reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ania No masakra ale nic nie proadzisz, mozesz jeszcze zadzwonic do innej poradni moze bedzie gdzie szybciej.

Tygrynka To mily dzien sie zapowaiada ja w srode mam lekarza wiec moze czwartek?

kozaczunio Powodzenia ja to cie podziwiam ze ty w ten remont sie przeprowadzias ;).

Ishi Dziekujemy ;) my tez w marcu bo czerwiec w naszej rodzinie jest tak imieninowo obstawiony ze masakra.
Tym sposobem moje dziecko w zeszlym roku nie mialo imienin ale mysle ze jej to nie zaszkodzilo ;).

jgmar A nie myslisz zeby ja odstawic? Alko zaliczyc jakas poradnie laktacyjna moze cos sie jeszcze da zrobic
zeby do 6m-cy dobic.
Ja dopilowywyalam a o tak nie wszystko wyszlo na 100procent chyba tak to juz jest ze plany w realizacji
nie zawsze wychodza ;).

reklama
Krklisz zapraszam! może zrobimy sobie spacerek na Cytadelę jak będzie tak ładnie? :)
ok zmykam już z tego kompa bo cąły dzień mi tak minie :D miłego dnia!

lilou, krklisz wszystkiego najlepszego dla dziewczynek

krklisz ja już nawet miałam wypożyczony laktator profesjonalny i też się średnio spisał bo przy Zosi ściągać nie mogłam bo ryczała, że mama ała sobie robi, cycki bolały a efekt żaden. Chciałabym karmić chociaż w nocy jesli w dzień mi nie wyjdzie. Na razie się nie poddaję.

Hop, hop!

Pamiętacie nas?

zośka4.JPG

jagmar Ja mialam laktatory elektryczne Tomi Tippi i Baby Ono, Tomi polecam ssal jak dziecko ciagnal puszczal mial 3 poziomy bylo ok natomiast Baby Ono ssal caly czas bolalo to jak diabli caly czas wciskalam guzik zeby puscil ale nic to nie dawalo, pozbylam sie go bardzo szybko i kupilam kolejny Tomi Tippi.

amandea Witaj! pewnie że pamiętamy!!! co spotkanie to pytałam an czy ma z Tobą kontakt:) pisz co u Was!J

ja sprzątam i sprzątam,chyba to słonko mnie mobilizuje. Dostałam tel że narty dziś wcześniej,i dłużej, to nie idę na spacer, pospaceruję po Malcie 1,5 godz. mam nadzieje że bardzo zimno się nie zrobi..

Dzięki za życzenia dla Oli:) Oliwka dziś do P : no tata z mama ma prezent zaliczony a od Ciebie co dostanę:-D".

Czekam na kuriera, pewnie przyjdzie jak mnie nie będzie:/

Ishi czemu Jaś nie w pkolu?

aa coś źle przeczytałam , myślałam że wypuszczasz go na dwór:eek:
Ja wczoraj dostałam@ (dobrze że znów razem mamy:-D), nie ma jak połączenie kaca + @:crazy:

Biorę się za lasgne:-)

Ja się witam,
U mnie od rana bieganina, ale mama była u Basi, a teraz wróciłyśmy ze spacerku, Basia obłowiła się w bluzeczkę a ja w kapę na łóżko:p W sumie jedną mam ale mi się już opatrzyła;P Teraz muszę zabrać się za porządek w sypialni by ją wystawić:D Ale to może jutro:p Teraz chwila chillout a Basia śpi na dworze, pierwszy raz od jakiegoś czasu więc już się boję wieczora;/ Ale jak wstanie dam jej obiad i pójdę z nią koło 16 na drugi spacer (na nóżkach) by wybiegała to co wyspała;P
Amandae pewnie że pamiętamy! Co u Was? Jak Zosieńka, jak studia? Jak sobie radzisz?
Krkisz, Lilou życzenia dla Oliwki małej i dużej:)
Kozaczino no to oby szybko się szwagier uwinął, a jak tam w ogóle się mieszka???
Jagmar jak tam jutro wyglądasz;P Bo ja do babci się chyba wybiorę:p

reklama
Amandae ooo witaj znowu :))) ale Zosia wyrosła na śliczną pannę, gdzie się podziewałyście??
Ishi współczuję @, trzymaj się!
moi panowie polecili na spacer właśnie, a ja siedzę sobie z książką :D

Do góry