reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

A my pijemy winko, dzieci śpią, mąż właśnie zaskoczył prezentem:szok:

Nie wiem co z jutrzejszym kinem bo straszą pogodą:/ pani w garażu dziś walczyła z autem które nie chciało odpalić:/

krklisz mhmm i jak ten kurczak? jakiś czas temu też chciałam zrobić, ale wygrał kurczak curry:)

natuska hihi wiem że Tobie pewnie nie do śmiechu było, ale jak czytam o Twojej dwójce to przeważnie z wielkim uśmiechem na twarzy. :-D

ishi daj znać rano, żeby zdążyła wstać w razie co;-)i umów mnie!please;-)

MajaK Mąż prasuje:szok:??? wow no szczerze zazdroszcze:-)

P wrócił właśnie, bo poszedł do garażu, a ktoś za szybą mojego auta zostawił notkę "JAKBYŚ WYŁĄCZYŁ ŚWAITŁO W KABINIE TO ZAPALIŁBYM TWÓJ SAMOCHÓD- TWÓJ AKUMULATOR"
w szoku jestem:eek:Oliwka musiała zapalić, jak wysadzam Stasia to nie patrzę, bo zawsze obładowana torbami. ale ktoś troskliwy...

Ostatnia edycja:
reklama
lilou - ano prasuje! :)) Do czasu mojej ciąży robiłam to ja (bo myślałam, ze jestem w tym najlepsza) :D W ciąży poprasował raz, jak ja byłam warzywkiem (mdłości itp.:)), a teraz jak Piotruś jest z nami, ja nie ogarniam rzeczywistości domowej, przeprosiłam żelazko i oddałam je mężowi... jest w tym naprawdę dobry :))) no i kuchnie wieczorem też ogarnia żebym rano miała porządek i wyparzone butle :))) zawsze mnie zaskakuje tym, że wyciera naczynia - ja tego nie robię nigdy! chowam jak wyschną :))) zaskakuje mnie, ot co :))) a winka zazdroszczę!!!! nie piłam juz baaaardzo długo :))) śmieję się, ze odbiję sobie na imprezie polaktacyjnej :pPP

jagmar - przepis rewelacja, zadnych skomplikowanych czynności, na pewno wypróbuje! :)

Ostatnia edycja:
Maja no właśnie imprezka polaktacyjna przede mną:-) ale wprawiam się :-D mój szanowny małżonek w domu nic nie robi:/ także podziw dla Twojego;-)

jagmar ooo fajny przepis na pewno wybróbuje :-)

mój też prawie nic nie robi. Wiesza pranie i wyrzuca śmieci. Prasował z dwa, może trzy razy ale ile przy tym było marudzenia. Natomiast posprzątaną wieczorem kuchnie rano doprowadza do takiego stanu, ze czasem mam łzy w oczach (i nie są to łzy radości). No ale jest za to mistrzem spania na kanapie :).

MajkaK fajne takie podejście, podoba mi się bardzo :D my też mamy (i będziemy mieli kościelny) w miesiącu bez "r", dodatkowo kościelny w 2013, więc rodzina ręce zalamuje że pechowo :D
Lilou no i co to za prezent bo wciąż się nie dowiedziałam a umieram z ciekawości?? :))) fajne z tym akumulatorem :)
Jagmar nie robiłam, bo dzisiaj zjedliśmy ostatni kawałek tortu (tak to jest jak się robi identyczny tort dla 7 osób jak wcześniej dla 14 :D) i babeczki :D a Ty? muszę kiedyś zrobic pizzę sama :) a tulipanów zazdroszczę bo już mi się marzą :D
Natuśka Ty masz kaskaderów a nie dzieci w domu :D

no lilou co to za prezent ? Kiss kiss ? :-p
Co do jutra to się nie stresuj, nawet gdybym szła, to prosto do Malty.

MajkaK mąż, który prasuje :szok:
Mój robi różne rzeczy, ale nie prasuje...a szkoda, bo ja tego nie cierpię robić.

my też mamy (i będziemy mieli kościelny) w miesiącu bez "r", dodatkowo kościelny w 2013, więc rodzina ręce zalamuje że pechowo :D

e tam pechowo, a w jakim miesiącu ślub ?

Ishi To bedzie trzecie ? ;)

MajkaK Tak tez myslalam o tym szpitalu tylko zniechecilo mnie wymuszanie 300PLN za porod rodzinny ktory nalezy
ci sie za free jak psu zupa.
My tez slubowalismy w maju ;))))) Dla mnie to jest piekny miesiac z wielu pwodow i nie przejmuje sie takimi
zabobonami.
zazdroszcze moj sie nigdy nie chcial zapoznac z zelazki za to zawsze mi mowi ze nie mysze prasowac, rzeczy
wyprasuja sie na nim ;).

A ja czerwonych dresow nie posiadam ;) Mam tylko czerwone rurki ale malo wygodne a jak mowicie ze tak dzialaja
to chyba musz epowaznie o nich pomyslec ;)
Tylko moje dziecko ma dzis czerwona czapke do spania- mysialam zrobic
kompres bo chyba ciemieniucha ma ochote wrocic niestety.

lilou Kurczak godny polecenia ja na koncu uzylam cytryny, i bardzo nam smakowal ;) Wybralam ten przepis
bo skladniki w najblizszym sklepie kupilam wszystkie ;)
Tak bardzo troskliwy ;) Ja tez juz trenuje taka abstynecja pozniej moze zabic ;)

jagmar Dzieki za przepis.
To musisz go troche wytresowac moj tez aniolem nie jest ale kuchnie posprzata za miotle sie zlapie, tylko w myciu
WC to ja chyba bede mistrzem do konca swoich dni ;( (moj tez sie czasem przyleniwia ale wtedy go motywuje ;) )

na-tuska Ty to na brak wrazen nie mozesz narzekac.

Dobra ide niuniu robaczki. Dodranoc

Witam dziś!

Ale produkcja laseczki. My też jakoś nie przywiązujemy wagi do walentynek,po prostu okazujemy sobie uczucia na codzień:-D. Lecz mimo wszystko mężuś sprawił mi zumbę na ps3 i teraz ćwiczę codziennie kochane przed ekranem tv,oj ćwiczę,świetna zabawa:-).

krklisz Brawo za bystrość umysłu :-) Tak myślimy już o starankach aby synuś miał rodzeństwo ale tak po wakacjach letnich chcemy brać się do dzieła.:tak:
Lilou Niestety M ma nocna zmianę w pracy w tym tygodniu:wściekła/y:
Tygrynka A myślisz że znajdzie się dla nas jeszcze jakiś skrawek podłogi w piątek popołudniu u Ciebie?:zawstydzona/y:Może być Twój pokoik od wszystkiego nawet:-D
Natuska pomysłów Twojej parki chyba nikt nie przebije.Mały póki co krzesełko i stoliczek wykorzystuje zgodnie z przeznaczeniem.:tak:

reklama
No nie kiss kiss ale szwajcarski zegarek:-)sam wybierał :szok: a ja tylko (pewna że on nic nie kupi-zreszta nigdy sobie prezentów nie robiliśmy) kupiłam miód pitny:-)

ishi hmm tylko nie mam tel:/ i jak się dowiem? no coś wymyślę , poszukam jeszcze powinnam mieć jakiś zastępczy zastępczego;-)

ajentka ale to musi śmiesznie wyglądać jak tańczysz przed tv:-D

jagmar ooo to mogą sobie mężowie przybić piątkę, u nas rano wygląda jakby tornado przeszło:baffled:

Mąż poszedł spać, ja sobie jakiś serialik włączę jeszcze.

dobranoc Wam mówię:tak:

Do góry