reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dzień dobry!

Ja też jestem chętna do pomocy! T zorganizujmy się kto co..chyba że pokupujemy, a potem podzielimy na chętne na zbiórkę.ciuszki w rozmiarze 68 mam też.

Ale plama, źle zapisałam godzinę rehabilitacji, i zamiast 9 zapisałam 10. tylko że Staś spał i zadzwoniłam, czy możemy iść na późniejszą godz. na szczęście nie było problemu.

Teraz zbieram się do porządków choć lenia mam strasznego:/

Ostatnia edycja:
reklama
Jarzębinka spoko loko my jesteśmy chętne na spacerki o ile humorki dopiszą moim grzecznym dzieciom.

Jarzebinka no jak będzie ładna pogoda i Basi katar w nic się nie rozwinie to jutro chętnie;) Wczęśniej może w takim razie pojadę do babci, to daj znać o której, a mąż mnie po pracy zabierze;P

ja będę w domu na 100%o 16.30 bo chciałam jeszcze iść z Kamilkiem do przedszkola na drzwi otwarte.... a Jagmar pisząc spacer miałam na myśli spacerek od ciebie do mnie.... u mnie zbiórka... herbata,kawa i zabawa..... więc czy 16.30 Wam pasuje ?????

Tak wiec wytrzymalam bez slodkiego az 3 dni:-D

zawsze to jakiś sukces, kolejny będzie dłuższy...... :tak:

jarzębinko pomysł z urodzinami łączonymi całkiem fajny ;-)

mi też się podoba....... :tak:

O jakim teatrzyku wy piszecie? bo ja nie w temacie a moze tez bym sie przeszla :):):)

wybieramy sie tutaj:

Uwaga !!! Darmowe przedstawienia dla dzieci w Mieście Wnętrz BRW przy ul Serbskiej 9 w Poznaniu
HARMONOGRAM PRZEDSTAWIEŃ DOBREGO TEATRU W SALONIE BRW w POZNANIU
03 marca g 15:00
Na straganie w dzień targowy....- przedstawienie teatralne
10 marca g 15:00
PIK POK- Przygody Pingwina - przedstawienie teatralne
17 marca g 15:00
Bajusie szukają Pani Wiosny- przedstawienie teatralne
24 marca g 15:00
Wielkanocne niespodzianki z Kolorowej Pisanki- przedstawienie teatralne
31 marca g 15;00
Jak Kotek z Zajączkiem Wielkanoc na wsi witali- przedstawienie teatralne

Jarzębinka jak dla mnie ok, ale Basia ma lekkie katar więc nie wiem czy Wam to nie przeszkadza? Jak co to ja pewnie pojadę około 14 do babci:p więc do ciebie będę miała rzut beretem, dasz znać że mogę przychodzic i będę:p

O miałam pisać że my też idziemy:-)

Ktoś mi dziś podmienił dziecko:-(jęczy cały czas:/ wiem że to zęby..

a z przyjemniejszych spraw to skowronek śpiewa mi pięknie pod oknem, wiosna tuż tuż:-)

Ja się wybieram na teatrzyk :).
Jarzębinko to ja sobie zrobię taki spacerek ode mnie do Ciebie ale okrężną drogą, żeby dzieciaki chociaż troszkę powietrzem pooddychały :).

Pamiętacie może ze swojego dzieciństwa taka książeczkę o chłopcu, który chciał być duży, żeby móc robić to czego nie może jako dziecko. Opowiadał, że jak będzie duży to pozwoli swoim dzieciom wskoczyć do kałuży ale on wskoczy do największej bo jest największy, że wszyscy dostana lody ale on największe bo jest największy...itp. Nie mogę jej znaleźć bo nie pamiętam tytułu a to była moja ulubiona książeczka :(.

Ostatnia edycja:
Jarzębinka będziemy koło 16:30 do babci nie jadę, bo biedaczka ma jelitówkę:( To się chyba wykluwa dość długo:( A już chciałam do niej jechać tak niezapowiedziana ale coś mnie tknęło i zadzwoniłam!

Witam :)

jarzebinka ile trwaja te przedstawinia? bo tak mysle czy z moimi isc tylko nie wiem czy wysiędzą :sorry:

Skrzat zdrówka dla Babci

jarzebinka, Skrzat, jagamr miłego spotakania :-)

a my wrocilsimy z tesco :p Emila ozdobiona kolczykami (prezent na 20-miesięcznice) choc w lutym nie bylo 30 :p była dzielna :tak: wystraszyła sie tego huku wiec chwilkę płakała i złapała z jedno ucha jak juz był w nim kolczyk :tak: dostała od pani ksiązeczke dla dzieci w nagrodę i bylo po sprawie :-) wygląda teraz zupełnie inaczej, taka mała-duza dama :-) ciesze sie bardzo ze sie zdecydowałam na to przebicie ,bo ja miałam robione w wieku 4-5 lat i nieststy pamietam to do dzis:sorry::sorry: a tez byla juz epoka przebijania pistoletem :tak: ale sie ciesze :-)

miłego dnia :)

reklama
My też jakoś tak będziemy ok 16:30.

Natuśka te teatrzyki raczej nie są długie ok 30-40 minut. Poza tym jak dziecku się nudzi to może się kręcić i nie musi grzecznie siedzieć.

Do góry