reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

amandea gdzie byłaś jak ciebie nie było fajnie że do nas zajrzałaś, co u was?

kozaczino - życzę powodzenia i oczywiści jak najszybszego zrobienia

Ania eeee szkoda rąk do gadania a do kardiologa to pewnie nie ma w ogóle terminów w tym roku (tak myśle) oni to by chcieli żeby płacić prywatnie

lilou krklisz zdrówka imieninowego dla Oliwki ;)

Tygrynka poprostu wprosimy sie do Ishi ;) z dzieciakami oczywiście ;)

Moje dziecko było z Babcią na huśtawkach ale mu się podobało a najbardziej babci powiedziała że będzie chodzić codziennie ;) My to pewnie pójdziemy gdzieś w sobote ;)

reklama
dzisiaj jestem dumna z mojego dziecka albo z siebie zjadl mleczko z kleikiem poczytalam mu pomarudzil troche a potem pośpiewałam (bo ja umiem tak śpiewać, mąż głośniej zawsze włącza radio jak śpiewam w samochodzie :-D) kołysanke jedna zwrotke bo nie pamietam reszty chyba musze sie nauczyc (Ta Dorotka. ) i Bartuś odpłynął ahhhh jak się ciesze. Ostatnio przez 4 dni miał ciężkie zasypianie zasypiał po butli i budził sie po 30 min z takim płaczem jakby się czegoś bał nie wiem o co chodziło zobaczymy jak dzisiaj będzie.

Jagmar - zapraszaj zapraszaj to Ci się wszystkie zwalimy i domu nie poznasz ;)

Witajcie.

Rogalowa super,że wizyta u Zbyszkowej rodziny udała się:tak:

Jagmar,a Ty z jakiej części Grunwaldu jesteś? Ja mieszkam pomiędzy Parkiem Wilsona,a Areną...niby Łazarz,ale w sumie to pod dzielnica Grunwaldu. Nawet nie wiesz ile bym oddała by wyglądać tak jak Ty...

Aniaa23 mój kolega pracuje w nfz poproszę go o namiary na wszystkie poradnie ortopedyczne dziecięce i wyślę Ci,podzwonisz i może uda Ci się zaisać Karolinkę wcześniej.

Lilou wcale nie wyglądałaś na skacowaną ;-) ja mam dzisiaj taki dzień,że usiadłabym z flaszką i się upiła...ale chętnych brak:-p

Laski jestem pod jarana jak nie wiem...dzisiaj o 23:59 kończy się konkurs i będą wybierać laureata głównej nagrody tzn wózek i dodatkowo z pośród wszystkich zdjęć wybiorą 3 zdjęcia,które dostaną nagrody extra. Nigdy nic nie wygrałam w takim konkursie z głosowaniem itp,i nie powiem chciałabym wygrać coś w końcu ;-D

Firanka powodzenia, daj znać czy się udało :)
An gratulacje i dla Ciebie i dla Bartusia :D
Jagmar a nas kiedy zaprosisz? ;)

męża wysłałam po zakupy a sama przed kompa przyleciałam :D ale mieliśmy piękny dzień dzisiaj :)))

Dobry wieczór miłym Paniom:-)

Wróciłam z nart, spacer trochę nieudany bo Staś od niedawna nie znosi siedzieć w wózku:eek: fajnie że tak słoneczko świeciło, choć nadal trochę zimno.

Do Oliwki przed chwilą przyszedł kurier, tuż przed snem, teraz zachwycona siedzi i układają z P lego:-)powiem Wam że naprawdę rewelacja! dawno nie widziałam żeby Oli tak się cieszyła z prezentu:-)

krlkisz teraz juz zwątpiłam czy składałam życzenia dla Twojej Oliwki czy nie..jeśli nie przesyłamy najszersze!

skrzat fajnie ma Basia z taką babcią:)

Tygrynka co tam czytasz? przypomniało mi się .. jak Sebuś połknął liść laurowy?????

kozaczino no właśnie jak się mieszka tak wysoko??

edit: annoo Ty ładnie śpiewasz:tak:zazdroszczę! ja puszczam kołysanki utulanki:-)przynajmniej go nie rozbudzam swoim fałszowaniem:-D

firanka bo ja kaca miałam wczoraj;)

Ostatnia edycja:
Lilou a ja napisałam że liść laurowy?? chodziło mi o ziele angielskie :) to u Ciebie ;) a u teściów kawałek wiedelczyka grrrrrr fajnie że Oli się podoba lego, widziałam ten zestaw, super! a czytam Twoje książki :D dzisiaj połknęłam tę o zdradzie na trzy głosy, świetnie się czytało :) i zaczęłam "trzeci anioł".. coś cyfra 3 dzisiaj za mną chodzi :D

Firanka mieszkam w pobliżu king cross. Życzę powodzenia w konkursie może wreszcie wygrasz. Ja też nigdy nic nie wygrałam ale ja się za bardzo o wygrana nie staram. Jedyne miejsce gdzie regularnie wygrywam to są aukcje na allegro ;p.

ania ależ nie ma sprawy jak macie ochotę to zapraszam :) mieszkanko nie za duże ale myślę, że bb poznanianki pomieści.

edit oczywiście jak napisałam mego dlugiego posta to Wy się wepchnęłyście przede mnie.

Tygrynko Skrzat przyjerzdrza jutro jak macie chęć to również zapraszam a jak jutro nie pasuje to możemy się na któryś dzień w przyszłym tygodniu umówić najlepiej środę, czwartek lub piątek.

Ostatnia edycja:
Firanka bede bardzo wdzieczna za namiary na ortopedów! I trzymam kciuki za konkurs:)

Amandae witamy! Odzywaj sie czesciej!

Tygrynko a jak ten kawalek widelca? "Wyszedl" juz z Seby?

Do ortopedy dostalam skierowanie, bo malej czasto cos w pleckach jakby strzela. Np. jak ją podnosze to jakby cos przeskakiwalo. Lipcówki mowia ze to raczej nic takiego, ale wiadomo lepiej sprawdzic. Co do terminow to ja mysle ze ludzie sie sami wykoncza... Bedziemy pracowac póki zyjemy i a wizyt u lekarza jesli sa takie terminy to mozemy czasem niedozyc;/ Polska mnie przeraża.

reklama
ania mam podobne odczucia. Powinnam młodszą do alergologa zapisać ale wiem, że termin dostane za 2-3 miesiące a mleko jest mi już potrzebne bo czasem ją dokarmiam. Poza tym chciałabym, żeby ktoś mądry i życzliwy pomógł mi rozszerzyć jej dietę. Jak poszłam z Zosia to trafiłam na tak wredna babę, że mi się odechciało kolejnej wizyty. No i po raz kolejny pewnie pójdę prywatnie.

gdybyście nie miały pomysłu komu podarować 1% to możecie wesprzeć Ziomka Strona główna - ziomek-poziomek

Do góry