reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
no hej:-)

po wizycie jestem zadowolona, zapowiada się 3 dziura:-D od dzis mojego męza dziurkaczem będę nazywała!!!:cool2: dziecie ma 11cm i 180gr malenstwo malutkie a ja mam na wadze 84!!!!!!!!!! ło matko jak do porodu wytrzymam.

potwierdzam ze jak mąz lekko chory to juz mu na umarcie się ma:-p

na biegunke silną polecam nifuroksazyd...

ojej ale wpadka!! jutro popielec a my mamy to przyjęcie dla dzieci!! trudno nikt nie protestował, będziemy imprezować zaraz zabieram się za robienie sernika na zimno i piernika, sałatki zrobie jutro, jedną się robi w 5minut:-)

wracając do dzieci to mi się zawsze chce:-) oprócz tego za mam swoje to ciągle mam pod opieką "obce":tak:

Malutka nie pisz do mnie jakbys mnie nie znala:-D Przypomnij sobie kto Ci o tym forum powiedzial:-p A wozek wiesz jaki mam bo nie raz go widzialas:-p

Malutka się do Ani nie przyznaje?? Ania przyznaj się co jej zawiniłaś :p
jak tam dzieciaczki? Oliwka, Bartuś? mam nadzieję, że już lepiej..
Sempe gratuluję kolejnej dziurki :D na kiedy masz termin? dzieci post nie dotyczy ;)
Natuśka no w sumie w ciemno mogłam :D ale ciemno na dworze to mi się nie chciało ;) a serio to co dziś kuchnia wydawała? i co bedzie wydawać jutro? :D

sempe - gratulacje! Mogłabym mieć córeczkę :))) następnym razem ;) 84? To tyle co ja teraz, mam niby 170 cm wzrostu, ale i tak źle mi :/ Ale kochana Ty masz dzidziusia w brzuszku, także nie martw się :)))))

Wczoraj nasz syn nas zadziwił, zasnął bez lulania, o 22 dostał mleko z kaszką i spał do 3!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Pierwszy raz od urodzenia :))) Potem obudził się o 6... jaki relaks :))))) Dziś też zasnął bez lulania (to moje pierwsze kroki do "samodzielnego" zasypiania w łóżeczku :))), jak się obudzi dostanie 150ml z kaszką i mam nadzieję, że będzie powtórka z wczoraj... Dziś ulał chyba z 5 razy :(((( Koleżanka dała mi namiar na fajnego pediatrę i jak się nic nie zmieni to w przyszłym tyg go zabierzemy... Nie podoba mi sie to....
A u nas jutro post, więc jeden do syta i dwa lekkie posiłki :( i jeszcze fitness wieczorem, ładnie zaczynam swoje dietowanie :))) A dziś zrobiłam makaron penne w sosie szpinakowo-śmietanowym z kurczaczkiem.... mniaaammmm, chyba nie muszę mówić, jak wygląda mój brzuch??? w 6 m-cu miałam mniejszy, serio :)))

Upiekłam faworki:)

ja też upiekłam :-D
m. w drodze z pracy kupił jajka, przed chwilą wyszłam z kuchni :rofl2:

sempe gratuluję córki !

Majka oby samodzielne zasypiane juz na stałe Piotrusiowi zostało :)
u nas też jutro post
ale co się dziś faworków najadłam to moje :D

zmykam dopakowywać torby, bo juto wyjeżdżamy :-)

Ostatnia edycja:
ishi - hahhahaha, ja podobnie, tyle, ze jeszcze sernik wiedeński (chociaż nie lubię rodzynek - zżarłam!) i beziki.... najadłam się na następne 40 dni :D

reklama
sempe gratuluję dziurki !

Tygrynka mały gorączke ma marude taka że masakara. Ciężko z zaśnięciem ale zobaczymy co bedzie jutro. no i w nocy

Przepraszam ze sie nie rozpisze ale jestem rozpita przez małego nocka nie przespana non stop marudzenie no cóż cza jakoś przeżyć. Mały nie ma już tak popażonego tyłka smekta żyga i panadolem tez ryczy jak wół wiec zostają mi czopki viburcol to super sprawa dałam mu na spanie i zobaczymy jak "przespi noc". Poczytam was ale pisać mi sie nie chce przepraszam

Do góry