reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam :)
wczoraj padłam o 23:30 usypiając małego (miał drzemkę jak wracałam z BRW i potem nie mógł zasnąć), normalnie w ciuchach, bez kolacji, itp bo przecież miałam wstać i dalej pisać.. taaa wstałam właśnie :D wymęczona po takiej nocy, ale jeszcze parę poprawek i lecę drukować :D
Ishi o matko ale dzień miałaś, mega intensywny :D super! dzisiaj też ładnie.. jak się wiosna rozkręci na całego, to wpadaj na spacerki :))
Rogalowa jasne, wpadajcie z małą, chociaż na teatrzyku to też średnie rozmowy, dopiero chwilę po ma się chwilę ;) chyba że komuś dziecko ucieka :D
ok zmykam, miłego dnia!

No w sobotę na pewno jestem i mam nadzieję lepiej Was poznać i w końcu połapac się który nic to która mama.Pozdrawiam

reklama
Hejka
Ja jestem z dzieciakami u rodziców. Mama obiad przygotowuje a mi dała wolne. Dzieci śpią więc korzystam. Zofia wstała jak zwykle wcześnie bo po 6 i Maria razem z nią. Więc się nie wyspałam tym bardziej, że do 2 spać nie mogłam.

Dziewczyny dzięki za spotkanie. Dzisiaj ostatecznie połapałam się kto jest kim :).

Firanka ja z piersi indyka często robię zrazy i sosik albo kroję je wzdłuż na dwie części i robię zawijańca z pieczarkami, cebulką i boczkiem (w piekarniku). Można jeszcze tradycyjne kotlety zrobić też są dobre. Co do tych rajstopek dla Zosi to tak sobie myślę, że mamy ich w domu dostatecznie dużo, poza tym zaraz przyjdzie wiosna i frotki będą za ciepłe. Może znajdziesz kogoś komu bardziej się przydadzą. Nie mniej dziekuję bardzo za propozycję :)

Rogalowa dziękuję za odebranie paczki i przepraszam za obsuwę czasową. Od czasu kiedy mam dzieci i męża notorycznie się spóźniam i bardzo mi z tym źle.

Ishi nie chwaląc się też tak sądzę, że jest słodka i grzeczna ale Twoje dzieciaki też są super. Janek taki poważny się wydaje i dorosły a Agu słodziarska.
Tak w ogóle to wszystkie BB dzieciaki mamy udane.

W sumie te teatrzyki to kiepskie miejsce do pogadania bo tłoczno i dzieciaki się chowają jedna za kanapami a inne przy fontannie no ale i tak jest fajnie.

Ja chyba spasuję z tego wyjścia 16. Będę się nad tym zastanawiać ale troszkę się boje zostawić Marysię sama bez cycusia. Z Zosią miałam taka akcję akurat jak była w wieku Marysi, że po moim wyjściu z domu nie chciała nic jeść z butli i płakała przeraźliwie przez 4h aż zasnęła z wycieńczenia. Do dzisiaj mam wyrzuty sumienia. Najlepsze jest to, że w mojej obecności jadła z butelki i bez znaczenia było kto ją karmił wystarczyło, że słyszała mój głos.
No dobra miłej niedzieli :)

Skrzatku pewnie, że mały a poza tym Poznań to dziura zabita dechami ;)

Jagmar nic się nie stało przynajmniej miałam okazję chwilkę postać i porozmawiać z mamami ( niestety za krótko by dotarło do mnie która mama to dany nic) ale mam nadzieję szybko to nadrobić...Pozdrawiam

Tyhrynko dziekuje za przekazanie paczki:) I niech maly szybko wydala plastik;) Ja jak bylam mala to mialam w zwyczaju odgryzac kawalki szklanek:eek:

Lilou, skrzat kaca Wam dziewczyny wspolczuje ale imprezek zazdroszcze:tak:

Ide odpoczywac po intensywnym weekendzie.

No i po wizycie u Zbyszkowej rodzinki. Muszę przyznać że bardzo mili, sympatyczni i kochani ludzie. Do teraz ciężko mi uwierzyć jak można oszukać takich ludzi. Co trzeba mieć zamiast serca.
Bardzo się cieszę że mogłam ich poznać i zawieść tyle potrzebnych im rzeczy.
Filipek cudowny aż chciałoby się go zjeść.

Wszystkim mamom które dołączyły swoje paczuszki serdeczne podziękowania Od Kasi i Zbyszka...

Rogalowa dziękujemy za przekazanie :)
Ania23 auć , fajne zwyczaje miałaś :p jak wpadniesz do mnie to kawę dostaniesz w plastkiowym kubku :p
Krklisz umówimy się! na pewno poniedziałek i wtorek mi odpada, a reszta na razie wolna :) zapraszam!

Tygrynko ahahahaha:D Wyroslam juz z tego;p

Rogalowa dziekujemy za przekazanie anszych podarunkow. W gole to fajnie ze jest tyle dobrych ludzi chetnych do pomocy:)

ojej Tygrynka, biedy Sebuś :-(
Oby szybko poszło i nic mu nie było :tak:

lilou tak czułam, że dziś umierasz na kaca :-p

rogalowa fajnie, że udało Ci się odebrać nasze paczki i szybko je przekazać :happy:
oby stanęli na nogi jak najszybciej :tak:

Oj tam oj tam:p to nie kac tylko ten antybiotyk na alkohol:no: no ale już ok, tylko nogi bolą i zmęczona jestem:sorry:

A jutro od rana porządki połikendowe:-p i czekam na paczkę klocków lego ze streetcomu,akurat na imieninki Oliwki dojdzie:happy:

a teraz uciekam bo mąż krzyczzy:-p

lilou ale fajnie z tymi klockami fajnie ze ci się udało my ostatnio dostalismy z konrra bulionetki :-) ide spac bop padam po podróży papapa

reklama
Cześć
Ja wczoraj padłam jak mucha razem z Marysia. Sama zasnąć nie chciała a jak się z nia położyłam to oczka zamkneła od razu.
M dzisiaj wcześniej do pracy pojechała a mnie słońce wygoniło z wyrka. Na dworze wygląda cudnie. Słonko ładnie świaci tylko szkoda, że tak zimno brrrrr.

Krklisz a mi się wydaje czy pisałaś, że Twój M pracuje na grunwaldzie i mogłabys czasem się z nim zabrać i nas odwiedzić?
Jeśli tak to zapraszam.
Aniaa ja gryzłam szklanki mojej babci bo miała takie cieniutkie :). Później miałam zakaz picia w szklankach. Dostałam specjalny kubek ;p.

Do góry