnięcia :) Ale życzę wam wszystkim kochane:
słońca - żeby każdy dzień był jasny i wesoły,
miłości - żeby każdy dzień obfitował w uśmiech i miłe słowo dla tych, których spotykacie,
wytrwałości i cierpliwości - żeby pocieszki malutkie jak dotąd mogły liczyć na waszą obecność i wsparcie,
przyjaźni - żebyście były "dla siebie" i dla mnie :) nadal,
wiosny w serduchach - żeby każda chwila przynosiła radość i spełnienie!!!
Pozdrawiam serdecznie! :)))

reklama
kozaczinko na którą szkołę ? :-D

krklisz eeee ja nie musze nie przesadzaj a ty musisz ? wszystkie z nas nie musi się odchudzać bo z czego, ale to urok kobiet każda uważa że jest za gruba a zbliża sie wiosna i cza coś zrobić ze sobą a mi się nie chce jak zawsze bo jestem leń ;)

tygrynka a ta koncówka od plastikowego widelca wyszła już Sebusiowi czy coś przeoczyłam? Zdrówka dla Seby

sempe - no to nie fajnie z tym najstarszym życze żeby zrozumiał że popełnił bład, a mała sie odblokuje tylko musicie troche wytrwałości i jej przejdzie pozna nowe kolezanki. Ja też mam bardzo dużo zdj do wywołania. Może jak Twój najstarszy poznan porządną dziewczyne to zmądrzeje ale życze żeby wyszedł na prostą no i wam wytrwałości bo z nastolatkiem to ciężko. Ja na serio współczuje bo moja mama miła tak ze mną. Jak pracowałam w żłobku to dziewczynka 1,5 miesiąca nie chciała jeść potem się przełamała mama nie dała za wygraną.

Ewa ale gadasz my zawsze jesteśmy chętne na poznanie nowych mam!!

Firanka Tygrynka a co z druga paczka dla rodzinki Zbyszka bo ja miałam się dołożyc teraz podrzucić Tygrynce ? co im potrzebne jeszcze bo może jakieś ciuchy dla niej i dla niego bym miała?

Dzisiaj to wszystkie dzieci miały takiego nerwa i je rozpierało ale w negatywnym sensie więc ja nie wiem co za pogoda błagam niech już będzie ciepło wtedy na dwór i spokój święty

Doszłam do końca :)

Do góry