reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej
Ja też się postaram dojechać ale jestem mega padnięta bo mój szanowny był wczoraj z kumplami i się cmików napalił i chrapał jak stary dziad a ja biedna na kanapie zlądowałam o 2 bo nie mogłam przy tym warkocie zasnąć.

Nie wiem czy jeszcze tu jesteście ja mam wózek Phil&teds i Zosia ma kwiecistą kurteczkę niech to będzie mój znak rozpoznawczy.

krklisz -bardzo dziękuję za podpowiedź! :)) Szkoda tylko, ze ja nie mogę takiej błyskawicznej robić, bo jest mleczna, a młody ma skazę białkową :( al postaram się coś tam wykombinować... dziś z mężem kupiliśmy rosołek hipp'a z kaszą manną z glutenem, ale nie wiem ile tego podawać, żeby była odpowiednia dawka... muszę trochę poczytać :))) miłego oglądania teatrzyku! :)))

dziewczyny dzięki za miłe towarzystwo :) Jagmar i Krklisz - bardzo miło było poznać :)) Lilou dobrze że przeczytałaś przed wyjściem jak ma wyglądać Jagmar :D
my dopiero 20min temu do domu zlądowaliśmy :D Lilou i co kupiłaś tę pizzę z tesco? ja właśnie czekam aż mi się zrobi, mąż już swoją zjadł i mowi że pyszna :)
no nic, odpocznę i do roboty...

Czesc to ci powiem ze ciezko cos znalesc na temat tego ile jest glutenu w zwyklej kaszce lub mace, mozne oczywiscie przyjac ogolnie 1 etap dawac po 1lyzce wybranego produktu a potem po 2 lyzki ale ile bedzie tam glutenu nie zgadniesz. Ja na poczatku tez podeszlam do tematu bardzo zadniczo potem powiedzilam pas bo dziecko zaczelo jesc chlebek ciastko itp i wtedy juz wogole nie wiedzialam ile dokladnie glutenu spozywa ;)
Powodzenia ;)

Dzieki dzieki fanie bylo ;)

Tygrynka dzieki nam rozniez bylo bardzo milo moze uda sie kiedys potorzyc ;) To ladnie pobalowaliscie my w domku zladowalismy szybko za to byla pyszna kawka z pianka i swiezo upieczone ciasteczko ;)
Zazdroszcze pizzy ;) Pozdr pa

reklama
Do góry