reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kochane po zakupkach postanowilam sobie umyc lodowke bo juz od tygodnia sie za to zabieralam no i umylam ale prasowanie nadal odlogiem hi hi:-):-):-)moze dzis wieczorem sie zmobilizuje:biggrin2::tak:

no ale wracając do lodówki ja tu se myje a moje dziecko cos cicho siedzi jak na jej charakterek no wiec zaglondam do salonu a ona............

ukradła mi pasztet z lodówi i smarowała po panelach myslalam ze zawału dostane nie dosc ze ona cala w pasztecie to jeszcze salon:szok::szok::szok::szok:

NIE CHCE KTóRAś JEJ NA WEEKEND???????????????????-CHETNIE ODDAM:tak::-D
a tak ogólnie to chyba zaczyna kumac ze jest cos takiego jak chodzenie bo powoli przechodzi z jednego konca wyrka na drugie ,ale to pomalutku no i stoi chwilke bez trzymanki a potem bach na pupe hehe

no pochwalila,wyzaliłam sie ide cos wszamac zajrze potem.............

reklama
bardzo chętnie więc raczej się piszę, gorzej jak nie będe miała czym do was dojechać, bo nie chce mi sie w tramwaj pchać z małą :baffled: ale powinnam coś wykombinowac, w takim razie piszcie gdzie, kiedy i o której :tak:

Iwonka -no to super;-) napewno cos wykombinujesz

a co do miesjca to jakos wspólnie musimy zadecydowac gdzie jak znacie jakies fajne miejsca z placem zabaw dla dzieci i piwkiem dla mam:tak::tak:to było by super

a wiec czekamy na propozycje

cze,
ja sie dostosuje do miejsca i godziny,podroze komunikacja miejska w razie co nie sa mi obce ani strasznze ;-),jak ma byc pifko,to moze tez z miejscem na namioty..JARZEBINKA,duza bedziecie mieli dzialeczke;-):rofl2:
iwonka - corcia sliczna :)
u mnie sielanka sie skonczyla:baffled:
Zuzka zaczela wiecej kaszlec:(
Hania kaszle i najgorsze,ze ma znowu biegunke,w prawdzie zrobila tylko 7 kup,to mala jak na jej mozliwosci,reaguje na leki chyba tym razem,ale i tak mam stresa i wyjazd widze w czarnych kolorach;jutro do pediatry znowu:-:)baffled:

Pozdrawia Katka:ninja2:

cze,
ja sie dostosuje do miejsca i godziny,podroze komunikacja miejska w razie co nie sa mi obce ani strasznze ;-),jak ma byc pifko,to moze tez z miejscem na namioty..JARZEBINKA,duza bedziecie mieli dzialeczke;-):rofl2:[/quote]

miejsce na namioty jest i to na cały oboz, wiec jeżeli chcecie spotkanie biwakowe, to ja nie widzę problemu :tak: nawet jakis namiot by sie znalazł, możecie rozważyć propozycje - ZAPRASZAM do siebie ,

a moje dziecie tez walczy chyba z jakąs biegunką, mówi,że niby go nic nie boli, ale jednak dołem z niego leci :tak:

Iwonka, córeczka jest śliczna, :tak: oj chyba tęsknię za takim malenstwem
Pinka czyli pewnie pierwszy samodzielny kroczek coraz bliżej :tak:
Gosia, to czekamy na twoje zdanie, napisz w jakie dni pracujesz i bedziemy ustalały już konkrety co do spotkania :laugh2:

a ja mam dzisiaj wolne, więc lecę na zakupy i może troszke na słoneczko :laugh2::happy: a głosu nadal brak :baffled: chyba to jednak coś poważniejszego, kratań czy jaka chole....... :baffled:

miłego dzionka :rofl2:

Gosia- moze cos do tego czasu sie wyjasni;-) w koncu to jeszcze
3 miesiace;-) fajnie jak bys była:-):tak:

izka- to jak by co to mozemy po ciebie podjechac autem i zabrac na spotkanie tylko dasz potem namiary gdzie mieszkasz co ty na to?
jarzebinka- no to masz zwalimy ci sie na ogród Wszystkie!!!!!!!!! ha ha:-D:-D:-D milego opalania.......

a moja spryciula dziś walneła salto z wózka na ziemie nawet pasy nie pomogły bo jakos je dopiela i wylazła z nich o malo co zawału nie dostałam kurcze dobrze ze sobie niczego nie zlamała...................
a teraz siedzi przy pralce i chleb zajada ha ha ona uwielbia jak robie pranie hihi bo moze sie wpatrwyac cały czas jak sie kreci....................

ok lece cos wszamac

Gosia- kurcze powinni sie okreslic czy masz pracowac czy nie bo tak to kurcze nic zaplanowac sobie nie mozna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ty tam masz umowe czy nie??? to moze poszukaj sobie innej pracy w poznaniu akurat cukierni jest w brud:tak:

reklama
Pinka, to ale stresiora przezylać z tym upadkiem malej :szok: dobrze,że nic wielkiego sie nie stało :tak: a ogródek Was wszystkie pomieści, a nawet jak sie pokłócimi to każda znajdzie kąt dla siebie i nie bedziemy sobie w droge wchodziły, taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki jest wielki :tak::-D:tak:

Gosia, też mam nadzieję,że to tego czasu się wszystko pozytywnie wyjasni i będziesz mogła sie z nami spotkać :tak:

Iwonka, i widzisz, problem dojazdu sie sam rozwiazał :tak:

Do góry