reklama
iwonkablaz
Fanka BB :)
Katka - no mam nadzije ze poczatki sa najtrudniejsze, bo teraz wogóle mam załamke, Natalka w nocy marudka nie chce spać i odsypiamy w dzień i to razem w łóżku, wiec sie obawiam że bede musiała ją brać w nocy do łóżka żeby jakoś sie wyspać i nie mylić dnia z nocą 
Kubala - dziękuję! cierpliwość napewno się przyda
dla twojego dziecka tez zdrówka, już zaraz będzie biegać na nóżkach :-)

Kubala - dziękuję! cierpliwość napewno się przyda

Katka
Użyszkodnik ;)
helol,
ja sie relaxuje na maxa,jest bosssssko
;dziewczyny caly dzien na dworze,byly kapiele,zabawy w piaskownicy osbistej,spacerek w lesie...
iwonka - odsypiaj,musisz byc wypoczeta,by miec sily i cierpliwosc do dziecka;a to,ze mloda sie uspokaja przy Tobie i w Twym lozku - coz z tego!!;Zuzka spala ze mna do roku,a potem sie jej odechcialo,Hania spala przez pierwszy miesiac,a potem juz sie jej odechcialo i do tej pory jest jej raczej ze mna,, ciasno",a w obgole ejst straszna przylepa.Na spanie samemu tez przyjdzie pora...;-)
kubala - dzieki za odp;mam nadzieje,ze tez bedziemy od razu kierowani na takie badanie;generalnie trzymam sie diety ustalonej przez gastrolog,na moje nie dalam mlodej nic nowego do jedzenia,a z zakazanych rzeczy,z rozpedu dodalam do barszczu cytryny;mloda zjadla,a potem mi sie przypomnialo
,ze nie moze i znou jest wysypana od wczoraj; i nie wiem czy przez ta cytryne czy od czegos innego
pinka - juz zauwazam poprawe u Hani;jeszcze sie zdarza po 6 kup,dzis byly 4,nadal czarne,kwaskowe,ale sa juz uformowane:-).
POzdrawia Katka
ja sie relaxuje na maxa,jest bosssssko

iwonka - odsypiaj,musisz byc wypoczeta,by miec sily i cierpliwosc do dziecka;a to,ze mloda sie uspokaja przy Tobie i w Twym lozku - coz z tego!!;Zuzka spala ze mna do roku,a potem sie jej odechcialo,Hania spala przez pierwszy miesiac,a potem juz sie jej odechcialo i do tej pory jest jej raczej ze mna,, ciasno",a w obgole ejst straszna przylepa.Na spanie samemu tez przyjdzie pora...;-)
kubala - dzieki za odp;mam nadzieje,ze tez bedziemy od razu kierowani na takie badanie;generalnie trzymam sie diety ustalonej przez gastrolog,na moje nie dalam mlodej nic nowego do jedzenia,a z zakazanych rzeczy,z rozpedu dodalam do barszczu cytryny;mloda zjadla,a potem mi sie przypomnialo

pinka - juz zauwazam poprawe u Hani;jeszcze sie zdarza po 6 kup,dzis byly 4,nadal czarne,kwaskowe,ale sa juz uformowane:-).
POzdrawia Katka

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Pinka to daj znać, która sobota pasowałaby Tobie na spotkanko, to może wtedy cos sobie zorganizujemy i ponownie sie spotkamy
abyśmy nie weszły terminet w roczek małej, bo to pewnie bedzie rodzinne świeto 

Katuś, to przyjemności na leniuchowaniu
leżakowaniu
i zdrówka dla dziewczynek
ja też mam mega katar, w poniedziałek na jeździe miałam pootwierane okna, przyjemnie wiało i potem dwie nocki z głowy, ciekawe jak bedzie dzisiaj, może sie wyśpię
a mały też coś nie najlepiej, bo ma rozwolnienie
zobaczymy jak bedzie jutro 
a wogóle to jutro idziemy do przedszkola na spotkanie organizacyjne i podpisanie umowy
co kolwiek to znaczy
mam nadzieję,że małemu się spodoba i bedzie zadowolony

a każde popołudnie spędzamy na Rusałce
pogoda jest poprostu rewelacyjna 
Iwonka, co do szczepien, to ja nie pomogę, ja szczepiłam tradycyjnymi szczepionkami

Katuś, to przyjemności na leniuchowaniu

a wogóle to jutro idziemy do przedszkola na spotkanie organizacyjne i podpisanie umowy

a każde popołudnie spędzamy na Rusałce

Iwonka, co do szczepien, to ja nie pomogę, ja szczepiłam tradycyjnymi szczepionkami
ufffffffff nareszcie małaz zasnela wiece co ja to mam przeboje jak nie z moim dzieciatkiem to z moim chlopem dwa dni temu noge skrecil a dzis w swoje urodziny samochód go potrącil

masakra mówie wam cały potrzaskany a na dodatek babka uciekla i kicha

Jarzebinka no mnie kochana prócz 30 (sobota ) to wszystkie dni pasuja he he fajnie bedzie sie spotkac ponownie ale tym razem to na piwku jakims hi hi
katka- ty babolu cytryne wcisną no :-):-):-)bidna córcia ucałuj ja w nosek
Gosia -jakas ty obrotna kobito!!!!!!!!!!!:-) a to obciecie psa powaliło mnie na kolana:-):-):-)skoro juz zrobilas takie pysznosci to moze bys nas poczestowala co?? a nie tylko apetyt robisz ha ha:-)
ja jurto mam mega sterte do prasowania bo dzis juz mi sie nie chciałao

Jarzebinka no mnie kochana prócz 30 (sobota ) to wszystkie dni pasuja he he fajnie bedzie sie spotkac ponownie ale tym razem to na piwku jakims hi hi
katka- ty babolu cytryne wcisną no :-):-):-)bidna córcia ucałuj ja w nosek

Gosia -jakas ty obrotna kobito!!!!!!!!!!!:-) a to obciecie psa powaliło mnie na kolana:-):-):-)skoro juz zrobilas takie pysznosci to moze bys nas poczestowala co?? a nie tylko apetyt robisz ha ha:-)

ja jurto mam mega sterte do prasowania bo dzis juz mi sie nie chciałao

Katka
Użyszkodnik ;)
gosia - chyba jakis rekord chcesz pobic
pinka - Biedny ten Twoj maz,mam nadzieje,ze nic powaznego mu sie nia stalo. A ja nie babol,gorzej,jakis dzwon ogoniasty ze mnie,no ale kazdemu moze zdarzyc wpadka
,w koncu musze sie tego nauczyc.alergia to u mnie nowosc.Moje pikne spia od 20,obie chrapia ,ze az milo.
pinka - Biedny ten Twoj maz,mam nadzieje,ze nic powaznego mu sie nia stalo. A ja nie babol,gorzej,jakis dzwon ogoniasty ze mnie,no ale kazdemu moze zdarzyc wpadka

kubala
mama z sierpnia ' 07
gosia - kurcze, ale masz pałera
Mi tak sie nie chce sprzatac, ze szok... teraz to co drugi dzień tylko odkurzam mieszkanie, bo jak mały raczkuje to zawsze coś na podłodze wynajdzie a tak to zawsze w pt. mamy generalne sprzątanko, ale większą część roboty odwala moj mąż ;-)
Mamy nadzieje, ze tym razem bedziesz na spotkanku
jesli uda nam sie jakoąś date ustalić :-)
pinka i jarzebinka - ja tez jestem za piwkiem
tylko, że mi soboty w sumie to tak sobie pasują, może jakiś dzień po południu? Jarzebinka dasz rade, bo wiem, że Ty pracujesz...
Niech każda pomyśli i napisze swoje propozycje, może uda nam się zgrać.
Mamy nadzieje, ze tym razem bedziesz na spotkanku

pinka i jarzebinka - ja tez jestem za piwkiem

Niech każda pomyśli i napisze swoje propozycje, może uda nam się zgrać.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Kubala, też doszłam do wniosku,że może w tygodniu, bo z tego co pamietam Gosia też w weekendy pracuje, a ja sobie poradzę, poprostu wezmę urlop albo coś, nie ma problemu
ja bym proponowała ostatni tydzień sierpnia, bo wtedy mały ma wakacje jeszcze, a na początku września nie chciałabym go do razu zwalniać z przedszkola, niech sie aklimatyzuje od początku
może 26-27 sierpnia ??? chyba,że to bedzie popołudniem, to wtedy początek września też pasuje, odbiore go wcześniej i z głowy ??? więc czekam na Wasze propozycje 

bo 15.00 to też przyzwoita godzina ???
a ja dzisiaj zaniemówiłam, porosto to kataru jeszcze doszedł brak głosu
dobrze,że posty są pisane, bo inaczej nie mogłabym z Wami pogadać 
przyjemnego dzionka

a ja dzisiaj zaniemówiłam, porosto to kataru jeszcze doszedł brak głosu

przyjemnego dzionka
reklama
:-):-):-):-)

GOSIA- dzieki za zyczonka dla staruszka
jest troche poobijany i obolały ale zyje na szczescie nic powaznego sie nie stalo mial szczescie w nieszczesciu
i chyba mój sen sie sprawdził tylko ze w mniej tragicznej scenerii
co do spotkania to mnie tez pasują dni w tygodniu moze byc po poludniu nie ma
sprawy:-) gosia teraz sie nie wymiga od spotkania hehe
pogode mamy nie za ciekawa ale coz pozniej na zakupy musze wedrowac

kubala -co do sprzatania nic nie mów ja juz mam dosc!!!!!!!!!!maa cigle cos rozciera na panelach
rozrzuca zabawki masakra................ a jeszcze dzis mam mega sterte prasowania bo wczoraj prałam
jarzebinka -to mozesz kochana nam cos zaspiewac ha ha

GOSIA- dzieki za zyczonka dla staruszka

i chyba mój sen sie sprawdził tylko ze w mniej tragicznej scenerii

co do spotkania to mnie tez pasują dni w tygodniu moze byc po poludniu nie ma
sprawy:-) gosia teraz sie nie wymiga od spotkania hehe
pogode mamy nie za ciekawa ale coz pozniej na zakupy musze wedrowac

kubala -co do sprzatania nic nie mów ja juz mam dosc!!!!!!!!!!maa cigle cos rozciera na panelach

jarzebinka -to mozesz kochana nam cos zaspiewac ha ha