reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Lilou to może jedźmy w środę po kinie? bo w ogóle się dowiedziałam że mąż ma jutro wolne i chcemy pobyć trochę razem.. zresztą złapię Cię na fb :D
Skrzat i jak Basia? wszystko dobrze czy coś złego się rozwinęło?? a Ty jak się czujesz? może Cie przewiało?? też nie lubię tłumów, dlatego super nam się wczoraj udało szybko wszystko załatwić (a w kasie w ikei nawet szybciej niż zawsze :D), bo jak widziałam ten korek do galerii malta - masakra!MamaGabi daj znać o termach, my mieliśmy się wybrać w tym tygodniu ale najpierw musimy młodego zaszczepić póki bez kataru jest.. a z nóżkami to z jednej strony to faktycznie tak jest że jeszcze może mieć krzywe (nam pediatra mówił że wczesne chodzenie nie ma nic do tego, o ile dziecko samo zaczęło chodzić nie zachęcane, bo Seba chodził już jak miał 8 mies a wstawał jak miał 6! strasznie się wtedy baliśmy że coś sobie zrobi, że kręgosłup nie gotowy, ale weź zmuś go żeby leżał jak już się nauczył :D), a z drugiej strony może być tak, że brakuje jej wit D i wtedy się takie coś pojawia (koleżanki synek tak miał), lepiej idź do pediatry i to sprawdź :)
An zdrówka dla Was!!
Rikapa pokaż koniecznie w jakiej sukience byłaś!! super wieczór miałaś :))
a gdzie jest Poziomka?? i Amandae znowu wsiąkła...

my dzisiaj spokojnie, kawka z jednymi i drugimi dziadkami, potem prawie 3godzinna drzemka :D mąż nas obudził i już jest fajnie i wesoło, zmykam więc :D miłego wieczoru kochane!!

reklama
Hello,
Basia niby w miarę ok, ale wieczór jakaś osowiała była, potem znów miała humor, ale chciała się tulić przed snem. Mi troche lepiej, mąż zrobiła masażyk, pewnie na jeszcze jeden go namówię. Bylismy u weterynarza bo Figa zaczęła kuleć (trochę kulała latem ale jej przeszło), dostała 2 zastrzyki i co...przestała chodzić prawie:( Zet teraz pojechał z nią znowu, bardzo się martwię! Rodzicom nic nie mówię bo my mnie chyba udusili, że ich pieskowi coś zrobiłam! Sama jestem w mega stresie bo to jak mój pies...ech!!!!

Tygrynka idziecie do kina z Lilou i nic nie mówicie;(???

Ostatnia edycja:
wlasnie dziewczyny idziecie do kina i cisza? nikt nic nie mowi?eeeeejjjjj....

co do tych krzywych nozek to malej odstawialm juz jakies 2 miesiace temu wit D. bo dostaje mleko modyfikowane a tam jest a poza tym dostaje multisanostol a tam tez jest... ale moze wczesniej za malo dostawala...w kazdym badz razie jutro bede dzwonic do ortopedy umawiac sie na wizyte.

my bylysmy u znajomych na kawce bo nie lubie sama w domu siedziec.... wogole moje dziecie mnie kazdego dnia zadziwia... dzisiaj wizela sama butelke ode mnie polozyla sie na lozku i wypila mleczko potem oddala mi butelke wziela smoka i zaczela zasypiac wiec do lozeczka ja wlozylam odwrocial sie na bok i 2 sekundy i moje dziecie zasnelo.... no ona to ma....

Skrzat mam nadzieje ze Basikowi sie jutro lepeij zrobi i ty tez sie kuruj kochana.... teraz pelno wirusow i takich tam.

ogladne cos w tv i ide spac...dzisiaj mam cale lozko od dyspozycji wiec sie rozloze ibede spac jak krolowa:) ehehehhe

a gdzie jest Poziomka??

a kuku :)

Karola, Poziomka co u Waa???

dziś mogłam usiąść na dłużej i poczytać, a tak to praca dom praca dom.
Małą miałam chorą w tym tygodniu to jeszcze kombinowałam z ojcem by mógł ją popilnować troszkę. Czasem się zastanawiam czy był to trafny wybór z powrotem do pracy zwłaszcza jak jest gorszy dzień mało czasu na wszystko.
zazdroszczę Wam tych wypadów do kina i pogaduch ... czekam na następny wypad :)

buziaki

Natuska :) hahaahahahhaha dobre:):-) podgladaczom i podczytywaczom mowimy NIE!!!!!!!:-):-)
no widzisz ile ze mna dobrego:) za przypominacz powinnam robic:) no widzisz no i ja pewnie tez nei mam co sie martwic ote nozki ale juz taka jestem ze z 10 osob plus lekarze musza mnie zapewnic ze jest dobrze:) hahahaah taka jestem:)

Poziomka odzywaj sie czesciej jak bedziesz mogla bo brakluje tu ciebei kochana:) a jak bys znalazla kiedys kawale kczasu to daj znac, moze jakas sesja a jak nie to kawka i ciasto u mnie:)

aa wpadłam i spadam jednak, chłopaki szybciej się wykąpali niż zdążyłam swoje fora oblecieć :D powiem Wam tylko że spedziłam ze swoimi chlopakami super wieczór, oglądaliśmy Auta 2 (beznadzieja, jedynka lepsza, tutaj nie było nic do śmiania się i młody momentami się bał :/), a teraz uspiamy małego i wieczór dla nas, bo mąż ma jutro wolne :))) miłego wieczorku!!

Hej!

Witam poweekendowo. Wczoraj byliśmy na kabaretonie w arenie.Bardzo mi się podobało,3h śmiania to coś dla mnie:tak:.A teraz tydzień pracy przede mną.Dziewczyny następnym razem ja też chętna na kino tylko w tą środę odpadam bo w gabinecie jestem.

Miłego dnia.

ooo jak cichutko tutaj dzisiaj :)
czy ja się z kimś umawiałam na wtorek??? bo coś mi chodzi po głowie i nie wiem co :/
mój wczorajszy wieczór z mężem wyglądał tak: oglądanie we trójkę Auta 2, potem chłopaki się kąpali, potem czytaliśmy we trójkę Boba Budowniczego co mnie wybitnie znużyło i przyszłam do netu (efekty na fb było widać :p), po czym okazało się, że tata śpi, a dziecko przyszło się bawić - o 22:30!! no to musiałam iść uśpić, bo tata już nie był w stanie, wszedł w głębszą fazę snu :D
a dzisiaj leniwie, czekamy na przyjaciół którzy zrobili sobie wycieczkę do Anglii, mam nadzieję, że coś dobrego nam przywiozą, ostatnio było wino i czekoladki :D
Koza, Karola i Jarzębinka - co tam u Was nasze pracusie??

reklama
Koza, Karola i Jarzębinka - co tam u Was nasze pracusie??

melduje sie po weekendowo..... :-D

po piątkowych rewelacjach żołądkowych w sobotę udało nam się wybyć z domku i pojechaliśmy do mojej siostry, w niedzielę jeszcze do rodziców i w drodze powrotnej do teściów, wiec intensywnie i w drodze..... :tak:wieczorek za to przyjemnie bo przy lampce wina..... :tak: i przyjemna pobudka o 5.00 rano przez młodszego..... :rofl2: a w pracy od poniedziałku na wysokich obrotach, o 9.00 już zebranie i full pracy.... byle do piątku..... potem już same przyjemności.....

Skrzat, zdrówka dla Basi..... a jak piesek..... :tak:

ilonka, jak po szpitalu, jak po zaliczeniach...a smyku juz poszedł do przedszkola....;-)

An zdrówka i dla ciebie.... :tak:

Tygrynka, przyjemnego spotkania z przyjaciółmi.... :tak:

Do góry